23 ağustos MT[ izmir ] grubu toplantısı.....

Selam arkadaşlar ;

Bu haftaki toplantımız geçen hafta ali arkadaşımızın bizlere göstermiş olduğu inceliğe karşılık olarak sedir cafede olacaktır.Sedir kafe bornova küçükpark yakınlarında olup tam adres aşağıda belirtilmiştir....Gelecek arkadaşlar listeye isim yazdırırsa sevinirim..Bugun bir arkadaşımızın daha düştüğünü duyup gerçekten bu konuda düşünmeye başladımki çalışmalarımda bununla paralel başladı birkaç kişiyle görüştüm eğitim için özellikle sıcak havalarda bazı i....lerin yolları ıslattığı ülkemizde son haftalarda gözümüzün önünde kaç kişi düştü ki bide düşmeyenbler var bunlarında toplantımızda konuşulacağı güzel bir toplanbtı bizleri bekliyor ayrıca bizi engin bilgileriyle paylaştıracak kimseler varsa gerek motor gerek sürüş gerekse teknik bakımdan onları dinlemeye hazırız.Bu konuda çalışmaları olanlar benimle irtibata geçerse güzel bir olaya döndürüz bunu ki daha çok kişi yararlansın..

Toplantı yeri : bornoca küçük park Sedir cafe
Toplantı saati: 20:30

açık olmayan adres:

Küçük parka geldiğinizde empas barın önünden gecince sol kolda kalıyor 20 metre ilerde kimse sorsanız empası gösterir bornocva küçükpark meydanı metrodan küçükpark girişinde tam karşınızda kalacak

Katılım fazla olacagı güzel bir toplantı dileğiyle....

Wallace
I-BEN
Sokemon
egeknn
aakreeep
kuvva
izmirli
tenten35
bora-vstrom
parvez
sakalsaffet
okram
zahit
özer
burak
egelim
shamioglu
Apv41
nevzat150
özgür
erdal abi
d.bedri

murat abi tolantının sedir cafede olmasının nedeni gecen hafta ali abinin inceliğine küçük bir karşılıktır...

Ayrıyetten çarşamba ooze çaktırmayın toplantıya gelemiyecek olanlar anlamasın;)

Organizator

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çarşamba günü görüşmek üzere yaz beni liste başına :p

inşallah bende ordayım cengiz abide gelir inşallah yoksa ben yabancılık çekerim hemen giremem ortama çekinirim :queen: :queen: :bounce: :cat:

Sediri bulamayan olursa toplantı öncesi Empas Bar 1 'e uğrarsa seve seve tarif ederim.Toplantı öncesi aperatif almak isteyenler olursa yine beklerim.Hatta ve hatta hızını alamayanlar olursa gecenin ilerleyen saatlerinde ozz'a da beklerim.Yetmedi mi....E o zaman Sabaha karşı çorbacıya da beklerim.

parvez yanından ayırma beni :p

bende gelmek istiyorum beni de listeye ekleyin ve artçım yusuf kardeşime de bir yer açın masada:queen: :queen:

Beni de yazın listelere yanlız biliyonuz benim keçi +2 taşımıyo varsa bi delikanlı rider oozzz da yaparız çorbacı da :)

:rendeer: ben ve kardeşlerimide listeye eklermisiniz :silent:
artçı olarak ama çorbacıya da varız :)

ben bi römork ayarlıyayım :p rıder dan çok artçı var gruba bak beeee:cherry:

yeni gelen arkadaşlar......

grubumuzun geleneksel bir adeti olan konu hakkında aydınlatmak ve uyarmak isterim toplantıya gelirken yanınızda bir ıslak ve bir kuru bez biraz deterjan getirin lütfen yeniler ilk toplantıda bütün motosikletleri yıkamak temizlemekle mükelleftir gruba dahil olmanın şartı budur :bounce:

sonra çorbacı ve ozze olayını düşünürüz artık :cherry:

hımmmmm!!!!enteresaaannnnn!!!!simav gurubunda hiç böyle kural yoktu!şimdi bucadan malzemeleri taşımak biraz problem olcek....:pale: :pale:

Kenancım bu arada o gün aldığım t-shirt bana entari gibi geldi;bunun large'ı warsa bi rica etsem ;ayrıca elinde fazladan bi siyahı varsa bi de ondan rica etsem ;ha bi de olur ya elinde benzin protestosu ile ilgili ''L'' t-shirt ten varsa bi de onu rica etsem nasıl olur? Başka......;bi düşüneyim.Bu arada ben 2 artçı alabilirim :)

Beni de listeye ekleyinizz.. yarın akşam Sedir de görüşmek üzeree..

hımmmmm!!!!enteresaaannnnn!!!!simav gurubunda hiç böyle kural yoktu!şimdi bucadan malzemeleri taşımak biraz problem olcek....:pale: :pale:

simav kim?? :) valla MT izmirde böle benim motor tozlanmış bilmem artık hehe:cherry:

Kenancım bu arada o gün aldığım t-shirt bana entari gibi geldi;bunun large'ı warsa bi rica etsem ;ayrıca elinde fazladan bi siyahı varsa bi de ondan rica etsem ;ha bi de olur ya elinde benzin protestosu ile ilgili ''L'' t-shirt ten varsa bi de onu rica etsem nasıl olur? Başka......;bi düşüneyim.Bu arada ben 2 artçı alabilirim :)

valla alicim L beden bulsak çerçeveleyip asacaz kimselere vermem ama malesef yok kardeşim :p

hem entari gibi değil gayet güzel durdu üstünde açtı seni :p siyah t shırt yok onlar istanbula gittiğimizde dağıtıldı okanın programa girerken XL kaldı bitane onu satacak birini arıyom :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar