23 nisan anadolu kavağı gezisi...

High End Motors' Alıntı:
aha burada hisar iskele resimleride var yaw,bende bu gün oradaydim dedim acaba motosiklet.nettenmi bukadar motor sorim dedim sonra kalkmam gerekti.Tam kalkarken bitane goldwing geldi bütün herkez ayağa kalkti orda yikildim güzel bir espiriydi.euheuh neyse hisarda güzeldir arakaşlar kavaklara kadar gitmenize gerek yok çok cici manzarili yerler var hisarin tepelerinde ;)

ee saygıda kusur etmeyelim dedik abide utandımı yoksa benim motorun değeri bunların motorlarının toplamından fazlamı dedi ne kaçtı gitti

ataperin abi bu kaçlira yakıyor muhabbetide sarmamış olabilir
:silent:

hboyraz' Alıntı:
ee saygıda kusur etmeyelim dedik abide utandımı yoksa benim motorun değeri bunların motorlarının toplamından fazlamı dedi ne kaçtı gitti

:queen: onu kaçırıdm ben dussam iskele meydaninda yere düşücektim demekki euheuheue

Doğrusu ben böylesi güzel bir ekiple yol gitmekten, aynı rüzgarı paylaşmaktan çok keyif aldım.
Yine erken ayrılmak zorunda kaldım.
Tadı damağımda kaldı.

Başka bir buluşmada bunu telafi ederiz artık :) Tabii arayı uzatmadan lütfen...

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Freak bizde çok teşekkür ederiz.Güzel bir pazar günü geçirdik birlikte...:cherry:

RüzgarınOğlu; yeni gezide bayrağım olmasa da yine artçı benim. ;)

Son düzenleme:
keşke önceden haberim olsaydı bende gelirdim bir dahaki sefere haber verinde bende geleyim:) sizlerle dolaşmak güzel oluyo hele haluk abi,murat abi birde aydın abiyi unutmamak gerekiyo dimi onlar oldumu gezi süper olur:mrgreen:

ya bizde bu gezinin fotografcısı nerde deyip durduk

birde aralardan vın diye bir motor sesi gelmedi :rendeer:

özrümüzü kabul et dediğimiz gibi plansızdı canımız sıkıldı yola çıktık

birdahaki sefere seni unutmayacağız :rendeer:

inşallah haluk abi inşallah ama güzel bi gezi olmuş tebrikler:wiinkk:

hboyraz' Alıntı:
ya bizde bu gezinin fotografcısı nerde deyip durduk

birde aralardan vın diye bir motor sesi gelmedi :rendeer:

özrümüzü kabul et dediğimiz gibi plansızdı canımız sıkıldı yola çıktık

birdahaki sefere seni unutmayacağız :rendeer:
Neos kardeşim merak etme grubun fotoğrafçısı sen olursun birdahaki sefere ama bi gönderme siteye bi koyma o resimleri bak o zaman ben ne diyorum sana..:queen:

tamam murat abi bu grubun fotoğrafçısı ben olurum ve merak etmeyiz zamanında koyucam bu sefer inşallah:queen:

Arkadaşlar bugünkü geziden çok zevk aldım.İlk toplu sürüş tecrübemdi ve çok güzel bir tecrübe oldu benim için.Bugünü anlamlı kıldıkları için katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.Tabii bu arada enstantaneler süper olmuş.Bir tane açma yiyelim dedik maşallah burnumdan getirmişsiniz:queen:

güzel gezi olmuş arkadaşlar kavakta krep satarlardı önceden hala satıyorlarmı acaba..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu geziye ne kadar çok katılmak istediğimi daha önce belirtmiştim. Görünen o ki keyifli bir gezi olmuş. Bizim RR'lerle sınırlı kalmamış olması geziyi çok daha güzelleştirmiş. Aslına Şile gezisindeyken 7 mayıs demiştik tarih için ama tabii kimse o kadar beklemek istemedi haklı olarak. Pazar günü aklıma gelmediniz değil. Sizinle olamasam da ben de harika bir hafta sonu geçirdim. Cuma akşamı saat 17:00 gibi İstanbul'dan hareket ederek başlattığım Çanakkale turum, Pazar gecesi 11:20'de evimde son buldu. Toplamda 800 km falan yol yapmış oldum. Haftanın ilk günü olmasına rağmen kendimi inanılmaz iyi hisediyorum ve yapılacak ilk buluşma için gün sayıyorum.

Eğer uygun görürseniz 7 Mayıs gezi tasarısını yürürlüğe koyalım. Mayısın ilk pazarı şöyle bir eselim yine yollarda.

demonicdreams hoşgeldin kardeş,

şu çanakkale yolu ile anılarını bi ara yazarsın artık. sağsalim geldin çok merak etiydim seni ne yaptı ne etti diye. valla yazdığını görünce bi ohh çektim yani..

Arkadaşlar, Anadolu kavağı gezisine katılımınız, :cherry: sıcak sohbetleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
Gidişimizde ve dönüşümüzde oluşturduğumuz küçük konvoyumuzun disiplini, "toplu sürüş" kurallarına uyumu ayrıca gurur vericiydi:cat: .
Bir dahaki sefere "plansız da olsa" topik açar her isteyen MT kardeşimizin katılımını sağlamaya çalışırız diyorum...:bounce:

demonicdreams' Alıntı:
Cuma akşamı saat 17:00 gibi İstanbul'dan hareket ederek başlattığım Çanakkale turum, Pazar gecesi 11:20'de evimde son buldu. Toplamda 800 km falan yol yapmış oldum. Haftanın ilk günü olmasına rağmen kendimi inanılmaz iyi hisediyorum ve yapılacak ilk buluşma için gün sayıyorum.

Eğer uygun görürseniz 7 Mayıs gezi tasarısını yürürlüğe koyalım. Mayısın ilk pazarı şöyle bir eselim yine yollarda.
yaw bazılarımızın toplam Km. si kadar yol yapmışsın!:queen: maşallah diyorum öncelikle. Hoş geldin; yol deneyimlerini (sözlü ya da yazılı) bekliyoruz.
7 mayıs için düşünmeli birşeyler. Düşüncene katılıyorum.
Sevgiler.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dogma' Alıntı:
yaw bazılarımızın toplam Km. si kadar yol yapmışsın! maşallah diyorum öncelikle. Hoş geldin; yol deneyimlerini (sözlü ya da yazılı) bekliyoruz.
7 mayıs için düşünmeli birşeyler. Düşüncene katılıyorum.
Sevgiler.
camadan' Alıntı:
demonicdreams hoşgeldin kardeş,

şu çanakkale yolu ile anılarını bi ara yazarsın artık. sağsalim geldin çok merak etiydim seni ne yaptı ne etti diye. valla yazdığını görünce bi ohh çektim yani..

Allah'a şükür tek parça olarak geldim. Bizim RR topicinde 1-2 satır karaladım. Buluşmada ayrıntılı konuşulur tabii ki.
Dogma abim senden 7 mayıs için bir organize daha bekliyoruz.

hboyraz' Alıntı:

Yalan atıyosunuz olm. Walla kaç lira yakıyo die sormadım.:p
Sadece "allah bilir bunda klima da vardır dimi" dedim o da "evet var" dedi.
E yuh be abi makinede yok yok. o açık havada klima ne işe yarar, kafa yapiim dediydim dumur oldum. :)

High End Motors' Alıntı:
aha burada hisar iskele resimleride var yaw,bende bu gün oradaydim dedim acaba motosiklet.nettenmi bukadar motor sorim dedim sonra kalkmam gerekti.Tam kalkarken bitane goldwing geldi bütün herkez ayağa kalkti orda yikildim güzel bir espiriydi.euheuh neyse hisarda güzeldir arakaşlar kavaklara kadar gitmenize gerek yok çok cici manzarili yerler var hisarin tepelerinde ;)

Abi o SYM li senmiydin? Selamsız sabahsız yanımızdan geçip giden.:wiinkk:
Yengeyle gelmişsin çay içmeye.:bounce:
Abi orda 10 tane motorcuyuz bi selam vermedin bize ayıp ettin. :cherry:

NeQs' Alıntı:
keşke önceden haberim olsaydı bende gelirdim bir dahaki sefere haber verinde bende geleyim:) sizlerle dolaşmak güzel oluyo hele haluk abi,murat abi birde aydın abiyi unutmamak gerekiyo dimi onlar oldumu gezi süper olur:mrgreen:

Abi seni bilerek çağırmadık (şaka şaka):p
Atom karınca gibi vızır vızır geçiyosun bizi karızmayı çiziktiyorsun.
Git kendine daha yavaş bi motor al gel, başım üstünde yerin var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar