[ 24.08.2008 ] [ ANKARA MT ] Kesikköprü Gezisi

[ 24.08.2008 ] [ ANKARA MT ] Kesikköprü Gezisi

Buluşma Yeri : ANKAMALL OTOPARKI
Hareket Saati : 07:00

Geziye katılacakların foruma belirtmesi rica olunur... :)

resim1.jpg

resim2.jpg

( MT Ankara ) Kesikköprü Gezisi - 29-06-2008 gezisi fotoları
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/47026-mt-ankara-kesikkopru-gezisi.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haydi bakalım görelim katılacakları :p :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@ serdarcogen

Toplantıdan sonra bir an evvel sayfa açman iyi olmuş :bounce:

@ matrixkamil

Sen de katıl, sana da iyi eğlenceler olsun :cherry: :rendeer:

@ ShowDown

Emrah abin alır dicem de + 1 misafir eklemiş :cyclopsan :cyclopsan Kim acaba :mrgreen: :mrgreen:

hani evet yok hep belki :cherry: bende şimdiye kadar 20 olmuştur diyordum :queen:

:mrgreen: 12 YTL ye üsten açılması çalışan kaşklarda var ya ben aldım daha yeni :queen:

ayrıca 50 YTL taksitle 900 YTL'ye motorlar da var

öyle deme serdarcogen. iyi kask bu. kalite bişey. sağa sola kafa atası geliyo adamın. çinliler gibi içinden köpükleri görünenlerden değil. harbi tawsiye ediyorum.

:mrgreen: 12 YTL ye üsten açılması çalışan kaşklarda var ya ben aldım daha yeni :queen:

ayrıca 50 YTL taksitle 900 YTL'ye motorlar da var

abi 900 ytl lik motorla sürüneceğime kaskı takar koşarım daha iyi:p
bi de 12 ytl lik kasklar işe yarıyor mu?

aslan, yibada ulus motorda çeneden açılması bozuk, beyaz max kasklar war. 50 ytlye aldım. kimseye deme.

çeneden açılması bozuk nasıl oluyo:)

haa bide eklemeden geçemicem ben bisikletle kesikköprüye gitmeye çalışmıştım:queen:

Son düzenleme:
normalde çeneden açılması lazım mandalı çekince, bunlar bi seri gelmiş, çenenin açılma mekanizması bozuk, sadece tam kapalı kask gibi kullanabiliyosun. ikiyüzküsur milyonluk kask. walla güzel kask. git bi dene, kafana oturanı warsa yapış. 120 liradan açıyo ağzını, elliye bırakıyo tosbaa. ulus motorcu abi, bunları okuyosan özür dilerim. okumuyosan sorun değil.
neyse, gezi mewzusunu daatmayalım. sağlıcakla gidin gelin, ben pazar günü sagopa dinleyip cigara içecem, efkarlıyız.

aga doğru söze diyecek yok. zaten banada lazım öyle bişey içindeki köpükler ıslandı heralde bende uğrayım oraya
sagopa demişken her zaman kaf kef :)

tamamdır:cat:
kask alıcak neresi var kızılayda filan bi de ne marka alim:silent:

yıba çarşısında ulus motor var adamın adı hüseyin beni kuşcu gönderdi de ucuza alırsın

normalde çeneden açılması lazım mandalı çekince, bunlar bi seri gelmiş, çenenin açılma mekanizması bozuk, sadece tam kapalı kask gibi kullanabiliyosun. ikiyüzküsur milyonluk kask. walla güzel kask. git bi dene, kafana oturanı warsa yapış. 120 liradan açıyo ağzını, elliye bırakıyo tosbaa. ulus motorcu abi, bunları okuyosan özür dilerim. okumuyosan sorun değil.
neyse, gezi mewzusunu daatmayalım. sağlıcakla gidin gelin, ben pazar günü sagopa dinleyip cigara içecem, efkarlıyız.

hayırdır fatih pek dertlisin

Son düzenleme:
ooo sen yazarmıydın buralara kuzen? dertliyim abi, piyasadan toplayamıyom paraları. woleyi wurayım bebek mağazası açacam. karakeçilide bizans altınları war diyolar gömülü. dedektörde götürün. iyi eğlenceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar