[ 24.08.2008 ] [ ANKARA MT ] Kesikköprü Gezisi

anaaa bu tam sopalık çıktı yaw. :pr:
kaskı var takmaz topcasede gezdirir.:pr:
montu var terliyor diye giymezzz.:pr:
neyse evet bacım acayip terletiyor ancak güzel yanlarıda var.

geyik bi yana .
umarım başına gelmez ama en ufak bir kazada (ki bir yere çarpmadığını hesap ediyorum) asfaltaki sürtünmenin yaratacagı ısıya hiç dayanazsın bilmem anlata bildimmi:cat:[/QUOTE]

:pale: ama ben scootera binerkeni kastediyordum. Tabi ki giyicem korumalarımı, dizliğime varana kadar aldım. Uyarın için tekrar teşekkür ederim.

şöyleki vücüt teryoluyla zararlı zımpırtıları attığından detoks etkisi yapıyor ve arınıyoruz saglıklı kalıyoruz .o yüzdendirki hiç birimizin cildinde portakal kabugu görüntüsü ve kırışıklık olmuyor maşallah hepimizin cildi bebek poposu gibi:cherry::bounce: Abi duyanda selulitlerim pantolonda gözüküyo sancak. Biraz dikkat (Hemi de Yok ki!)

ayrıca nedense bilmiyorum ama asvalt kolay kolay deriden çıkmıyor. birde duşun altında onları çıkarmak daha da acı veriyor.. :pr:

o nedenle mont diyorum başka bişey demiyorum.

tecrübe konuşuyor :cat:

:pale: ama ben scootera binerkeni kastediyordum.
:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

bende diyorumki ayrımcılık yapma hepsi motosiklet.
türü modeli ne olursa olsun önce güvenlik

:pale: ama ben scootera binerkeni kastediyordum.
:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

bende diyorumki ayrımcılık yapma hepsi motosiklet.
türü modeli ne olursa olsun önce güvenlik

:rendeer: TamaMMM teşekkür ediyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Bundan sonra korumasız dizliksiz kasksız yola çıkmıycam. Yaptığım doğru birşey değil bunu biliyorum. Eskiye gelince günah çıkarttım diyelim:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@ super

Pazar gününe kadar vaktin var, izin almak için aileye ısrar etmeye devam :p :cherry:

@ KUVVETMİRA

Gençleri yanlış şeylere yönlendirme lütfen, kaçmak maçmak :p :cherry:

@ serdarcogen

CBR 125 e hiç itirazsız artçı olurdum ama rodaj durumu falan var :salut:

@ CBF150

Hadi yaaaa dönün artık, Gürsel abi de yok, çarşamba toplaşmaları eksik eksik oluyor :bounce:

@ C@LiMeRO

İkna yeteneğim çok mu güçlüdür nedir yaw :mrgreen: :mrgreen:

@ ShowDown

Ablana çaktırmadan beleşçi mi diyorsun bakayım sen :pr: :cyclopsan Çok ayıp çooookkkkkk :queen:

@ HERGELE

Cenkay abi tamam tamam, sakin ol, relax, sinirlenme. Gerekirse ben kendi korumalarımı Eskişehirden getirip arkadaşa veririm :queen:

CBR 125 rodaj durumu olsun bişey olmaz siz konuşunda beraber gelin iste...

ayrıca bu toplu cevap olayı süper yaaa :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

Arkadaşımız vitesli motosiklete de yeni geçti, ikimiz için de beraber gitmek zor ve tehlikeli olur diye düşünüyorum :p :cherry:

Bu arada toplu mesaj olayı deme bana, bir zamanlar cevap yazarken nasıl zorlanıyordum bir bilsen :queen: :queen:

:silent: bindokuzyüzseksenbeşe garezin varsa direkt söle:cherry: Kızcağızı artcım yapıp da canına kıyma

Bu arada illa iderim ama vasıta yok diyorsa arabayla geliyim:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaaaa yapmayın arkadaşlar, daha çok gencim yaaaa :p :cherry:

Sinemcim benim sağım solum belli olmaz, sen gruba istediğin vasıtayla takıl :rendeer:

Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Bin9yüz85, C@LiMeRO, irfan_s, ShowDown, serdarcogen, HERGELE

Sadece bizim yazdıklarımızı okumakla olmaz efendim, iki çift söz de sizden bekleriz :queen:

Son düzenleme:
Selamlar işlerin yoğunluğundan ancak fırsat bulup girebildim nete. Şimdi gördüm olayı. Cmts. için bir planımız var ama Pazar günü için şimdilik birşey diyemeyeceğim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
@ serdarcogen

Film gibi deyince aklıma kapının açılma sahnesi ve yıllarıdr beklenen kişinin içeri girme anı canlandı gözümde :p :cherry:

@ irfan_s

Aaaaa o kadar belli oluyor mu :cyclopsan :cyclopsan Çok dikkat çekmesin diye kırmızı renk ile de belirtmiştim ama o kadar belli oluyor demek ki :mrgreen: :mrgreen:

@ ozgr

Özgür abi geziye ben gelsem sen gelsen o gelse biz gelsek siz gelseniz onlar gelseler, pazar günü güzel geçse :rendeer:

Son düzenleme:
abiler, malum lastikler berbat, yol iyi ise gelmek için ciddi gayret gösteririm, kotu ise gelmeye çalışırım :p

belli bir yerden sonra toprakmış sanırım sen gel ophicornus

elvan gümüş aldı gene 5000 M 'de :)

yolun durumunu ben de tam öğrenemedim : ( Nese iki saatim daha var. Olmadı şansıma küseyim: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
@ ophicornus
+ 1 misafiriniz bay mı bayan mı, benim için önemli de :p :cherry:

@ serdarcogen

Yolun kötü olmaya başladığı yerden itibaren arkadaşları artçı alırsın artık :p :cherry:

@ C@LiMeRO

Her şey son 2 saate bağlı, öyle mi yani :mrgreen: :mrgreen:

En kötü ihtimalle Serdarı ararsın, o da seni karşılamaya gelir :mrgreen: :mrgreen:

Murat ABİ gelicekse onu kim artcı alacak :bounce: benim artcım olmasaydı, muratı ben artcı alırdım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar