2500 tlye motosiklet

arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum öncelikle hepinize selamın aleyküm 2500 tl param war ilk motorum olacak daha önceden motor tecrübem war scooter düşünmüyorum tourıng tarzı bi motor alacagım mondialın bi kaç modeline baktım tip olarak hoş ama gücü vibrasyonu sağlamlıgı vb hakkında bilgim yok sizce sıfır mondialmi 2. el bi japonmu almamı önerrirsiniz ... yoksa önerbileceginiz baska modeller varmı??

ne diyelim gene iyi kötü ybr cbf apache 3 lüsünden birini al..

mondiallere bakarken 125 mh drift hoşuma gitti bu motor için düşünceleriniz nedir hızı gücü vs. nasıldır ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

ikinci ellerede bn yanasmak istemiyorum aslında sedat57 onun için agırlık sıfır motorlara bakıyorum

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
O paraya sıfır motor bulman imkansız cin malı alman gerekecek oda basına bela olur ikinci el temiz çok motor bulursun o fiyata

Ben çinli tavsiye ederim. Çünkü 2500 tl'ye ne cbf ne ybr ne tvs bulabilirsiniz. Bu fiyata bu motorların temizi çok zor.

mondiallere bakarken 125 mh drift hoşuma gitti bu motor için düşünceleriniz nedir hızı gücü vs. nasıldır ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

ikinci ellerede bn yanasmak istemiyorum aslında sedat57 onun için agırlık sıfır motorlara bakıyorum
herkesin kendi tercihi tabi sıfır alacaksanız çinli alırsınız bol şans...

mh drift ler çok iyi motor tavsiye ederim seni tatmin eder ve 135cc forumda topic i var orayı bi incele derim .

bilgileriniz için teşekürler dün mondial bayine gitim mh 125 leri inceledim 2800 dediler sanırım bundan alıcam motor görüntü vb hoşuma gitti motoru aldıktan sonra plaka vb masraflar ne kadar çıkar bilgisi olan varmı

sahibinden.com da istediğin fiyat aralığında beğendiğin motosikletlerin listesini çıkar, sonra ana sayfada sağ alt tarafta istediğin motosikletlerin markaları ve logoları var. Oradan istediğin model hakkında kullanıcı yorumları ve teknik bilgilere ulaşabilirsin. Araştırma ve okuma şart. Hele de paran kısıtlı ise fiyat/performans olarak daha dikkatli araştırman gerekiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
salcano wolf s alman uygun olur diger cin malı muadillerden uzak dur derim. Motora eger zevk alarak binmek istiyorsan bu dedigim salcano ya da uzerine 1000 tl daha koyup honda 125 cbe alabilirsin o da saglam alet.

salcano düşünebilirsin. ben 2600tl/12 taksitle aldım. 2-3 ay oldu.3000km de şu an.
motor aksamı ybr parçalarıyla birebir aynı. (parça sıkıntısı yok) ybr nin fabrikasında üretiliyor.
ama 2. eli zayıftır. satacam diyosan alma. binecem diyosan al.servis olarakta ybr den anlayan usta rahatlıkla tamirini yapar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2. el ybr 125, cbf 150, honda innova

konu açılalı 6 ay olmuş ama hala almadıysan 125 drift alabilirsin sıfır. ben onunla başladım. 110km gordum düz yolda. net. frenlemesi iyi. yakıtı iyi. sadece ağırlık merkezi biraz arka tarafta ve torklu bir makine olduğu için hiç kullanmayı bilmeyen birisi bile tke teker yapabiliyor :D. bence dene.

çinli alıp başa bel edeceğine o 3 lü nün ölüsünü alsan seni götürür ben cbf 90000 de almıştım ilk aldığıda 200 tl masraf yaptım 2 senedir banamısın demiyor çinliyede bindim zo kurtardım kendimi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
0 çinliye bulaşma...
Gn125 falan al..Eski modeldir ama çinliden iyidir....
En azından chopper görüntüsü var... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar