250 cc choper için ne önerirsiniz

arkadaşım bende çelik 250 var ben memnunum istersen bi bak şu anda 9000de ve hala tık demedi

önceki topiclerde de karşılaştırmalar mevcut, ordan bir fikir alabilirsin
ben raptor kullanıyorum , sıvı soğutmalı , performans ve görünüş süper
şiddetle tavsiye ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250 cc masai grand eagle 250 var suzuki bayilerinde görebilirsin (suzuki türkiye motana adı altında satıyor) birbirinin klonu gibi görünen motosikletler içinde en sağlamı. sıfırı 3300 ytl ikinci elleride 2000 - 2500 civarı

Ha ben çin işi istemem dersen 10 yıllık japon (honda suzuki) (yamaha ve kawakaside 250 cc hiç geldimi bilmiyorum) 3500 5000 ytl ye bulabilirsin.

Ha sıfır japon olsun dersen tek seöeneğin 250 cc için yanılmıyorsam suzuki 9000 veya 11000 ytl arasına satılıyor du galiba

ttopchu masai izmirde hangi bayilerde manisadaki yer kapamış bu gün bakacaktım bakamadım yardımcı olursan sevinirim

bence masaı grandeagle 250 bende var 7000km de tık demedı sıddetle tavsıye ederım:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
hemen hemen her çinli markanın 250 cc segmentinde chopper modeli var.. Bunlardan en ileri çıkan bence regal raptor.. ama bu motorda kötünün iyisi yani vibrasyon ve çeşitli sorunlar bu motorda da mevcut ..

250 cc iyi bişi istiyosan .. karşına iki marka çıkıyo .. birisi kymco venox diğeri hyosung gv250 .. burada iş senin zevkine kalıyo ...

jinlun, pioner, regal raptor, mondial bu markaları birebir denedim, test ettim ..
dediğim gibi bu motorlardan birini istersen tavsiyem regal raptor olacaktır..

Şahsi fikrim Hyosung gv250 nin bu segmentte rakipsiz olduğudur.. 140 km/h gibi süratlere çok rahat çıkabiliyo. oldukça dengeli ve oturaklı bir motor 2. elleri gayet uygun fiyatlara 5500 gibi temiz ikinci elini bulman mümkün ..sorunsuz uzun yıllar bineceğin çok rahat uzun yol yapabileceğin bir motor Hyosung sayfasında motor hakkında gerekli bilgiler mevcut.

marmariste 250 cc dragstar var.. valla yan yana koyarsak bunca deneyimden sonra ben gv yi alırım ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ttopchu masai izmirde hangi bayilerde manisadaki yer kapamış bu gün bakacaktım bakamadım yardımcı olursan sevinirim

Doğa Motorlu Araçlar Suzuki Ege Bölgesi Baş Bayii

Ankara Caddesi 282/1 Sokak No:6/B Bornova

Ankara Asfaltı üzerinde alsancağa doğru giderken solda turkcell binasını geçince Vatan Bilgisayarın yanında.

Ben 9000 km yaptım uzun kısa yol tecrübelerim oldu. Sadece bir kere yolda kaldım o da aküsel bir sorundu. Onun haricinde 1 yıl boyunca devamlı olarak yaz kış bindim. Zaten modeller kısmında incelerseniz her kullananın ne kadar memnun olduğunu görebilirsiniz.

ttopchu çok teşekür ederim bugün yada yarın uğrarım iyi günler

arkadaşım yağına suyuna bakayım sorunsuzca bineyim diyorsan gv250 senin için biçilmiş kaftan..temiz 2. el herzaman bulabilirsin..tecrübeyle sabit sorun yaşamazsın..2. el niçin bulabilirsin biliyormusun..okadar keyifli bir motorki binicileri hemen doyuma ulaştığından hemen gv650 ye geçmek istiyor.bende dahil..hoşca kalın

Forumdan Uzaklaştırıldı
http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/Pioneer_Copper_125/129727.htm
129727.htm

kardeş sana tavsiye ederim hem dayanıklı hem ucuz..

Son düzenleme:
kozmiktohum ne yaptın yaw. mct ye iyi diyosan camdan aşağı at kendini :)

ama uygun fiyata bişi alıcam dersen bende sana masai derim bence git bak. masaisinden memnun olmak yok

Son düzenleme:
ben sana derimki ya venox al yada gv 250 ben gv 650 kullaniyorum ve bence hyosun hem performans acisindan hemde rahatlik acisindan cruiserda asmis!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar