- Konu Yazar
Olabilir önemli değil diyecektim. Ama "merhabalaştığım kız arkadaşım bile olmadı" ifadesi sizde bir hata olduğunu gösteriyor. İlkokula giderken mahalledeki abilerimiz "kızlara bakmak" ayıp diye öğretmişti. Bir gün bisikletle giderken karşıdan bir kaç tane kız geliyordu. Ayıp olmasın başka tarafa bakayım derken az daha bisikletle elektirik direğine giriyordum. O zaman bu öğrettikleri şeyin pek iyi bir şey olmadığını anlamıştım. Sana da böyle mi öğrettiler yoksa?
Her şey cinsellik değildir. Arkadaşlık da kurabilmeniz gerekir. Bekarken kız arkadaşlar evlerine kahvaltıya davet ederdi. Diğer arkadaşlarım bana bıyık altından gülerdi. Onlara da söylerdim. "Sadece arkadaşız. İlla ki işin içinde kırmızı nokta olması gerekmiyor."
Bence öncelikle manita değil kız arkadaş edinmek gerekli. Birbirinizi severseniz o zaman kararınızı verirsiniz.
Yok hayır öyle birşey öğretilmedi fakat hiç bir kız benimle arkadaş olmadı belkide ben soğuk davranmışımdır bilmiyorum.Lisede bile merhabalaştıgım kız yoktu.Bundan sonrada olmayacak heralde yakında işe gireceğim yapacağım iş sanayi işi ordada kadın yok.Artık takmamaya çalışıyorum. Bu yaştan sonra acemi olmak istemiyorum.