[ 24.08.2008 ] [ ANKARA MT ] Kesikköprü Gezisi

Son düzenleme:
bugün morveötesiyle kesikköprüye gittik eglendik yüzdük filan güzeldi gezimiz yanlız yol berbatttıı bilginiz olsun

agalar ne iş bizi beklemeden dalmışsınız geyiğin dibine.:queen::bounce:
olurmuu amaaaaa.
madem siz kaşındınız
bende gizli silahımı kullanırım ozaman:bounce:
-emrahhh koşşş geyik dönüyorrrr!!!:p:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sadece baladan sonra rampayı çıkınca kesikköprü yol ayırımından itibaren biraz çukurludur.... 10 km kadar....

Dimi çekirge?....:p

slm arkadaşlar hızınız kaç oluyor giderken geziye? Yollar çok kötü dediler ama ne kadar kötü mesela? (Şeytan dürtüyor da atla git diye?)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya ben izin alamadım gelemiyomm........:salut: :salut: :salut:

Resimleri Bekliommm....... :salut:

Size İyi Eğlenceler...... :cat: Dikkatli Olun.....

Selam Millet eğlenceniz daim ve bol olsun.
Davut kuzen ne haber yavrum nasıl geçiyor bensiz günlerin bakıyorum Ankara MT'yi yaşatıyorsun iyi eğlenceler.Yola dikkat milleti yola saçıp gelmeyin.

ben karar verdim. Eğer becerebilirsem ankamallın önünde olurum. (Becerebilirsem dediysem erken kalkmayı kastetmiştim:p; yol çok fenalaşırsa dönerim kısmet diyorum )

Şeytana bakma sen, yüreğinin sesini dinle :rendeer: Ama mangalın tadına doyum olmayacağı için gitmeni tavsiye ederim :cherry:
:cherry: Çok ikna ediciydi. :mrgreen:

Ya bu arada koruma montunun içinde terden suya kesilen var mı? Benim bünye mi error verdi:silent: Şimdiye kadar tişörtten başka birşey giymedim motor üstünde.

Son düzenleme:
Ya bu arada koruma montunun içinde terden suya kesilen var mı? Benim bünye mi error verdi:silent: Şimdiye kadar tişörtten başka birşey giymedim motor üstünde.[/QUOTE]

anaaa bu tam sopalık çıktı yaw. :pr:
kaskı var takmaz topcasede gezdirir.:pr:
montu var terliyor diye giymezzz.:pr:
neyse evet bacım acayip terletiyor ancak güzel yanlarıda var.
şöyleki vücüt teryoluyla zararlı zımpırtıları attığından detoks etkisi yapıyor ve arınıyoruz saglıklı kalıyoruz .o yüzdendirki hiç birimizin cildinde portakal kabugu görüntüsü ve kırışıklık olmuyor maşallah hepimizin cildi bebek poposu gibi:cherry:

geyik bi yana .
umarım başına gelmez ama en ufak bir kazada (ki bir yere çarpmadığını hesap ediyorum) asfaltaki sürtünmenin yaratacagı ısıya hiç dayanazsın bilmem anlata bildimmi:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar