23 ağustos MT[ izmir ] grubu toplantısı.....

arkadaşlar, topik açanlar bu sıcaklarda neden deniz kenarında açık bir ortamda toplanmayı düşünmezler akşama kadar pişmiyorsunuz galiba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
toplantıda görüşmek üzere

abi deniz suyuna sallama çay atsak olcak vaziyette ne deniz kenarı yahu zira sedir çok hoş mekan ali kardeşimiz geçen sefer mahçup etti zaten gitmek farz oldu zira

harbiden zira nedemek ?? :p

ben bi römork ayarlıyayım :p rıder dan çok artçı var gruba bak beeee:cherry:

yeni gelen arkadaşlar......

grubumuzun geleneksel bir adeti olan konu hakkında aydınlatmak ve uyarmak isterim toplantıya gelirken yanınızda bir ıslak ve bir kuru bez biraz deterjan getirin lütfen yeniler ilk toplantıda bütün motosikletleri yıkamak temizlemekle mükelleftir gruba dahil olmanın şartı budur :bounce:

sonra çorbacı ve ozze olayını düşünürüz artık :cherry:

Benim bildiğim bi yıkamacı var siz motorları oraya götürüp yıkatın benim hesaba yazdırın bende yeni giren arkadaşlardan parayı denkleştirir hesabı kapatırım :p kendi motorumu yıkarken bitiremiyorum uğraştırmayın beni yaşlı başlı adamız biz. :)

simav kim?? :) valla MT izmirde böle benim motor tozlanmış bilmem artık hehe:cherry:

valla alicim L beden bulsak çerçeveleyip asacaz kimselere vermem ama malesef yok kardeşim :p

hem entari gibi değil gayet güzel durdu üstünde açtı seni :p siyah t shırt yok onlar istanbula gittiğimizde dağıtıldı okanın programa girerken XL kaldı bitane onu satacak birini arıyom :p

EgeKnn'cim, valla bu toz olayını bilmem nasıl çözceksin?ama ben ve kardeşim taaa bucadan gelicez.böle mi sizin oralarda hoşgeldin :wiinkk:

Benim bildiğim bi yıkamacı var siz motorları oraya götürüp yıkatın benim hesaba yazdırın bende yeni giren arkadaşlardan parayı denkleştirir hesabı kapatırım :p kendi motorumu yıkarken bitiremiyorum uğraştırmayın beni yaşlı başlı adamız biz. :)

:cherry: teşekkürler bora :rendeer:
sende olmasan :silent:

Son düzenleme:
yaw ben annamammm benim motor tozluu :p girişte bi tozunu alıver sonra hoş geldin derim ben sen merak etme Bora abicim abi diyom yaş kaç bilmiyom ama baktık sınırı aşmışın seninkini ben yıkarım sen merak etme :p

ya maksat izmirliye yıkatmak zaten yoksa sen üzerine alınma zira :p

Eyvallah zira :) ya bu arada cengiz abiye haber verin bak o gelmezse bende gelmem utanırım ben :p izmirlidende oto yıkama parası alıcaz yav merak etme varmı öyle bedava guruba katılmak :queen: :cat:

bora yaş 25 miş baktım profiline hiç şansın yok küçüksün yıkayacan :p

cengüz abin gelir haberi olur toplantıdan cengüz yokken gel esas napcan cengizi hiç sevmem kendisini :p

ben de gelmeye çalışşcam:rendeer: bu arada kenan abi sen de tozu alıncak motor kalmışmıydı ya:cherry:

İyi yaşa bakma derim ben bide karşıdan gör :bounce: valla adresi veririm yıkatırsın ha illada tozunu almak gerekiyosa selenin üzerinden bir parmak toz alırım gönlün olacaksa neden olmasın :)

Bide tozunu aldıracak motor kaldımı muhabbetleri dönüyo hayırdır :mrgreen:

bedri bu konuşur o herşeye atlar tozu alınacak 2 motor var bora kardeşim ama ben vereceğin adreste yıkatırım tamam anlaştık

Arkadaşlar iş baştan aşmış ben kaçar byeee

ok. tozu alınacak motor olsun gerisini halladeriz motorsuz yaşanırmı?

Son düzenleme:
Yarın bende gelmeye çalışacağım millet.

Bu arada kenan abi seni ilk defa böyle görüyorum hayırdır inşallah :)

:pale: :pale: malesef gelemiyorum listeye eklemeyin işim var size ii eğlenceler. bi dahaki sefere gelicem inşallah. bu arada kenan abi yeterki motor olsun sen ver ben pırıl pırıl yapayım:p o kadar seviyom yani motorları:mrgreen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla senin motorun tozu çıkmaz artık beeee...:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben işten çıkınca gelicem....

eğitimi yapın siz, ben ooozzeee de katılırım size artık.... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar