250 cc scooter işin içinden çıkamıyorum buyurun beylerrrrrrrrrrr

Antalya'da motor sezonu açıldı 1 haftaya kalmaz bi tane alıcam sym koymax mi 2011 xmax mi YÖKsa kymco Dink 250 mi hadi beyler

Neden sym: çok konforlu, önde kalorifer çıkışı var, az yakıyor, bagaj xmax a göre bi tık daha büyük

Sym koymax değilde , Joymax iyidir :)

Boyunuz 1.80 den aşağı ise Xmax yüksek gelebilir , üstüne oturup biraz test etmenizde fayda var ...

En mutlu olacağınız motoru almanız dileğiyle...

abs li si olsa kesinlikle joymax derdim, selesi , bacak uzatma mesafesi , yumuşak suspansiyonu ile tam TR motoru, ama xmax in abs lisini al derim, yok bana lazim degil dersen joymax sa yürü ;)

Peki 2 eli hareketli x max gibi satmaya kalksam giderim hemen

O anlamda X-Max rakipsiz ... Bildiğin çeyrek altın gibi birşey ... Geçen sene iron max vardı bende , malum sitede yayına alındıktan 23 dakika sonra hayır kestik , ertesi sabah devrini verdim ... Gerisini sen düşün ...

O anlamda X-Max rakipsiz ... Bildiğin çeyrek altın gibi birşey ... Geçen sene iron max vardı bende , malum sitede yayına alındıktan 23 dakika sonra hayır kestik , ertesi sabah devrini verdim ... Gerisini sen düşün ...

O kadar mı diyorsun 2011 var 1 tane 8 100 e bıraktı 23 binde alsam mı bilemedim

Herkesin hesabı kendi şartlarına göre değişir ...

Bak değerlendir , araştır şuan yaptığın gibi ; sana göre + / - leri düşün ona göre hareket edersin ...

Herkes fikir verir ama nihayi sonuç yine sende ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar