Valla sana şunu diyeyım kanunı 125 al şahane motor cok az yokıyo sonuç ta türk malı türk kazan sın cbr keyaynış bunlara para verme parca yönünden de düşün güzel motor süsponsuyon şahane
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------
Vedat kardeş sıfırda kazancın olmaz ikin ci el temız az kullanış mış al derim cünkı zamanla daha süratlısı olsa deyecek sın sattıgında fazla zararın olmaz sana şun önereyım taygır al şahane motor dur boy olarak yuksek ve iri bir motor dur yakıtı güzel 3000 temız bitane bulur sun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------
taygir al begenecek sin mondial da şöyle bi 500 mt re uzak dur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------
Vedat kardeş sıfırda kazancın olmaz ikin ci el temız az kullanış mış al derim cünkı zamanla daha süratlısı olsa deyecek sın sattıgında fazla zararın olmaz sana şun önereyım taygır al şahane motor dur boy olarak yuksek ve iri bir motor dur yakıtı güzel 3000 temız bitane bulur sun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:49 ----------
ben ilk kez motor sahibi olacam fakat hiç bir bilğim yok yardımlarınızı bekliyorum. Choper alma niyetim biraz gezdim mondail 250 var 2990ytl , kanuni taygır ise 4200 . Fazla parada vermek istemiyorum. Mondail tavsiye edermisiniz veya tip olarak güzel olan başka bir model. Yardımlarınız için şimdiden tşkr.
taygir al begenecek sin mondial da şöyle bi 500 mt re uzak dur