23 nisan anadolu kavağı gezisi...

evet arkadaşlar bende gelen gelemeyen herkeze teşekkür ediyorum. 7 mayıs olayını destekliyorum. dogma abi topu san atıyorum
saygılar...
:)

fes71' Alıntı:
Arkadaşlar bugünkü geziden çok zevk aldım.İlk toplu sürüş tecrübemdi ve çok güzel bir tecrübe oldu benim için.Bugünü anlamlı kıldıkları için katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.Tabii bu arada enstantaneler süper olmuş.Bir tane açma yiyelim dedik maşallah burnumdan getirmişsiniz:queen:

abi sen yememişsinki resmen götürmüşün her hal yol uzundu

ondaaan

ataper' Alıntı:
Abi seni bilerek çağırmadık (şaka şaka):p
Atom karınca gibi vızır vızır geçiyosun bizi karızmayı çiziktiyorsun.
Git kendine daha yavaş bi motor al gel, başım üstünde yerin var.

ben biliyordum zaten beni neden çağırmdaığınızı:p abi sende eski motorunu değiştirip 250cc lik bi motor aldın onunla bile beni geçemiyorsam ne diyeyim beni geçmen için en az 500cc lik bi motor alman lazım:p :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel bir gezi oldu hakkaten,ataper sanki bir ara bir tur atayım abi falan diyor gibime geldi ,adamcağız ondan kaçtı sanki:):):):):)

Atapere saldırmayın.....

gyazici' Alıntı:
çok güzel bir gezi oldu hakkaten,ataper sanki bir ara bir tur atayım abi falan diyor gibime geldi ,adamcağız ondan kaçtı sanki:):):):):)
Yok ya atapere çamur atmayın ben yanındaydım bunda klimada varmı abi dedi adamdaki bakışın anlamını görecektiniz.Var tabiki diyişi daha güzeldi zaten sonra da gitti.
Ataper sen boşver milletin geyiğini ben sana inanıyorum.:queen:

oh oh allah muhabbetinizi gezileriniz arttırsın plansızmış mış mış oldu inandım bende teknoloji arkadaşlar cep telefonu denen bi olay var bilmem haberiniz varmıııııı

womanrider' Alıntı:
oh oh allah muhabbetinizi gezileriniz arttırsın plansızmış mış mış oldu inandım bende teknoloji arkadaşlar cep telefonu denen bi olay var bilmem haberiniz varmıııııı

numarası ?

selam mıllet bu geziye bende katılmıştım ilk katıldıgım gezıydı ve de mukemmel di çok eğlendik muhabbet falan güzeldi yani bu arada resimlerin sadece bi tanesınde ben varım :salut: :salut:

Yaw olmadı......:pale: herkez gibi bende gitmek isterdim .....:salut:
Birkez daha yapılırsa katılımda fazla olur tahmin ediyorum.:)

ahhh ah aslında bende orda olucaktım ki o zaman fotoğraf görücektiniz:p :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar