2580 km 6 gün Niğde - Konya - Antalya - Mersin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel, çok beğendim. Özellikle tarihi yerler... İz tv de phaselisi anlatan bir program seyrediyordum, sende paylaşmışsın tesadüf oldu. Gitmiş gibi olduk. Emek harcamışsın eline sağlık. Paylaşımın için teşekkürler.

Çok güzel, çok beğendim. Özellikle tarihi yerler... İz tv de phaselisi anlatan bir program seyrediyordum, sende paylaşmışsın tesadüf oldu. Gitmiş gibi olduk. Emek harcamışsın eline sağlık. Paylaşımın için teşekkürler.

Buralar gerçekten görmeye değer, özellikle muğlatarafına doğru gidip olympos gibi yerlerde kamp yapmak lazım.

Şu hayin kostok'a da ucuz yollu bi eşek bulun da maceranız daha eğlenceli olsun.
İşin şakası tabi.
Gene güzel bir anlatım ve fotoğraflama.
Tebrikler...

Önümüzdeki yaza Kostok'a Pulsar 200NS alacağız, yurtdışına götüreceğim onu. Tebriz'de satıp gelecem :mrgreen:

Param olsa sana enduro motor ve action cam hediye eder, costok ne iş yapıyorsa istifa ettirip işe alırdım. Sonra da ikinizi geziye gönderirdim. Didişmelerinizi okur, çekilen kötü fotolara bakar, muhteşem anlatışını okurdum.

Enduro motor alınmaya alınırda 2 aynası 25 lira olan motordan başka motora binemem ben, kalbim kaldırmaz. :)

şurada klima serinliğinde otururken iyi gezmiş oldum,Alanya'nın dehşet nemli havası fotoğraflardan bile belli oluyor.eline emeğine sağlık.

Alanya gerçekten çok sıcak bir yer ancak bir o kadar da büyüleyici bir güzelliğe sahip.

Okuyup yorumda bulunduğunuz için bende size teşekkür ederim.

Tekerine emeğine sağlık.Önceki gezine göre daha güzel resimler :) Aynı tür arkadaştan bir adette bende var adam beni çekiyor ama ben yokum :)

Ben benimkini devlete sattım sayılır, bundan sonra onlar düşünsün. :mrgreen:

kardesim bende niğdede okuyorum motosiklet hastasıyım malum, bu yaz sonu motoru değiştirim mr vulture almayı planlıyorum cok güzel gezmişsin emegine saglık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar