Nk200 şehirde sürüşü keyifli, uzun yolda tırt bir motor(kullandım). Keyifli bir sürüşü yok açıkçası. Çinlilerin çoğundan(Türk markalı olanlar, Voge falan değil) kaliteli hissettiriyor, özellikle yürürü, motoru güzel ammaaa, Japon seleye değdiyse götünüz insanı pek rahatsız ediyor.
Parasına değiyor mu? Değiyor valla. 100 kağıda su soğutma, kaydırmalı debriyaj, görece kaliteli komponent kullanan motor yok piyasada. Su soğutma önemli bence, ben bi türlü sevemedim yağ soğutma.
Kendisine baktırıyor mu peki Ns200? Valla baktırıyor, full siyah/gri vardı bende, baktırıyordu. Diğer renkleri oyuncak gibi duruyor ama söyleyeyim, siyah gri gene daha iyi. Nk da gösterişli de, ekranı tek başına 50cc motor fiyatına maşallah. Sesi falan daha iyi Nk'nın, binişi çok farklı değil, daha ufak bir motor uzunlamasına, daha atik bir motor haliyle, perfonmansları üç aşağı beş yukarı aynı. Şehir içinde Nk bu açıdan daha iyi, uzun yol denemedim, ama bunlar zaten uzun yolda rahatsız, bir de tur camı falan takınca pek tipsiz oluyorlar.
Nk satışı Bajaj kadar kolay değil, ekran meselesini bilen almıyor, motora sıkışmış olanlar alıyor genelde. Ns200, yağ soğutma ve 5 vites problem olmaz derseniz de N250 alıp geçin bence.