250-300 Tl Mont Önerisi

Motora karda kışta binme şansım çok az. Yazları zevk için biniyorum, her gün altımda. Motora bineceğim en kötü hava koşulu yağmurlu hava yani... Kışın da binersem içime bir şey giyerim o çok sıkıntı değil. Yani sanırım yazlık veya 4 mevsim.

o zaman benim artçı için aldım ve çok beğendiğim montu sana öneririm.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/VENOM-YAZLIK-BAHARLIK-MOTORCU-MONTU-DYNAMIC-FiLELi-SiYAH-GRi_781.html

Bunun sırtına knox'un sırt korumasını alıp takabiliyorsun ve direkt olarak uyuyor. (cep yanlarını hafif makasla kesmen gerek sokmak için) içinde yağmurluk ve kışlık içliği de var.

hem sıcak havada file olması mükemmel rahatlatıyor.

Biliyorum seçebileceğim şeyler çok kısıtlı fakat şu an için 325 Tl veremem monta. :(
Kask olarak Ls2'den bir kaskım var, 170 Tl'ye almıştım. Monta da en fazla 250...

Bir de bir sorum olacak. Hali hazırda montlarda Sırt, omuz ve dirsek korumalığı yer alıyor. Neden insanlar ekstra bir sırt korumalığı alıyor ? Monttaki sistem nasıl işliyor ? Çok mu farklı bir şey var içinde ?

Başka öneri var mı ?

Benim attığım linkteki mont nasıl ? Benim hoşuma gitti açıkçası. Sahibinden'deki çok çirkin.

Zaten bu para aralığında ki tekstil montun ,asfalta yapışınca pek insan koruyacağına inanmıyorum bende.Ben deri kullanıyorum.Ena zından motomaxın deri ceketleri bu ne idüğü belirsiz montlardan 2 gömlek daha fazla korur.Birde motomax sitesine bak kardeşim.499 deri ceketler vardı.

Motorun görüntüsüne göre alıyorum. Saçmalıyorsunuz... Vereceğim para en fazla 250 tl diyorum, gidip 1500 tl versen neyse. Bu bütçede bütün montlar aynı zaten. Nedir bu laf sokma arayışları ?

Mont tavsiyesi istiyorum hayat tavsiyesi değil. Teşekkürler.

Teşekkür ederim Macit. :)

Prohel Colombia 4 mevsim kısa hörgüçlü mont aldım ben 300 tl. Hem içliği var hem hörgüçlü hem omuz dirsek sırt korumalı. Yazın içliksiz biraz terletiyor ama soğuk havada üşüteceğini çok zannetmiyorum kalın çünkü , ve su geçirmez.

Prohel Colombia 4 mevsim kısa hörgüçlü mont aldım ben 300 tl. Hem içliği var hem hörgüçlü hem omuz dirsek sırt korumalı. Yazın içliksiz biraz terletiyor ama soğuk havada üşüteceğini çok zannetmiyorum kalın çünkü , ve su geçirmez.

ayni monttan bende de var yazin kullanmak mumkun degil kisin gayet iyi ruzgar ve su gecirmiyor. Yaz icin bering aero kullaniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar