- Konu Yazar
Her silindiri neredeyse mobilet silindiri kadar 62.5 cc olan 4 silindir motordan ne keyif alacaksın. Model V8-V12 motorlar var minyatür, onlar gibi geliyo bana.
youtubeda izlerken bile içi bir hoş oluyor insanın
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------
O motora istanbulda bir ara bende bakmıştım, sahibi satmadan önce değişik hikayeler anlatmıştı motorla ilgili, belki aynı motordur kırmızıydı benim baktığım, sonra dedi motorun karbüretörleri temizlenmeli falan filan, ilanlarda sorunsuz yazar, o kadar fiyat isterler sonra motorun yanına gidince anlatırda anlatırlar şusu var busu var, hiç girme o motora seni fiyatı ve silindirleri cezbetmiş,hergün tamir eder durursun, senkron ayarıda ister zaman zaman zaten antikaya yaklaşmış motor.
evet aynı motor sanırım. sahibinden ilan süresi bitmiş ancak caps almıştım. yazdığına göre yeni bakım yaptırmış(?) bir tek amortisör keçeleri yağ kaçırıyormuş. akşam resmini atarım foruma.
açıkçası bir tek silindirleri cezbetti, fiyat 5700 yazmış oldukça fazla. 4 ancak verilir diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------
Bir motor dağıtıp toplayacak kadar bilgin varsa al.Yok ben anlama diyorsan uzak dur.
motorun servis kitapçığını ve alt motor şemalarını buldum. benim bilgim yok ancak amcam bu konularda biraz bilgili, motosiklette olmasa da genel olarak bayağı iyi ustadır ona güveniyorum açıkçası. tabii yine de bilen birine danışırım almaya karar verirsem.
Eger vazgecersen almaktan nerden nasıl ve ne kadara buldugunu da soylersen belki alacak arkadaslar olabilir aramızda![]()
akşam caps atarım hocam yalnız siz alırsanız bir tur verirsiniz artık