23.12.2008 - Tuğper UZEL' in 2. Duruşması

Arkadaşlar,

Henüz 21 yaşında trafik terörüne kurban verdiğimiz, birçoğumuzun şahsen tanıdığı sevgili Tuğper arkadaşımızın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının ertelenen duruşması bu Salı görülecektir.

Kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen ve olay sonrası durmayarak aracıyla kaza mahalinden uzaklaşan, sonrasında tutuklanarak cezaevine koyulan sanığın ilk mahkemeye getirilememesi nedeniyle duruşma ertelenmişti.

TARİH : 23.12.2008 Salı
SAAT : 14:00
YER : Kadikoy Adliyesi 5. Asliye Mahkemesi

Adaletin sekteye uğramadan bir an önce tecelli etmesi, en büyük temennimiz.

O gün orada olup, Rahmetli Tuğper' in acılı ailesine desteğimizi ve 2 teker dayanışmasını bir kez daha herkese göstermemiz açısından, desteğimizi esirgemeyelim lütfen. Tuğper sahipsiz değil, bu olayın sonuna kadar takipçisiyiz.

Kadıköy Adliyesi, Bahariye Caddesi' nin yukarısında, sonuna doğru.
Kadıköy Halk Eğitim Merkezi' nin bitişiği.
Bahariye' ye doğruTramvay yolunu takip ederek de ulaşabilirsiniz.

(Not: Ben çalışacağım için maalesef orada olamayacağımı üzülerek bildirmek isterim.)

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Umarım adalet yerini bulur.

bir terslik olmazsa ilk duruşmada olduğum gibi,yarında orda olacağım...

Sürecin ne şekilde işleyeceği bugün biraz da olsa belli olur sanırım.

Mahkeme daha birkaç celse sürer gibi geliyor bana, umarım adil bir biçimde sonuçlanır..

İnşallah adalet yerini bulur ailesine bol bol sabır diliyorum. . .

malesef bende orda olamıycam
mahkemeden hepimizin yüreğine (özellikle ailesinin) su serpicek iyi haberler bekliyoruz. gidebilenler haberdar ederlerse bizleride sevinirim

arkadaşlar; hepinizden özür dilerim...

gelemiyorum!!!

çünkü; bu gün dükkana mal erken saat'te gelecekmiş... dükkanda bulunmam gerek...

orda olmasamda yüreğim sizlerle...

Trafik kazalarında tutuklama, mağdur yada maktülün ailesinden gelecek tepkileri azaltmak ortalığı dindirmek için yapılır.
3-6 ay civarı sonra serbest bırakılır. Tutuksuz yargılanır.

keske ıstanbulda yasasaydım da bende gelebılseydım...umarım adalet yerını bulur...

Bugün görülen duruşma neticesinde,
19 Ekim 2008 tarihinden beri hapishanede yatan sanık, tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden çıkarılmıştır.

Mahkeme süreci devam etmekte olup,
Davacı tarafın talepleri doğrultusunda incelemeler yapılacak ve olayla ilgili eksik nokta, ihmal, kanıt ve bulgular araştırıldıktan sonraki celse 17 Mart 2009' da görülecektir.

Bilginize..

Trafik kazalarında tutuklama, mağdur yada maktülün ailesinden gelecek tepkileri azaltmak ortalığı dindirmek için yapılır.
3-6 ay civarı sonra serbest bırakılır. Tutuksuz yargılanır.

Aynen dediğin gibi, bu zaten beklediğimiz birşeydi.

Son düzenleme:
Kaza konularında bence yeterince hak dağıtılmıyor malesef:pale:

Çok saçma ya ölümlü bi kazada serbest bırakiliyor..ama bir milletvekilinin yakınına zengin bir iş adamının oğluna vurulsa hapisten çıkamaz.böle bir sistemde yaşiyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar