23 ağustos MT[ izmir ] grubu toplantısı.....

benide yazın listeye zira içki içmem sıcağa gelmem ozz sevmem motorları ben yıkarım 1 ytl tanesi 80x1= 80 ytl eder hafta sonu tatil parası çıktı (şu beni sevmediğini yazan arkadaş kim yeni üyemi yada beni hatırlayamadı herhalde ben CENGÜZZZ eski kanka )

Kapıda bizi elinde çiçeklerle :rendeer: kim karşılayacak elaleme gidipte izmir mt'denmi abi falan diye yazılmayalım :queen:

mt izmirin kıyafeti tek tiptir 5 km den tanırsın
her ne kadar sosyetenin cilalı kaldırımlarına takılmasakta
her kahvede masamız
her kavgada adımız
her güzel kızdada resmimiz vardır
her toplantıdada bizi t-shırt lerimizden tanırsın

Cengiz abi banada bitane xxxl tsört ayarla bak darılırım ayrıca stikırmıdır ne karın ağrısıdır ondanda yapıştıralım biyerlere :cat: tanısın türkiye tanısın dünya :cat: çok duygulandım yav :salut:

kenan ve onur bey bu konuyla ilgileneceklerdir isteklerin yerine gelecek

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cengiz abi banada bitane xxxl tsört ayarla bak darılırım ayrıca stikırmıdır ne karın ağrısıdır ondanda yapıştıralım biyerlere :cat: tanısın türkiye tanısın dünya :cat: çok duygulandım yav :salut:
t_shirt'ün hazır dostum ;rahat ol:p :cat:Kenan'cım bu arada Eko 'da unuttuğumuz bandanalar sendeymiş galiba.......:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
:queen: ziraa ne?

zira bağlaç anlamında kullanıyormuş ve farsçadan geliyormuş.

örn: "Heykeli atölyede bırakmak mecburiyetinde kaldım. Zira bahçede yaptırdığım kaide henüz bitmemişti."- H. Taner.

Sanırım böyle konuşmaya devame derseniz sizi bahtiyar,bedri,onur,ogun ve diğerleri gibi yusufla tanıştırmaya mecbur kalacagım...Uyarmadı demeyin

Forumdan Uzaklaştırıldı
yusuf kim ? artislik yapma :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
akşama dakikalar kaldı, görüşmek üzr...

heyecan dorukta, fakat ben gecenin ilerleyen saatlerinde gelebilicem... eğitim olayında lütfen kagıt kalem alıp yazın bişeyler bende gelince okurum artık...

eğitimimizden geri kalmayalım.... sonra ozze yapalım... çağatay gece ev boş mu? ben sende kalırım yine... gecenin ilerleyen saatlerinde eve gitmek biraz zor olucak beaaa... ;)

bende çok heyecanlıyım :cherry: :cherry: viledam,toz bezim tam tekmil ordayız...temizliyeliiimmm abiiii...tozlu kalmasınnn...kakılmıştır benim adımmm...her yeri siler,temizler,parlatırımmm!!!!:cherry: :queen: :queen:

marifetli kız canım belli :cat: orada kaça kadar takılınacak arkadaşlar kurucular :queen: eğitmenler kim :p :cherry:

Bahti gel lan annem izin verdi :D arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var bu toplantıda eğitimin nerde verileceği kimler tarafından verileceğini falan konusacagız kendi kafama göre hareket etmek istemedim sizlerinde fikirlerini alarak en dogru yolu bulmak akıllıca.....kağıt kaleme gerenk yok yani ooze mu zira ooze ne kü_?:)

millet bu heycan ne ya :cherry:
ule ilk katılma günlerimi hatırladım gruba :) ne heycandı gerçi heycan gene var:wiinkk: bu arada işe giriyorum bu da demek oluyorki motoru kendim alıcam:) gerçi babam motor alcaksan taş koyarım işe dedi ama işe girdikten sonra patron ilgilendirir beni :mrgreen:
Akşama görüşürüz...

mekan olarak güvenli sürüş hakkında konuşulacak yada eğitim verilecek bir mekan değil uygun değil yani ayrıca uygulamalı bir ders için hazırmıyız vakit ayırabilecekmi insanlar o da meçhul ancak teoride anlatılabilir bilgi verilebilir bu da bir dahaki toplantıda teras cafe benzeri bir mekanda olabilir sessiz sakin ve bize ait bu akşam toplantıda sürüş ile alakalı bir eğitim söz konusu değildir

d.bedri kim çağatay:cherry: çağtay bensem sen yandın oğlum ben de sana bi lakap takıcam bensem eğer:cherry: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar