250cc sport touring biz motorseverlerin kalbinde bir yaradır. Tipi güzel şöyle arkaya 3lü çanta seti takmaya müsait grenajlı kaliteli bir sport touring yok ki memlekette.
Ben bir ara R25i sport touringe çevireyim dedim, uygun fiyatlı arka topcase demiri falan bulamadım. CBR250 yi yapanlar var ama. Bence güzel de duruyor.
250cc sport touring biz motorseverlerin kalbinde bir yaradır. Tipi güzel şöyle arkaya 3lü çanta seti takmaya müsait grenajlı kaliteli bir sport touring yok ki memlekette.
Ben bir ara R25i sport touringe çevireyim dedim, uygun fiyatlı arka topcase demiri falan bulamadım. CBR250 yi yapanlar var ama. Bence güzel de duruyor.
örnek resim:
https://phillycbr250r.files.wordpress.com/2012/07/img_2689.jpg
Olmadı senin motordan mı alsam boy 185 sıkıntı yaratırmıDid you mean '' Sport Touring 600cc '' ?
404 Not found 250 cc Sport Touring .
St'ye benzeyen biraz cbr 250 var gibi ama ona da St denmez . Commuterin hallicesi denilir .![]()
başkan r25e çanta falan hiç yakıştıramadım ya sen öyle deyince :silent:![]()
Aslında var cbr 250r (11-13 model) üst modelleride olur ama grenaj filan değişti onlarda gidon mesafesi filan alçatıldımı tam bilmiyorum.11-13 arası cbr'lar için honda kendi sitesinde st bir ara yazmıştı.St motor nedir ki ss'in biraz daha rahat ve gücü kısıtlanmış modeli değil mi? aynı şekilde r25 oda st kasa gibi oturuşu benim motordan indikten sonra onu bir test ettim bildiğin st motosiklet.Eski kasa ninja 250r'lar oda olur.Yeni kullanıcıların ss'e alışması için oturuşu biraz rahat yapalım demişler ortaya st motosikletler çıkmış 250cc'de.
Olmadı senin motordan mı alsam boy 185 sıkıntı yaratırmı
İnazuma eminim çok iyi dir ama o ön çamurluğu yokmu gördükçe ayar oluyorum.
İnazuma eminim çok iyi dir ama o ön çamurluğu yokmu gördükçe ayar oluyorum.