23.08.14 Beylikdüzü tanışma etkinliği

Merhaba arkadaslar Beylikdüzü-Avcılar-Büyükçekmecede bulunan motorcu kardeslerimiz...
Tanısmak sohbet etmek dolasmak adına bir etkinlik düzünliyelim dedik.Katılmak isteyen varsa bana forumdan ulasabilirler . Amac yeni dostluklar kurmak

Yer: Beylikdüzü Etkinlik Alanı
Tarih:23,08,2014 (CMT)

http://www.magisto.com/album/video/eCQpWE1DQgQzdiMEDmEwCXh

gelen kişiler kimler onların bi listesini yapsak en azından kaç kişinin katılım sağlayacağını bilirdik ayrıca etkinlik planı nedir bilgilendirirseniz sevinirim.

saat kaçta?
Etkinlik alanı göz hastanesinin yanındaki yer arkadaşlar, mc var hemen yanında.

Resimdeki yer sanırım etkinlik alanı diye bahsi geçen yer ? Saat kaçta ve aktivitenin detayları nedir peki ?

BoN5pM.jpg
[/url][/IMG]

Bizimkent te oturuyorum motor sevdalısıyım ama motorum ehehe katılamıcam onun için derin üzüntüsünü yaşıyorum :(

Yer beylikdüzü etkinlik alanı resimde gosterilen yer evet :)
Saat:20.00 ' da toplanırız havanın durumuna göre Sahile inebiliriz gelicek olan arkadasların kişi sayısını belirtsinler :)

+1 imle ordayım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------

-konu dışı-
Yalnız son mesajı attığım saat manidar. Beşiktaşın gecesi olsun bu gece. :)

Geri Dönüş yaptım :) Gelicek Olan herkesi bekliyoruz bakalım beylikdüzündeki motorcularla tanısıp biraz vakit gecirmek pek keyifli olucak

forumda sefaköy ve k.çekmeceden baya insan var ama toplanacağımız bir yer yokmu forumda çok çok dağınık

Hepiniz Gelebilirsiniz Cumartesi Aksamı Saat 20.00 da Beylikdüzü Etkinlik alanında toplanıoruz

Evet beyler bu aksam saat 20:00 da beylikdüzü etkinlanına bekliyoruz herkesi

Şehir dışında olmasaydım kesin gelirdim. Tekrarlarsanız iki motor bizde geliriz bi dahaki sefere :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar