2500 YTL'ye kadar Nasil bir motor onerirsiniz.

arkadaslar yazin 0 km bir motor almak istiyorum.ama simdiden arastirmalara basladim.2500 ytl verebilirim en fazla.benim aklima yatan kanunin yeni modeli windy 125 var bana yardim edebilecek birisi varmi???

üstüne 400 ytl daha ekleyip kaliteli bi motora bin abi mesela ybr 125 ii rahat bi motor...

Üzerine 450ytl ekleyip SYM MİO 100 alabilirsin çok güzel çok rahat ömürlük bir motor

İşte motor bu ya bayılıyorum çok güzel

Küçük göründüğüne aldanma acayip seriii bi alet YBR ile kapışır yani çok güçlü 13beygir gücünde

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dostum motosiklet alırken yanında mutlaka koruyucu ekipmanı da düşünmelisin. Bunun kaskı var montu var dizlik pantolon bel koruması eldiven motosiklete gerekli malzemeler (pas onleyicisi, yag vs..) Benden tavsiye elindeki parayı tut, gerisi icin de bankadan tuketici kredisi cek toplamda 1000YTL kredi ceksen zaten aylık odemeler cok dusuk kalır. Alırsın bir ybr ve yanında da kaliteli ekipmanla bakarsın keyfine.
Bende çok düşünmüştüm ilk motosikletimi alırken, aklımda scooter vardı ilk başta maddi durumlar yuzunden fakat dedigim gibi yaptım. Kafam rahat.
YBR'den kesinlikle memnun kalırsın. Forumları araştırmaya devam.

dostum bu aralar en iiii motorlardan biri olan keeway 150 lık al hem dayanıklı hemde ii motor kıs aylarında garajda tutuyolar hemde 15 ay taksıt bıle war

sevgili kanuni125
öncelikle motordan ne beklentin var? buna bir karar vermen lazım.
-iki tekerlekli ve motorlu bir vasıtam olsun diyorsan ne alırsan al
-asfaltta bineyim, arazi işi bana gelmez diyorsan scotter veya chopper al (örnek -kanuni hussar vb, mondial 250 vb)
-asfaltta binerim ama pikniğe de giderim diyorsan comutter al (örnek -ybr125)
-hem şehirde, hem kırda bayırda, hem kuruda ve hem çamurda her yere gidebilmeliyim, dağ tepe dere dinlemem diyorsan enduro-cross al (örnek zongsten125 veya 200)
-tarzına kesinlikle karar vermeden motor alma. marka-model sonraki iş olsun. scoterler kalabalık trafikte vızır vızır giderken sen chopperin üstünde yutkunuyo olabilirsin. yada adam zelasun200 ile dere-çamur demeden yanından geçerken sen yutkunatak scoterini bir karış suyun etrafından dolaştırma yollarını arıyor olabilirsin. veya mahallede pırıl pırıl parlayan chopperin yanından çamurlu zongstenle geçerken neden sana kimsenin bakmadığını yutkunarak düşünebilirsin.
o paraya alınacak onlarca motor bulabilirsin. yeter ki tarzına kara ver. yoksa üç gün kullanıp ısınamadım diye yarı parasına motorunu elden çıkarmaya çalışanlar kervanına katılırsın. tekrar söylüyorum:
1-tarzına kesin karar ver. o da olur bu da olur deme.
2-kararına uygun motorunu al
3-yıllarca kazasız belasız tepe tepe bin
saygılarımla

ybr 125 e de baktim ama servisi falan bize baya bi uzak.benim kullanicagim alan genelde asfalt.asfaltta surebilecegim bi motor istiyorum limit 2500 ytl ustu kurtarmiyo.

MARKA: Honda
MODEL/YIL:XLR125/2002
KM:16000
RENK:Kırmızı
AÇIKLAMA:Motor çok temiz. bakımlar zamanında ve servisinde yapıldı.
FİYAT:2500ytl
TEL/E-MAİL:05056918710/[email protected]

redbat6342dv.jpg
[/URL][/IMG]

Düşünürsen gerçekten çok temiz motor. Honda oldugu içinde gayet dayanıklı

Kesinlikle mio al derim maslakla bi görüş hem sıfır km hem suzuki güvencesi buradaki niki hightendmotor olmalı

slm

istersen yamaha ybr 125 var satmayı düşünüyorum motorda bi sorun yok araba alacam onun için yoksa motorumdan memnunum düşünürsen mailim
[email protected] resimlerini de gösteririm

Zonhshen Zs125-32 Güzel Bi Motor 4zamanli,4siboplu Ve Yag Sogutmali 2400ytl.Ama ben YAMAHA YBR125 ALMANI TAVSİYE EDERİM FUARDAN BELKİ KAMPANYAYLA ALABİLİRSİN :bounce:

ozi speedfigt2 var bitane antalyada şarampol caddesinde 1 senedir orda gecenlerde gördüm hala satılık sendem ricam performansı nasıl bende hussar 125 var yokusta bayılıyor motor. Speedfıgt 2 almayı düsünüyorum nedersın memnunmusun.

şimdi bi hesap yapayım sana.. Elinde 2500ytl var ve sıfır motor almak istiyorsun yani bu demektir ki motorun parası+ plaka masrafı

Benim sana önereceğim model Mondial 150 KN Touring resminide ekliyorum yazıya ama fotorafından daha iyi görüntüsü olduguna şüphen olmasın... Bu motorun sıfır fiatı 1828 ytl plaka masrafıyla beraber 2000 ytl ediyor yani elinde de 500 ytl kalır bu para ile de dizlik bellik vb ekipmanları alırsın... Bu dediğim model 100 km'de 3 litre benzin yakıyor ama motor açıldıktan sonra bu oran düşecektir... Sanıyorum ki ilk motorun olacak ki bu durumda da önerdiğim motor tam senin için çünkü ailen rahat eder :)) motor fazla sürat yapmıyor.. maksimum hız göstergesi 130 km ve benim yapabildiğim 120km

Motorun resmine www.mondialmotor.com adresinden bakabilirsin ama benim sana tavsiyem eğer yakınında bi mondial bayiisi varsa gidip ordan bakman çünkü motor resimdekinden çok daha asil

keeway superlight 150 derim. vereceğin paraya alabileceğin en güzel motor olur bence.

Arkadaşlar merhaba choper almak istiyorum help me!

Ben ilk kez motor sahibi olacam fakat hiç bir bilğim yok yardımlarınızı bekliyorum. Choper alma niyetim biraz gezdim Mondail 250 var 2990ytl , Kanuni Taygır ise 4200 . fazla parada vermek istemiyorum. Mondail tavsiye edermisiniz veya tip olarak güzel olan başka bir model. Yardımlarınız için şimdiden tşkr.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar