250 cc 4 Silindir Motor Almak

arkadaşlar selam,

Suzuki gf250 buldum bir tane. 85 model 4 silindir bir motor. elemanın dediğine gore orijinal 32 binde. (inanmiyorum ama) plaka sorgulamada kazası falan yok. motor da yaşına gore iyi duruyor. sizce bu motor basıma ne dertler açabilir? yüksek kaliteli yağ kullanip sık sık degistirsek iyi baksak sorun yaratır mı? yabancı bloğun birinde okuduğum plastik kalitesinin düşük olduğuydu onun dışında bir sorun yaşamamış.

32 binde olsa da zamanla eskiyen, değiştirilmesi gereken parçalar vardır. özellikle içerisinde conta vb. bulunan lastik parçalar, sürekli aşınmaya maruz kalan metal parçalar gibi.
bunları temin etmek biraz sıkıntı olabilir.

2006 motosikletime 1.5 aydır parça bulamıyorum.O motosiklete parçayı düşünmek bile istemem.

Hocam napıcan 30 yaşındaki motoru allahını seversen bedava verseler almam...

Günlük kullanım içinse, büyük risk. Sonu pişmanlığa gider.
Ha proje olarak girişiyorsanız, zamanınız bolsa, ben bu motoru bir yılda toplarım arada sırada sadece zevkine sürerim, günlük kullandığım başka motorum var diyorsanız alınır.

@hasan7

ebayle aram iyi ancak aramalarımda sadece sarf malzemesi ve aksesuarlar çıktı. googleda arama yaptığımda hollanda lokasyonlu bir sitede alt motor parçaları bulabildim. ama masraf ne olur, stok ne zamana kadar bulunur, ne sürede gelir soru işareti.

@blackeagletr

haftasonu kullanımı için alacağım. elbette günlük kullanım için istemiyorum. ölmeden önce 4 silindir bir 250lik kullanmak iyi olur gibi geliyor :)

Bu motorlar daha çok zevk için alınır belirli bir projesi çizilir ardından acelesi olmadan keyif alarak toplanır, yok abi gündelik evden işe sürecem dersen bulaşma

sahibinin yerınde olsam mezar kazıp gömerim satmayamı çalışıyo bide :D benden büyükmüş motor :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@hasan7

haftasonu kullanımı için alacağım. elbette günlük kullanım için istemiyorum. ölmeden önce 4 silindir bir 250lik kullanmak iyi olur gibi geliyor :)
İyi tarafları
a) Şimdiki tüm motorları biraraya getirsen ihtiyar delikanlı kadar zevkli olmaz.
b) Gözler üzerinde olur

Kötü Tarafları
a) Parça bulamazsın
b) Usta bulamazsın
c) En ufak problemde, ( parça bulunabilirse yurtdışından gelecek, bulunamazsa muadili yaptırılacak ) 1 ay yatar.
d) Yakar, hemde çok yakar.

akıl diyor ki alınmaz, ama akıllı adamın motorla ne işi olur ki? Zamanın, paran, garajın varsa al.

CBR 250RR al daha rahat parçasını bulursun diye düşünüyorum yada bekle bi iki sene daha ölmezsin inşallah herkes kawasaki 250cc 4 silindir motor çıkaracak diyor onu alırsın :)

CBR 250RR al daha rahat parçasını bulursun diye düşünüyorum yada bekle bi iki sene daha ölmezsin inşallah herkes kawasaki 250cc 4 silindir motor çıkaracak diyor onu alırsın :)

cbr 250rr'ı kim kaybetmiş ki biz bulalım hocam :) türkiyede var mı o bile şüpheli. iyi dilekler için teşekkürler ama o 4 silindirli 250 cc haberleri asparagas geliyor bana.

Eger vazgecersen almaktan nerden nasıl ve ne kadara buldugunu da soylersen belki alacak arkadaslar olabilir aramızda :p

Her silindiri neredeyse mobilet silindiri kadar 62.5 cc olan 4 silindir motordan ne keyif alacaksın. Model V8-V12 motorlar var minyatür, onlar gibi geliyo bana.

Bir motor dağıtıp toplayacak kadar bilgin varsa al.Yok ben anlama diyorsan uzak dur.

O motora istanbulda bir ara bende bakmıştım, sahibi satmadan önce değişik hikayeler anlatmıştı motorla ilgili, belki aynı motordur kırmızıydı benim baktığım, sonra dedi motorun karbüretörleri temizlenmeli falan filan, ilanlarda sorunsuz yazar, o kadar fiyat isterler sonra motorun yanına gidince anlatırda anlatırlar şusu var busu var, hiç girme o motora seni fiyatı ve silindirleri cezbetmiş,hergün tamir eder durursun, senkron ayarıda ister zaman zaman zaten antikaya yaklaşmış motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar