Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu forumdan anladıgım ZEVKLER ve RENKLER tartşılmaz
Benım tavsıyem arkadasları dinle hepsi usta ama servisi ve yedek parçası bol olan bir motor seç başın agrımaz
Bende SUZUKI Gn 125 var tatlı motor ama yadek parca sorunu var tek sorun bu işte benım gıbı ugrasmayı seven bırıysen sorun olmaz ama sıkılgan bır yapın varsa motordan bıle sogursun boyle bır durumda kulagına kupe olsun
valla herkezin motoru kendine güzel bende de salcano 25o cc var sorunsuz biniyorum alalı 1 sene oldu sadece yağını değiştirdim yeni başalayanlar için tüm 250 likler ideal.daha sonra güç yetmemeğe başlıyor haliyle daha yüksek cc ye geçmek isteniyor.ama şehir içinde yinede ideal olan 25o cc dir derim ben saygılar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mreaba 2 gün önce hürriyet seri ilanında bir ilan okudum 'zararına satişlar' diye ilan sahibi istanbulda bir kanuni bayisiydi. parçası bol ucuz bir TÜRK malı... bence kanuni tiger'a bir bak güzel bir türk malı. yazıları amblamlari sök kimse anlamaz
Her markada yaşanabilecek ufak tefek sorunların dışında hiçbir abartılı kötü tecrübem olmadı ve bazen ciğerini çıkarırcasına kullandığım MCT ile 21000 Km yol yaptım! yabana atmayın arkadaşlar....Çin malı olabilirler fakat birazda kullanıcıya bağlı aracın ömrü değilmi! MCT 250 harcanan paraya değer...bu arada,motosikletim Nisan 2006 da trafiğe çıktı!
yakıtı az, yolda benı yormasın oram buram ağrımasın parçada malzemede bana sorun çıkartmasın diyorsan kanuni tiger orta sınıfta harıka ,,,sen niye satıyorsun dersen benım tarzım cross aslında bunu almadan önce cross a yazılmıstım siparişim gelmedi 18 gun bekledım ve sonunda kızdım motordan anlayan bı ustam da bana bunu tavsıye ettı performansı süper bır makıne tavsıye ederım ben bunu satıp cross alıcam benım hoplayıp zıplayıp bıyerımı kırmam lazım :queen::queen::queen:
selamlar ben forumda yeniyim konu ilgimi çekti ben de tipini sevdiğim için eski 125lik motorumu satmadım ufak motorlu chopper istiyen insan bence öncelikle tipine bakar zaten performans beklemek yersiz bence. benim önereceğim makina HONDA - VT 125 C Shadow resmini koymayı denedim bilmiyorum becerebildim mi? Herkese saygılar.
Hiçbirşey demiyorum çin mallları için ben de geçen yıl (1.5 yıl oldu sanırım) 2.el 250 cc motosiklet araştırması yaptım.(Çok deneyim sahibi değildim motosiklette)neticede HONDA REBEL aldım 99 model 18.000 km de şu anda 25.000 km ye geldi.yani 7.000 km yaptım onunla ne kadar doğru bir karar olduğunu kullanmaya başlayınca anladım.Bir scoter kadar çevik bir racing kadar güçlü ve bir moped kadar kullanımı kolay.Allaha şükür ki bir kez bile düşmeden kalkmadan (hatta yan bile yatırmadan) 7.000 km yaptım.Şimdi Shadow düşünüyorum,inşallah.Arkadaşım yaşı çok önemli değil temiz olması önemli,ezilmemiş olması önemli,hırpalanmamış olması önemli git bir japon aleti al kendine iyilik yap..(Bu arada arkadaşlarda bulununan değişik marka çin malı motorlara da bindim ..No Comment(yorum yok) ayrı bir kategori onlar.)
saygılar..
bende 2 tane çok temiz chooper var birisi keeway birisi regal raptor ikisinide satıyorum fazer alıcam ondan satıyorum ilgilenenlere duyurulur tel:05547780086 msn adresim [email protected]