2500 YTL'ye kadar Nasil bir motor onerirsiniz.

Valla sana şunu diyeyım kanunı 125 al şahane motor cok az yokıyo sonuç ta türk malı türk kazan sın cbr keyaynış bunlara para verme parca yönünden de düşün güzel motor süsponsuyon şahane

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------

Vedat kardeş sıfırda kazancın olmaz ikin ci el temız az kullanış mış al derim cünkı zamanla daha süratlısı olsa deyecek sın sattıgında fazla zararın olmaz sana şun önereyım taygır al şahane motor dur boy olarak yuksek ve iri bir motor dur yakıtı güzel 3000 temız bitane bulur sun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------

ben ilk kez motor sahibi olacam fakat hiç bir bilğim yok yardımlarınızı bekliyorum. Choper alma niyetim biraz gezdim mondail 250 var 2990ytl , kanuni taygır ise 4200 . Fazla parada vermek istemiyorum. Mondail tavsiye edermisiniz veya tip olarak güzel olan başka bir model. Yardımlarınız için şimdiden tşkr.

taygir al begenecek sin mondial da şöyle bi 500 mt re uzak dur

Ben ilk kez motor sahibi olacam fakat hiç bir bilğim yok yardımlarınızı bekliyorum. Choper alma niyetim biraz gezdim Mondail 250 var 2990ytl , Kanuni Taygır ise 4200 . fazla parada vermek istemiyorum. Mondail tavsiye edermisiniz veya tip olarak güzel olan başka bir model. Yardımlarınız için şimdiden tşkr.

regal raptor :cat:

Motosikleti
Hornet
Konuyu açan arkadaş bi 600 rr çekmiştir altına:mrgreen:
4 sene olmuş nerdeyse:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nostaljik konu ben de diyorum niye bunlar Kt'yi öneriyorlar :)

bence sıfır kanuniyi felan burak 2500 cillop gibi 2.el ybr 125 war bnde snn gibi düşünüyodum sonradan wazgeçtim neden dersen sıfır kanuni yada başkabir motor alırsan satmaya kalkınca çok zarar edersin yamaha sonuçda dünyaca ünlü marka sağlam dayanıklı yıllarca kullancağn bir motor satmaya kalksan bile aldğnın aynı fiyatına bile satarsın iyi düşün derim:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------

biri kanuni türk malı yazmış %100 çin malı:) sadece burda montajını yapıyolar parçalar herşey made in china

Kardeş Yamaha ve Honda en kalıtelı motorsıkletler....2500 tly e Honda ya da Yamaha marka bır motorsıklet alabılırsın. ancaakk Yedek Parçaları aşırı pahalıdır.... yanı bende maddı ımkanın sınırı yok dıyorsan Git yamaha veya honda marka motorsıklet al benım ımkanım sınırlı dıyorsan... sana RAMZEY VEYA KANUNİ Öneririm.... şehir içi kullanacaksan racing scooter ve chooper tavsıye ederım .. yok ben arazıyede cıkıyorum veya kaldırıma ınıp cıkmayı sevıyorum rampada yavaslamak ıstemıyorum hareket ve heyecan arıyorum dıyorsan cross motor almanı öneriyorumm.....

eleman şimdiye kadar motoru almış satmıştır model yükseltmiştir bile , konuyu kilitleyin
hortuk hortuk olmuş :D

sevgili kanuni125
öncelikle motordan ne beklentin var? buna bir karar vermen lazım.
-iki tekerlekli ve motorlu bir vasıtam olsun diyorsan ne alırsan al
-asfaltta bineyim, arazi işi bana gelmez diyorsan scotter veya chopper al (örnek -kanuni hussar vb, mondial 250 vb)
-asfaltta binerim ama pikniğe de giderim diyorsan comutter al (örnek -ybr125)
-hem şehirde, hem kırda bayırda, hem kuruda ve hem çamurda her yere gidebilmeliyim, dağ tepe dere dinlemem diyorsan enduro-cross al (örnek zongsten125 veya 200)
-tarzına kesinlikle karar vermeden motor alma. marka-model sonraki iş olsun. scoterler kalabalık trafikte vızır vızır giderken sen chopperin üstünde yutkunuyo olabilirsin. yada adam zelasun200 ile dere-çamur demeden yanından geçerken sen yutkunatak scoterini bir karış suyun etrafından dolaştırma yollarını arıyor olabilirsin. veya mahallede pırıl pırıl parlayan chopperin yanından çamurlu zongstenle geçerken neden sana kimsenin bakmadığını yutkunarak düşünebilirsin.
o paraya alınacak onlarca motor bulabilirsin. yeter ki tarzına kara ver. yoksa üç gün kullanıp ısınamadım diye yarı parasına motorunu elden çıkarmaya çalışanlar kervanına katılırsın. tekrar söylüyorum:
1-tarzına kesin karar ver. o da olur bu da olur deme.
2-kararına uygun motorunu al
3-yıllarca kazasız belasız tepe tepe bin
saygılarımla

kesinlikle doğru

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar