250 lik SS lere taze kan gelmiş hayırlısı

ogi

Arkadaşlar piyAsa da ki 250 lik SS katagorisinde hyosung gt250r , ninja 250r ve honda 250r dan sonra taze kan olarak asyanın koreden ithal ettiği yeni bi model katıldı fiyat olarak da içlerinde en uygunu. İnşallah performans olarak da doyurucu olurda tip olarak hyo da , kalite olarak honda ve kawasakide kalan bizlerin sonunda aradığımızı bulduk dediğimiz bir motor olur. :flower::flower::flower::flower:

TEKNİK öZelLİKLER

Motor Tipi : Hava soğutmalı, 4 zamanlı, tek silindirli
Motor Hacmi : 250cc
Maksimum Güç : 24 hp
Yağlama : Basınç ve Sıçratmalı
yakıt Sistemi : Enjeksiyon
ateşleme : C.D.I.
Çalıştırma : Elektrik marş
Şanzuman : Sıralı 5 vites
Son Aktarım : Zincir tahrikli
Yakıt Tankı Kapasitesi : 15lt
Şasi :
Ön Süspansiyon :
Arka Süspansiyon :
Ön Fren : Hidrolik tek disk
Arka Fren : Hidrolik tek disk
Ön Lastik : 110/70 - 17
Arka Lastik : 140/60 - 17
Toplam Uzunluk : 2025mm
Toplam Genişlik : 740mm
Toplam Yükseklik : 1040mm
Sele Yüksekliği : 780mm
Tekerlekler Arası Mesafe : 1625mm
Ağırlık : 132kg
Kullanılacak Yağ Cinsi :

02032012151821.jpg

02032012151857.jpg

buyrun buda linki : http://www.daelimtr.com/?page=urun-detay&id=77&udpage=galeri

benim 150cc apache bundan 4kg daha ağır. 150 ile giderken kanatlanır bu :p
Tip olarak önden cbr600f'i andırıyor sanki.ama tutulacağını sanmıyorum.gönül isterki tutulsunda piyasa biraz daha rahatlasın.millet motora binsin...

ben saglamlık olarak kawa gıbı olcagından hıc emın degılım 5 vıtes olması kotu ayrıca hafıf olmasına sasırdım nerden caldılar acaba:D

Yav bu 250'likler in egzos unu niye böyle soba borusu gibi yaparlar anlamış değilim.
Hiç olmayan birine göre çekici bir motosiklet.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
estetik olarak cbrden ve ninjadan güzel bence, hele fiyat farkıda olunca piyasayı etkiler..
birde sanki Ducati ye benzetilmiş gibi, çizgi, yazılar, grafikler..

Son düzenleme:
Egsoz kelimenin tam anlamiyla berbat ayrica tek silindir olmasi kotu olmus yine de alternatif olabilir bence.Gostergeler nasil acaba merak ettim

Yağ/su soğutmalı ve 6 ileri vites gibi bir durum olsa +9.000 TL isteyecekler. Yani fiyat her halükarda yüksek. Ki kaliteli olsa bile devamlılığı belirsiz bir motor olduğu için almayı düşünmem.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
* hyosung yağ soğutmalı bu hava,
* hyosung çift V silindir, bu tek,
* hyosung önde çift disk, bunda tek,
* hyosung kendini ispatlamış, kalitesi biliniyor, bu soru işareti (en azından şimdilik öyle ve bir kaç sene de öyle kalır)

bu kadar teknik farka rağmen aradaki fiyat farkı sadece 1000-1500 gibi bir şey. düşündürücü ve seçimde zorlayıcı etkenler...

düzeltme yapıyorum;

konu sahibi arkadaş mesajında; önde tek disk fren ve hava soğutma diyor ama kendi sitesinde önde çift disk fren, ayrıca su soğutma diye görünüyor. kafa karıştırıcı...

Son düzenleme:
ıkıncı el tertemız nınja 10000 varken hıc dusunmem yada sorun yakıtsa cbr 250r alınır.anlamıyorum pıyasaya gırıcen ucuz mal urtıyosn ama fıyatta rakıplerden asagı deıl yukı arorada aynı mantıkta yap 5000 bak nasıl alıyoruz:D

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
biraz daha inceledim ve ilginç detaylar çıktı ortaya ;

resmi web sitesinde "Teknik Özellikler" bölümünü tıklayınca bakın ne çıkıyor :

peki ana tanıtım sayfasında ne yazıyor :

ve de

daha Bismillah, ilk günden bu kadar çelişki, bu kadar muamma ve gayri-ciddiyetle sonu ne olur acaba? yaşayalım görelim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

bu arada, gösterge tablosunu soranlar vardı. sanırım şöyle bir şey :

bu da arka görünümü. ve de bu sınıfta bir motorda orta sehpa da ilginç olmuş :

hahaha daha ne sattıklarını bılmıyorlar ya olsun benım teklıfım hala gecerlı 5000 verırım buna:)

uzulerek soylemek ıstıyorum kı neden kawa bu gostergelerı gormemzlıkten gelıyor en dandık marka bıle kadranı dosuyor nınja bak bıdee:S

Bu segmentte genel anlamda kriterler değerlendirilince ninja ipi göğüslüyor, cbr 250 r arkasından yetişmeye çalışıyor ve gt r ise hep üvey evlat olarak kalacak egzosuyla kuş falan tutması lazım :)
Daelim yada diğerleri ise öyle gelir geçer arada alanlar olur sokaklarda yeşillik olur,ötesi zor.
Ben beğenmedim,hayır diyorum,alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun diyerek sözlerime koso göstergeli bir ninja ile son veriyorum o ışıklar devir saati falan ohyş yani :rendeer:

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=VazPvsQGHDc

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar