Teşekkurler
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için ben de teşekkurederim. Çok zevkli ve kaliteli bir gezi oldu. Motorculuk adına yaşanacak her turlu yol macerası ve zorlugu görduk. Yağmur yedik, dağlar aştık , çöllerde gaz açtık, çamura bulandık, arıza yaptık, yolda kaldık ama yılmadan 2600 km'yi 250 cc'lerimizle başarıyla bitirmenin hazzını yaşadık. Özellikle kendi adıma bir scooter'la bunu yapmak çok keyifliydi. Darısı tum motosiklet tutkunlarının başına. Öncelikle bizlere eşlik eden eşlerimize daha sonra gerek yollarda bizleri karşılayan gerekse değerli yorumlarıyla bizleri cesaretlendiren siz motosikletseverlere sonsuz teşekkurederiz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 PM ----------
Ben şu an Alanya'da olduğum için fotoğrafların devamı benim makinamda. Çarşamba gunu Selka ile buluşup yeniden derleyeceğiz. Suriye sınırı , Urfa ,Harran, Halfeti fotoları muhteşem. Yemekler superr. Mutlaka yapılması gereken beş yıldızlık bir motor parkuru. Tabi buna Mardin'de eklenmeliydi ama bizim zamanımız yetmedi. Bir dahaki sefere İnşallah.