( MT Ankara ) Kesikköprü Gezisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gezdik, yüzdük, yorulduk, geldik :p

Piknik1.jpg

Piknik10.jpg

Piknik11.jpg

Piknik12.jpg

Piknik13.jpg

Piknik14.jpg

Piknik15.jpg

Piknik16.jpg

Piknik17.jpg

Piknik18.jpg

Piknik19.jpg

Piknik2.jpg

Piknik20.jpg

Piknik21.jpg

Piknik22.jpg

Piknik23.jpg

Piknik24.jpg

Piknik26.jpg

Piknik27.jpg

Piknik28.jpg

Piknik3.jpg

Piknik4.jpg

Piknik5.jpg

Piknik6.jpg

Piknik7.jpg

Piknik8.jpg

Piknik9.jpg

Piknik.jpg

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :cat: :cat:

Resimler için teşekkürler. Gerçekten çok güzel bir gezi oldu, yalnız maalesef orada farkına varamadık ama öyle bir yanmışız ki istakoz gibi oldum. Her yerim kıpkırmızı ve yanıyor :( Napalım Angara'da deniz olmayınca insan nasıl güneşin altına çıkar, denize girmeden ne yapar unutuyor hemen :mrgreen:

güzel eğlenmişsiniz,ankarada deniz yok söyleseydiniz tansu çiller yaptırırdı erzuruma yaptırdı ya ankarayada el atardı,ankara ekibinin sivri dillisi pro yok o nerde

güzel eğlenmişsiniz,ankarada deniz yok söyleseydiniz tansu çiller yaptırırdı erzuruma yaptırdı ya ankarayada el atardı,ankara ekibinin sivri dillisi pro yok o nerde

pro bu aralar motura binemiyo heralde :p

özgür abi bende çok pis yanmışım yaw :pr:

Ankaralıyım ama unutmuşuz oraları, anılar anılar...

"Canım buz gibi bira istiyor,ama hanım içme diyor napcem ben"
Endurocu01 senin imzayı gördükçe canım bira çekiyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Doktor da gelmiş.....Lam bizim davut ta iyi sardı size.. Güzel geçmiştir gününüz.....:cat:

aaa gercekten ayıp ettınız benım nıye haberım yoktu foruma gırınce bı gordum şok oldum :pr:

aaa gercekten ayıp ettınız benım nıye haberım yoktu foruma gırınce bı gordum şok oldum :pr:

zaten 2 tane ybr vardı 3. ye ne hacet :p valla toplantıda alındı karar! totalde 7 kişiydik sitede duyurulmadıki :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yine pazartesi, yine sabah, yine iş :pr: Ben de gezmek yüzmek yorulup gelmek istiyorum yaaaa :salut:

Katılan tüm arkadaşlar çok teşekkürler bilmeden bir hatamız oldu ise affola.Günaydın Angaralılar. Ne yanmışız be akşam duşa girince anladım yandığımı.En pis doktor ile Emre yandı kanımca.Doktor fazlası ile hakkettiBunlarda bendeki resimler.

Gölbaşı Emreyi markette beklerken...
resim005lm8.jpg

Hayırdır Özgür ne kara kara düşünüyorsun?
resim006tv1.jpg

Sürü yaklaşıyor
resim007pd8.jpg

Ve sürü geldi
resim008zy1.jpg

resim009xq9.jpg

resim010dw4.jpg

Ve saat 10.00 sularında köy ürünleri ağırlıklı kahvaltımızı yapıyoruz.
resim011hg6.jpg

Kahvaltı sonrası doğru suya hucummmm Allah Allah Allah

Tarzanın rejim yapmış hali
resim012gc9.jpg

resim013vf5.jpg

Plaj görünümlü miniplaj
resim014tk2.jpg

resim015oj3.jpg

resim016sd7.jpg

Taylar,kısraklar,karaoğlanlar vs.
resim017rh5.jpg

Lan oglum Emre yanacan güneş gececek (beynine demiştik)
resim018ib2.jpg

Tavlayı kim kazandıydı?
resim019xr2.jpg

resim020tp0.jpg

Korumalı şort adam krosçu olunca donuna kadar korumalı
resim021tt5.jpg

Çaylarrrrrrrrrrrr kaç demlik çay içtik yaaaa sayısını unuttum ben.
resim022fy5.jpg

Ve dönüyoruz
resim023gu8.jpg

resim024nc0.jpg

Başka bir gezide görüşmek dileği ile hoşcakalın.

en çok ben eğlendim.dünya göl geçme rekorunu kırdım.gölün etrafında kıyıdan kıyıya daire çizerek 5 km yi 93 dakkada geçtim.
bir de diğer rekorumuz balık yiyenler arası en kuru balık yeme rekoruydu.balık o kadar kuruydu ki,bir anda gölün derinliği yarıya indi .....
bir de en fazla kızarma rekoru kıraraktan dönüşte rüzgar yiyip serinlemek için toprak yolda yi bi ar ımlan 122.7 km yaptım....

Son düzenleme:
en çok ben eğlendim.dünya göl geçme rekorunu kırdım.gölün etrafında kıyıdan kıyıya daire çizerek 5 km yi 93 dakkada geçtim.
bir de diğer rekorumuz balık yiyenler arası en kuru balık yeme rekoruydu.balık o kadar kuruydu ki,bir anda gölün derinliği yarıya indi .....
bir de en fazla kızarma rekoru kıraraktan dönüşte rüzgar yiyip serinlemek için toprak yolda yi bi ar ımlan 122.7 km yaptım....

Ulen doktor ne garip adamsın sen:queen: hemende istatistik yapmış o verileri nerden buldun nasıl ölçtün hemen.Kıyıdan kıyıya 5 km. imiş.:silent: yok deve çüşşşşşşşş.Üşenmedim ölçtüm anasını satıyım işte tamı tamına 920 m.Bilgisayar proğramları yalan söylemez.:bounce:

Balık konusunda hemfikiriz.Adam da itiraf etti zaten gitme üstüne.Ama sen acaip yandın doktor.Beyaz tenlisin birde.Yortttttt sür yorttttttttt:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tarzan muhabbetine çok güldüm Süleyman abi yaaa :cherry: Fotoğraflar için teşekkürler :rendeer:

Ulen doktor ne garip adamsın sen:queen: hemende istatistik yapmış o verileri nerden buldun nasıl ölçtün hemen.Kıyıdan kıyıya 5 km. imiş.:silent: yok deve çüşşşşşşşş.Üşenmedim ölçtüm anasını satıyım işte tamı tamına 920 m.Bilgisayar proğramları yalan söylemez.:bounce:

Balık konusunda hemfikiriz.Adam da itiraf etti zaten gitme üstüne.Ama sen acaip yandın doktor.Beyaz tenlisin birde.Yortttttt sür yorttttttttt:cherry:
920*2=1840 metre eder.
bir de sen bunu kenara uzat.en az 2.5 km eder.
de süleymancım yanık geçti gibi.

Tarzan muhabbetine çok güldüm Süleyman abi yaaa :cherry: Fotoğraflar için teşekkürler :rendeer:

İğrenç espirileri ile kafamızı yedi bitirdi.:farao::queen::queen::queen:Millet güneşleniyor,tavla oynuyor,çay içiyor tutturmuş suya girelim.:cyclopsan lan oğlum git işine kendin gir diyoruz saymıyor.Milleti bunaltıp duruyor.Ama cezasını kestik.Suda ısladık.:cherry:

İğrenç espirileri ile kafamızı yedi bitirdi.:farao::queen::queen::queen:Millet güneşleniyor,tavla oynuyor,çay içiyor tutturmuş suya girelim.:cyclopsan lan oğlum git işine kendin gir diyoruz saymıyor.Milleti bunaltıp duruyor.Ama cezasını kestik.Suda ısladık.:cherry:
iğrenç mi?
ya ben kafayı yedim ya siz ne diyonuz.bir gün gerçek espri yaparsa o günü grup olarak yılın özel günbü ilan edek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
lem çıplak çıplak fotolar ne o öyle. Delikanlıyı bozar böyle:p Doktor nasıl olduda güneşten korunmadın. Pro'ya söyleyeyimde bir dahaki sefere hepinize day layt satsın :p

Süper Gezi Olmuş, tadsızlık olmamasıda süper. Paylaşımar için teşekkürler.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar