25 Mayıs Kırklareli Moto-drag yarışları

erteleme su an soz konusu değil . inşallah katılırsın bize
ben akşamki kaza yüzünden motosikletin anahtarını babama geri verdim ,birsüre binmeycem.o yüzden ötöbüsle geliyorum.

Yarışlar bitti yetişebildiğim kadarıyla herşey güzeldi de merak edıyorum GKN benım motorla gircekti yarışlara kayıt falan yaptırmıstı girmemiş yarışlar başlamadan gitmiş teledonuda kapalıydı haberi olan var mı?

Yarışlarda bol bol foto video çektim :)

benim sınavların olduğu için Emrah abiye atıyorum.o sizler ile paylaşırmı bilmem:p

Yarışlar bitti yetişebildiğim kadarıyla herşey güzeldi de merak edıyorum GKN benım motorla gircekti yarışlara kayıt falan yaptırmıstı girmemiş yarışlar başlamadan gitmiş teledonuda kapalıydı haberi olan var mı?

burdan giderken sorun yoktu hatta uykum olmasa bende gelicektim uyandım topici gorunce yazdım snr aradım naaptın die canını sıkan bi durum olmus ozel bi mevzu donmus geri::pokey::
nys artık gerisi kendi bilecegi iş musait oldugunda soyler zaten:wiinkk:

gokhanla Hakan ustanın dükkanda buluştuk,1-2 şeye canı sıkıldı ve yarışlara girmeden çekip gitti.
Sen yarışların sonuna yetiştinmi bea ? ben sonuna kadar takıldım.keşke bilseydim arardım seni ...

Yetiştim gibi bişey ama çok yorgundum bende geri döndüm :)
bak şimdi olmadı ama ne güzel bir kupamız olcaktı bir hafta gkn de bir hafta bende durcaktı :p

GKN

emrahım kusura bakma, canımı sıkan bi durum oldu, bende kimseye haber vermeden çıktım..
hakan a ve diğer çocuklara teşekkür et benim için, ayıp oldu onları görmeden çıkınca..
kupa yı bi dahak, sefere alırız artık..:)

emrahım kusura bakma, canımı sıkan bi durum oldu, bende kimseye haber vermeden çıktım..
hakan a ve diğer çocuklara teşekkür et benim için, ayıp oldu onları görmeden çıkınca..
kupa yı bi dahak, sefere alırız artık..:)

Bidahaki sefere 50 gitti ya :p
Gilera ile uğraşıyoruzda bakalım o ne olcak hiçte uğraşasım yok ya bakalım :)
Asıl bana değil sana ayıp oldu hep gelecekmisin diyodum ama o gün ben gittim istanbula geldiğimde de yoktun

GKN

Bidahaki sefere 50 gitti ya :p
Gilera ile uğraşıyoruzda bakalım o ne olcak hiçte uğraşasım yok ya bakalım :)
Asıl bana değil sana ayıp oldu hep gelecekmisin diyodum ama o gün ben gittim istanbula geldiğimde de yoktun

emrahım, kısmet, ben üzüşdüm sadece sözümü tutmadığım için, hakanda aksam elimizde kupayla emrahı karşılarız dediler
vardır her işte bi hayır
sen şu gfr yi, ben motoru çıkartana kadar toplada 2 gfr kalkalım:p

emrahım, kısmet, ben üzüşdüm sadece sözümü tutmadığım için, hakanda aksam elimizde kupayla emrahı karşılarız dediler
vardır her işte bi hayır
sen şu gfr yi, ben motoru çıkartana kadar toplada 2 gfr kalkalım:p

Bugün söktüm yeniden sanzumanda birşey çıkmadı herşey nizami ama vites tazeleme yayı çok gevşekti yenisini taktım sıkılaşsınlar biraz :p
Piston olarak 2 tane var elımde penceresiz ve pencereli hangisini takcam bilmiyorum krank daha orjinal boşluk yoktu silindirde aşınma fazla yok ölçtürdümde tek sorun kaldı işte elektrik tesisatı vede boyası onlarda en sevmediğim şeyler..
Hadi boya yine neysede elektrik tesisatı beni bitiriyo abi ya

emrah , caner fotoları sana attığını sölemişti ,biz hala foto bekliyoz :)

Kırklareli Drag Yarışları Fotoları

img1607hg9.jpg

img1615hq6.jpg

img1620fs2.jpg

img1622hs8.jpg

img1627oi7.jpg

img1632jl6.jpg

img1636qm8.jpg

img1637mi2.jpg

img1646td4.jpg

img1667xm2.jpg

img1683va2.jpg

img1692mh2.jpg

img1694vh8.jpg

img1699ha1.jpg

img1701if5.jpg

img1704uy5.jpg

img1706gh0.jpg

img1709hm9.jpg

img1714yx3.jpg

img1715el1.jpg

CIMG0672.jpg

CIMG0641.jpg

CIMG0635.jpg

CIMG0659.jpg

CIMG0591.jpg

CIMG0627.jpg

CIMG0625.jpg

Son düzenleme:
hihi, sen şu polislerin ceza yazmaya çalıştığı sürücüsün di mi :)
Polisler bağırıyo ''Kasksız sürücülere cezai işlem uygulanacaktır'' ama kırmızı Hyo 250'nin biri ısrarla aşağı yukarı geçiyo ,iyi bile dayandı polisler :cherry:

neyse , fotolar için teşekkürler :wiinkk:

öncelikle motorsever dostumuz gözde resimler için teşekkürler ediyoruz.

sinan kardeş senlede nasib olmadı görüşemedik çok istemiştim kırklareliye gelmeyi ama olmadı...

inş.. başka bir zamanda nasib olur görüşürz tüm motorcu kardeşlerimizle...

bu arada yarış resimleri çok güzel videolara rastlıyan varmı seyredelim?

ben lüleburgaz turgutbeyliyim bizim buraya hafta sonları pazar günleri istanbuldan race motorcular yemek yemeye geliyor otobandan çıkınca malum otoban girişi bizim turgutbey yolu üzerinde...

bu gözde motorsever dostumuz bayan galiba isminden anlaşıldığı kadarıyla resmi pek seçemedim ama onuda gerek resimler için gerekse motoru bayanlara örnek olup sevdirmeye çalıştığı için tebrik ediyorum kalın sağlıcakla...

inş.. birgün yollarımız kesişir tanışamadığımız motorsever tüm dostlarımızla a.e.olun....

hihi, sen şu polislerin ceza yazmaya çalıştığı sürücüsün di mi :)
Polisler bağırıyo ''Kasksız sürücülere cezai işlem uygulanacaktır'' ama kırmızı Hyo 250'nin biri ısrarla aşağı yukarı geçiyo ,iyi bile dayandı polisler :cherry:

neyse , fotolar için teşekkürler :wiinkk:

evet benim ama yazmayı basaramadılar:p hata yazacagım dedi sonra yarıslar bittiginde arkamda bindi ..bi tur atırsana dedi .. :)

inant ile kasksız gezen sendin demek:p

Fotoları (Ç)aldım.Teşekkürler.ben de orada foto çekiyordum,seni orda foto çeker iken hiç görmedim :) sen hep geziyordun:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar