25 Mayıs Kırklareli Moto-drag yarışları

derbiler beni çok seviyo, sahilde rastlıyorum geliyolar
aa gileramı nasıl gidiyo flaan die, sıkalımmı diyolar soora:)
ama ben hep yalnız kalıyorum:mrgreen:
dün akşam bi gs 500 bayaa terletti beni, taaki köprüyü çıkana kadar:p

Aslına bakarsan gerçekten biraz hantal kalıyorlar
ama bişeyler yapıcam orada kafamda acayip planlar var :queen:
Arkadaşın rx-z nin motorunu koysak mı diyorum hazır herşey ayarlanmış birde exup girer o zaman devreye :queen::queen:
Hem 2 motor birden var rxlede kardeşim gircek şansımız 2 ye katlanıyo :queen::queen:

Beni burda adrenaline boğacaksınız :) Güzel olacağa benziyor bu gidişle. Kameraya kaydedin mutlaka... :)

400 metrede 145 falan çıkıyo makına daha orjınal hiç piston yememiş herşeyi orjınal uzunda 170 ,175 çıkarıyor ama debriyajı benimde zayıf biraz güzel gidiyor fena sayılmaz ortalama kaç yapıyor seninki:bounce:

400 metrede 145 falan çıkıyo makına daha orjınal hiç piston yememiş herşeyi orjınal uzunda 170 ,175 çıkarıyor ama debriyajı benimde zayıf biraz güzel gidiyor fena sayılmaz ortalama kaç yapıyor seninki:bounce:

Gökhanla hakan hiç siz heveslenmeyin 125 cc ye almıycaklar sizi :p
Ama benim aprilia 50 cc olduğu için 125 e girebilirim :queen::queen:

eğer bir aksilik çıkmazsa biz burdan katılabiliriz.. Sırf yol yapmak için :p az gaz açalım ama dimi

Böyle iş mi olur abi neden sokmuyorlar zor geldi heralde...
Neyse sağlık olsun bizde gitmeyiz..

oooo millet kupayı bile paylaşmaya başlamış ee bizde gidek seyredek bakalım o zaman:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de orada olacam
artık emekliler kategorisinde mi olur nerde olursa olsun bi kategori bulucam kendime:)
Şu yarışların tam saatini de söyleseniz be dostlar

ehliyet için özel izin alınabilir , onun için uğraşıyom
izin alabilirsem ya 250 ZZr ile yada mz 251 ile yarışırım sanırım

ayrıca 125 cc'de 2zamanlı olmaycakbildiğim kadariyla , ayrıca alsalar bile 125cc için heveslenmeyin çünkü o durumda burdan bi Cagiva 125 katılacak , ayrıca kullananda 45-50 kg bişey :cherry:

Abi ben sinir oldum şimdi 50 cc aprilia ile 125 cc ye gircektim zaten ama 2 zamanlıları almıyolarmış mış...
Zaten aynı kategoriye girmiycez ki bir üst sınıfta yarışcaz nerden çıktı bu anlamadım...

25 mayısta saat 10.. 00 da kırklarelinde olun pınarhısardakı cagıvayı da biliyorum duydum atılla ustada varmış ama eksozu problemlı diye duydum yapmıştır herhalde:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar