ön farları pek hoşuma gitmedi desem yeridir. açıkçası bu koreliler ne hikmetse ss motosikletlere güzel far takamıyor. bakınız gt250r.
ayrıca gözden kaçırılan çok önemli bir özelliği var ki şuan 250 likler içinde en az yakan cbr250 yi bile geçebileceğini düşünüyorum. bu özellik ne mi?
enjeksiyonlu olması.. hem tek silindir hem enjeksiyonlu cbr250 den çok daha az yakacağı kanaatindeyim.
orta sehpa konusuna gelince. bir arkadaşın imzasında görmüştüm '' sen hiç orta sehpalı ss gördün mü'' yazıyordu. böylece görmüş de olduk

açıkçası bence daha iyi olmuş bana hiç bir zaman yan ayaklık güven vermiyor ne hikmetse. özellikle de yokuş aşağı park ederken motorun başından ayılmak istemiyorum. ama orta ayaklığa alınca hiç aklımda kalmadan rahat rahat bırakabiliyorum. tabii birde zincirli olduğundan yağlarken büyük kolaylıkda olacaktır yani bence kötü/boş bir özellik değil.
özellik karmaşası için asya motora mail atılabilir yada bir bayisinde varsa gidip bakılıp tüm şüpheler giderilebilir. ama benim düşüncem raklamında çift disk diyorsa doğrudur. o özellikler reklamdan önce yazılmıştı ve belki getirilmesi planlanandan daha iyi bir modelide gelmiş olabilir.
fiyat olarak bence fena değil ancak 8000 den biraz daha az olsaydı iyi bir satış rakamı yakalaması çok muhtemeldi. sonuçta 6500 honda cbr125 yerine üste biraz ekleyip bunu almak çok daha mantıklı olurdu...