23 yaşında vefat eden eden yunus polisimizi bugün yalovada toprağa verdik...

yunus Timleri Amirliği'nde görevli polis memurları Volkan Gürses (23) ile Hasan Berke'nin motosikleti, 3 Mayıs günü, Boğaziçi Köprüsü çıkışında Altunizade sapağına dönmek istediği sırada, burada görev amaçlı bulunan resmi polis aracına arkadan çarpmıştı. Kazada motosikletten düşerek başını çarpan Gürses ağır yaralı, Berke ise hafif yaralı olarak Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Gürses, tüm müdahalelere rağmen önceki gün hayatını kaybetti

Yapılan törenin ardından şehit polis memurunun cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Yalova'ya götürüldü.

ve ayrıca yeğenimin öğretmeninin oğluydu çok üzüldüm ALLAH gani gani rahmet eylesin:salut:

Allah şehidimize rahmet eylesin. Çok üzülüyorum asker ve polis ölümlerine....

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah.. Ailesi,yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah taksiratını affetsin.. mekanı cennet olsun inşallah

Merhuma Allahtan rahmet ,emniyet camiası ve ailesine başsağlığı diliyorum. Bu sıralar kara bulutlar Yalova'nın üstünde dolaşmaya başladı.

Bu ara çok genç polis ölüyor. Dayımda 3 hafta önce rahmetli oldu. Mekanları cennet olsun.

allah rahmet eylesin, kafasına aldığı darbeden bahsediliyosa kask takılı değilmiydi ozaman?

Allah rahmet etsin ailesine sabır versin ölümün yaşı olmuyor genç ölümler daha zor tabi . .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin şehidimiz nur içinde yatsın, yakınlarına Allah'tan sabır dilerim.

ablasıyla bizim hastanede doktor şehidimizin. Kaskı takılı vaziyette kaza yapmış. zaten dışardan bakıldıgında herhengi bi deformasyon yokmuş. sorun: malesef ki motosiklet kazalarının çoğunda karşılaşılan, beyin zarları arasında içkanama :(

Allah tan gani gani rahmet diliyorum kendisine...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar