25 € ye lazer kask :S

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar ınternette dolanırken bır kask gorudm lazerın nasıl bu kadar ucuz olur bu gercekmı gercekse saglamsa hemen alcagım:silent:

Ürün Fiyatı : 25,00 EUR
Bugün 1 EUR : 1,7822 YTL
Sepet Fiyatı : 44,56 YTL

Ürün Bilgisi :

I.M.A.C malzemeden üretilmiştir. İçi çıkabilir ve temizlenebilir. Kilit mekanizması çelikten üretilmiştir. Çizilmez camı buğu önleyici pinlock sayesinde buhar yapmaz. Çenede ve üstte havalandırma kanalları vardır. Tek elle açılabilir ve çene altı maskesi mevcuttur. Özellikle Touring ve Cruiser kullanıcılarının tercih ettiği bir modeldir.

* I.M.A.C malzeme
* Çabuk takılabilen kilit
* Çıkarılabilir ve temizlenebilir iç malzeme.
* Çizilmez cam
* Buğu önleyici pinlock lens
* Çene ve kaskın üst kısmında hava sirkülasyonu sağlayan kanallar
* Tek elle çene açılır
* Çıkarılabilir burun maskesi
* Yeni çıkarılabilen kulak pedleri
* Kask Çantası
* XS-XL
* 1600 gr

http://www.motorkolik.com/default.asp?say=9&urun=2738

Son düzenleme:
acayip ucuz hemen alıyorum bi tane gerçekten bu fiyata lazer

Son düzenleme:
sahibinden.com adresinde de ilanlarda sıfır yazmamak gibi bir hastalık var. o sitede ürünleri ekleyen kişi bir sıfır eksik unutmuştur. en güzel hemen alıp tüketici haklarını kullanmak :mrgreen:

evet yahu neiş bu hemen almak lazım.. acaba gerçekten lazermi bu..

hayır ya ikinci el sitesi değilki orası sıfır kask satıyo adamlar sanırım promosyon ben aldım bitane sipariş verdim du bakalım neolcek

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vayy anaaammm:silent:
Arkadaş bir link verse de bizde sebepleniversek. Baksanıza biri dellenmiş, bedahva Lazer dağıtıyor:p
Aldığımızda bir bakıyormuşuz marla LASER! Made by Kolpa Co./Turkey:queen:
Bekliyoz linki::sas::

Moderatör (forrap)
Tabi ki hatalı...
Yazım yanlışı yapmışlar.Zaten siteyi çok değil 1-2 dakika gezerseniz başka konularda da yazım yanlışı yapmış olduklarını da görürsünüz.Ekmek yedikleri işlerini bile yanlış yazmışlar(MotoRsiklet yazmışlar).Orada da bir sıfır eksik kaçmış belli ki...

edit2: artı adamlar çeneden açılır kaskı full face diye satıyorlar. altında tek elle çene açılır yazıyor onu da görmüyolar heralde

site kullanım şartlarında fiyatlardaki hatalı yazımdan dolayı olan itiaflarla ilgili bir açıklama yok. o halde firma satılan lazer kask başına 200 eur zararda:mrgreen:

arkadaşın verdiği 25 € luk link şaaneymiş yaaa:queen::queen:
Ben o kaskı denize atlarken bile takmam, çıkıverirde rezil olur adam:queen:

Bir de yazmışlar, ''Cruiser/Chopper motosikletler içindir. '' :silent: Niye bu motorların 4 tekerlee ve kaportası mı var:queen:

az önce firma sahibiyle görüştüm siteye bu kaskı daha yeni eklemişler fiyatları adam daha kontrol bıle etmemiş yaklasık olarak 1-2 saat sonra fiyat normale doner :mrgreen:

Moderatör (forrap)
denizcimuzaffer,lazer kaliteli bir markadır.Öyle kafandan çıkıp seni rezil edecek kadar kalitesiz bir kask değil yani.
25 euro yazmışlar yanlışlıkla belli ki,250 euro dur doğrusu.Bunu tahmin etmek çok da zor olmuyor.

225 euro olmuş gözümüz aydın:mrgreen:

sipariş verenler varsa aramızda gelişmeleri bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar