250NK kullanıcıları Tavsiye ediyormusunuz?

Merhaba, nakit ihtiyacından MT25 satıp sıfır veya yakını 250NK düşünüyorum biliyorum 390 MT25 gibi motorlardan sonra tatmin etmicek ama bu yılı geçirmelik lazım sorularım şu piyasası nasıl satışı kolay mı parça kalitesi nasıl ve temini kolay mı eskiden çok duyuyordum parça sıkıntısını güncel durum nedir?

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Km saatim kırılmıştı. Sanırım aşağıdaki görsel 250NK almamak için geçerli sebep olacaktır.
Pulsar F250 ye geçtim. Herşey analog. Mis!

Bajaj modelleri size daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.

Bajajda pek sevdiğim modeller yok açıkçası eski KTM kullanıcısı olarak duke 250 düşündüm ama arada 40 50 fark var internetten biraz baktım çoğu parçasını gördüm ama yinede tatmin olamadım açıkçası sürekli dert çıkarıcak bir motor mu bilmiyorum

Bajajda pek sevdiğim modeller yok açıkçası eski KTM kullanıcısı olarak duke 250 düşündüm ama arada 40 50 fark var internetten biraz baktım çoğu parçasını gördüm ama yinede tatmin olamadım açıkçası sürekli dert çıkarıcak bir motor mu bilmiyorum

Ben 77xxx kilometrede Ns200 kullanıcısıyım, şuan motosikletimde egzantrik zincir değişimi haricinde bir problem gürmüyorum onuda ilerleyen zamanlarda değiştirme planım var. Ns200 elbette sorunları var ama fiyatına göre göz ardı edilecek problemler bunlar.

Ben 77xxx kilometrede Ns200 kullanıcısıyım, şuan motosikletimde egzantrik zincir değişimi haricinde bir problem gürmüyorum onuda ilerleyen zamanlarda değiştirme planım var. Ns200 elbette sorunları var ama fiyatına göre göz ardı edilecek problemler bunlar.

Ns200 daha önce tanıdığımda vardı keyifli motor ama nk birazdaha hoş tabi kitabın kapağı öyle içini bilemiyorum

Ns200 daha önce tanıdığımda vardı keyifli motor ama nk birazdaha hoş tabi kitabın kapağı öyle içini bilemiyorum

Elbette Nk'nın tasarımı Ns'e göre çok çok daha güzel ama Ns gariban dostu her işe gelen bir motosiklet gidişi duruşu ve dönüşü bütçesine göre gayet yeterli, Nk modelini kullanma fırsatım hiç olmadı ama parça sorunu ve aşırı pahalılığı can sıkıcı bir durum.

Motosikleti
Dominar 250
Nk200 şehirde sürüşü keyifli, uzun yolda tırt bir motor(kullandım). Keyifli bir sürüşü yok açıkçası. Çinlilerin çoğundan(Türk markalı olanlar, Voge falan değil) kaliteli hissettiriyor, özellikle yürürü, motoru güzel ammaaa, Japon seleye değdiyse götünüz insanı pek rahatsız ediyor.

Parasına değiyor mu? Değiyor valla. 100 kağıda su soğutma, kaydırmalı debriyaj, görece kaliteli komponent kullanan motor yok piyasada. Su soğutma önemli bence, ben bi türlü sevemedim yağ soğutma.

Kendisine baktırıyor mu peki Ns200? Valla baktırıyor, full siyah/gri vardı bende, baktırıyordu. Diğer renkleri oyuncak gibi duruyor ama söyleyeyim, siyah gri gene daha iyi. Nk da gösterişli de, ekranı tek başına 50cc motor fiyatına maşallah. Sesi falan daha iyi Nk'nın, binişi çok farklı değil, daha ufak bir motor uzunlamasına, daha atik bir motor haliyle, perfonmansları üç aşağı beş yukarı aynı. Şehir içinde Nk bu açıdan daha iyi, uzun yol denemedim, ama bunlar zaten uzun yolda rahatsız, bir de tur camı falan takınca pek tipsiz oluyorlar.

Nk satışı Bajaj kadar kolay değil, ekran meselesini bilen almıyor, motora sıkışmış olanlar alıyor genelde. Ns200, yağ soğutma ve 5 vites problem olmaz derseniz de N250 alıp geçin bence.

Motosikleti
CB650R
Alınır keyiflidir, 250nk olmazsa clx de bakabilirsiniz
Parça sıkıntısı diye bir şey kalmadı, sürekli kulaktan duyma bilgiler dolaşıyor piyasada
Parça maliyeti çin hintten pahalı, japona yakın

Üfüren arkadaşlara hitaben sizin cfmotonuz hangi renk? :joker:

Cf moto parça kalitesini bajaj modellerinden biraz daha başarılı buluyorum. Ns200 ve nk250 canlı canlı görüp sürdüm, bajaja nedense hiç ısınamıyorum. Malzeme kalitesi aşırı tırt ve motorları çok ruhsuz, hissiz geliyor bana. Diğer yandan iki marka da al birini vur ötekine şeklindedir.

Alınır keyiflidir, 250nk olmazsa clx de bakabilirsiniz
Parça sıkıntısı diye bir şey kalmadı, sürekli kulaktan duyma bilgiler dolaşıyor piyasada
Parça maliyeti çin hintten pahalı, japona yakın

Üfüren arkadaşlara hitaben sizin cfmotonuz hangi renk? :joker:

Sıkıntı çıkarıyormuydu kronikleri falanda bol diyorlardı belki düzelmiştir

Km saatim kırılmıştı. Sanırım aşağıdaki görsel 250NK almamak için geçerli sebep olacaktır.
Pulsar F250 ye geçtim. Herşey analog. Mis!

[url]https://i.hizliresim.com/63m0xg5.jpg[/url]

1000 dolar yani. iphone bilmem kac parasi. cbr250 nin 4500 tl civari gosterge paneli. Hadi o analog falan, cb250r in da tas catlasin 6-7 bin tl dir.

Bu 28k nedir aga boyle saskinligimi kibar bir dille ifade etmekte zorlaniyorum çüş.

Bu cf nin diger parcalarida boyle pahali mi?

Motosikleti
CB650R
Sıkıntı çıkarıyormuydu kronikleri falanda bol diyorlardı belki düzelmiştir

250 Nk için kronik ne var bilmiyorum, çevremde sürenler memnun
Çin malı olduğunu unutmadan bakılınca olaya memnun etmemesinin imkanı yok, japon kalitesi beklememek lazım.
Kronik olarak şu an kullandığım 250 CL X de 2022 kasalarında sürekli fan açma sorunu varmış, 2023 de bu çözülmüş
Arka amortisörü tutan milin gresi kalitesiz bir kaç yıkama sonrasında ses yaptı, kaliteli gres sürünce geçiyormuş ama vaktim olmadı daha

Vitesler biraz kemikli
Kasa hariç 2023 model 250nklar ile aynı zaten,
250 nklar 2023 modelleri kaydırmalı debriyaj ve 2beygir daha yüksek geliyor (clx in bloğu var üstünde)

250 Nk için kronik ne var bilmiyorum, çevremde sürenler memnun
Çin malı olduğunu unutmadan bakılınca olaya memnun etmemesinin imkanı yok, japon kalitesi beklememek lazım.
Kronik olarak şu an kullandığım 250 CL X de 2022 kasalarında sürekli fan açma sorunu varmış, 2023 de bu çözülmüş
Arka amortisörü tutan milin gresi kalitesiz bir kaç yıkama sonrasında ses yaptı, kaliteli gres sürünce geçiyormuş ama vaktim olmadı daha

Vitesler biraz kemikli
Kasa hariç 2023 model 250nklar ile aynı zaten,
250 nklar 2023 modelleri kaydırmalı debriyaj ve 2beygir daha yüksek geliyor (clx in bloğu var üstünde)

Eyvallah teşekkür ederim parça sıkıntısıda artık yok sanırım alınabilecek motor ozaman.

Motosikleti
D400
kalitesiz yetkili servis ve malzeme; pahalı yedek parça.

sadece görünüş için alınan bir motor.

cf moto'dan uzak durun derim.

Motosikleti
S1000XR
Merhaba. 1 ayı geçiyor sanırım 250 NK almıştım şehir içi kullanım için. Şuanda 500km civarlarında.

Sürüşü, oturuşu, rahatlığı şehir içi için bence uygun. Frenlemesi oldukça tatminkar.

Rüzgar almadan 30-50 km arasında seyrediyorsanız ve sürekli ışığa ona buna takılıyorsanız, habire fan açıyor.

Onun dışında genel olarak şuanlık memnunum. Tavsiye ederim.

Diğer motorlarla kıyaslayamıyorum tecrübem olmadığı için.

Yedek parça pahalı bu arada, çok beklemiyorsunuz, kuzenimde de 250SR var, parçayı unuttum ama iki hafta içerisinde geldi.

Fethiye'deki servisinden memnunuz, diğer il/ilçeleri bilemiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu meretin
63m0xg5.jpg

Şu tabletlerden üstün teknolojik nesi var acaba? CaFer Moto çaktırmadan müşteriyi düdüklüyor mu yoksa?

Lenovo Tablet
gedk2ey.jpg

Apple Tablet.

2t1cgg6.jpg

Motosikleti
D400
Bu meretin
https://i.hizliresim.com/63m0xg5.jpg
Şu tabletlerden üstün teknolojik nesi var acaba? CaFer Moto çaktırmadan müşteriyi düdüklüyor mu yoksa?

Lenovo Tablet
https://i.hizliresim.com/gedk2ey.jpg

Apple Tablet.

https://i.hizliresim.com/2t1cgg6.jpg

tahminen titreşime ve sıcağa dayanıklı olsun diye farklı malzeme kullanıyorlardır. fakat bu kadar da olması abartı.

sanırım benzer gereksız pahalılık benellide de vardı

Merhaba. 1 ayı geçiyor sanırım 250 NK almıştım şehir içi kullanım için. Şuanda 500km civarlarında.

Sürüşü, oturuşu, rahatlığı şehir içi için bence uygun. Frenlemesi oldukça tatminkar.

Rüzgar almadan 30-50 km arasında seyrediyorsanız ve sürekli ışığa ona buna takılıyorsanız, habire fan açıyor.

Onun dışında genel olarak şuanlık memnunum. Tavsiye ederim.

Diğer motorlarla kıyaslayamıyorum tecrübem olmadığı için.

Yedek parça pahalı bu arada, çok beklemiyorsunuz, kuzenimde de 250SR var, parçayı unuttum ama iki hafta içerisinde geldi.

Fethiye'deki servisinden memnunuz, diğer il/ilçeleri bilemiyorum.

Çok uzun süre kullanmıcam umarım alırsam sıkıntı çıkarmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar