22 Gün,3800km,Gv 250 ile Ege-Akdeniz Çadır,Doğa,Güneş Tatili

Bir çok motorcu arkadaşı gaza getirecek güzellikte, gerek foto gerekse açıklamalarıyla örnek bir gezi olmuş... Daha nice gezilere kazasız belasız ve artçınızla çıkmanız dileğiyle...

hayatım boyunca yapmayı planladığım bir gezi ama her seferinde bir aksaklık yaşadım.
yanındakinin kıymetini bil.

kazasız belasız nice sürüşler dilerim :)
Evet benimde son iki senedir başlangıcını bir bir saydığım bir geziyi tamamladım.Yanımdakini motorumdan çok seviyorum:) Kıymetlidir kendisi.
cihan süper ötesi bir gezi olmuş,kız arkadaşını ve seni tebrik ediyorum..içim gitti ama bakalım biz ne zaman çıkacağız uzun soluklu gezilere..
Sizde çıkarsınız sadece zaman meselesi maddi tarafı çok düşük çadırda falan kalınca.Umarım daha güzel gezilere eşinle birlikte çıkarsın İlker hocam:)
Hocam süper gezi olmuş. Ama itiraf et bazen sen de ulen bu çapırın yerine enduro mu alsam diye düşündün değil mi?

Düşünmüşsün belli girdiğin yollardan :) Paylaşımın için teşekkür ederim.

Not: Motorun arkasındaki eşya koymak için kullandığınız demiri nerede yaptırdınız? Bana da lazım öle bişey. Eskiden sırt çantamın oturduğu koltuğa artık eşim oturduğundan sırt çantasını başka bir yere almam gerekiyor.
Tabiki itiraf ediyorum enduro canmış onu anladım,ama cruiser rahatlığını hiç bir şeye değişmem,kamyon gibi yükle allah yükle:)
Zaten yolda gördüğüm F800GS'ler F650GS'ler ve Dl650 ler bana kaç gündür sahibinden'e bakmama neden oluyorlar:)
Arka demiri hyosungsource'dan sipariş vermek zorunda kaldım,kışın çok aradım bakmadık motorcu,demirci ustası kalmadı,istediğim gibi denk gelmemişti,paraya kıydım Kore'den verdim siparişi,iyi ki almışım bagaj kapasitemi arttırdı,birde Bauhaus'tan bagaj kayışlarından aldım,bagaj lastiğinden çok daha dayanıklı ve daha tansiyonlu.Tavsiye ederim.
Cihan tam enduro adamı aslında. En son beraber çadır olayına girdiğimizde benim M800'e epey eziyet etmiştik. :pl: İkimizede enduromsu bir şey şart. :)
O motor ordan geçerdi de geçiremedik,neyse benim motor olsa daha da eziyet ederdim,nıhahaa :pl:

Harika, tekere sağlık
Çok güzel gezi olmuş resimlerde çok güzel konaklama hakkındaki bilgiler hepimizin işine yarayacaktır.Tekerin düz bassın.
Güzel bir gezi günlügü daha tşkler paylaşım için tekeriniz düz bassın
tek kelimeyle harika...
Eline sağlık,belli ki güzel ve keyifli bir tatil olmuş,daha güzellerine de gidebilmen dileğiyle.
Çok ÖZENDİM ::ranntign İnsan önce uyarır resimler, gezi falan süper diye
Gercekten güzel olmus, eline saglik:)
ya arkadaşım valla resimlere bakmaktan yoruldum sen bunları yuklemekten yorulmadınmı yaa ama gercekten de harika bir gezi olmuş tekerine taş gelmesin inşallah darısı bizim başımıza hayırlııs ile
cihan harika bi gezi olmuş.darısı bize diyelim tekerine sağlık..
ellerine tekerine sağlık çok güzel bi gezi olmuş cidden resimlerde mükemmel
Bir çok motorcu arkadaşı gaza getirecek güzellikte, gerek foto gerekse açıklamalarıyla örnek bir gezi olmuş... Daha nice gezilere kazasız belasız ve artçınızla çıkmanız dileğiyle...
Çok teşekkürler beyler,hepimizin tekeri düz bassın (virajlar da hafif yatabilir:)

Güzel olmuş...

Cihan, hayallerimdeki geziyi neredeyse yapmışsın... Anlatırsın detayları sonradan. Sıkıntı yaşamadan döndüğüne sevindim.

Görüşürüz!

Utku

Yıllar önce (23 yıl kadar) yaptığım rotamın biraz daha teferruatlısını yapmışsınız,hatırıma neler geldi bir bilseniz.
Her şey 10 numara,paylaşım harika.

güzel gezi, imrendim valla. ancak tuz gölünden çıkınca umarım motorunuzu basınçlı bol soğuk suyla yıkamışsınızdır :)

Muhteşem olmuş imrenerek baktım fotolara , daha nice gezilere, mutluluklar..

ne güzel gezmişsiniz ya canlarım benim...=) selam söyle güzelime benim, ve en yakın zamanda birlikte ayarlayalım keşke birlikte gidebilseydik...ard arda oldu böyle neyse bidahakine=)

Aynı turu temmuzda ayında 11 gün 3.200 km olarak ben yapmıştım.
geçtiğim yerlerden geçmiş, kaldığım yerlerde kalmışsın, benım uğramadığım yerleride görmüşsün, acayip gezmişsin. seni tebrik ediyorum
O gidilesi yollarda görüşmek üzere.

Rüzgarlar ve dalgalar yetkin gezginlerin herzaman yanındadır...

Motosikleti
Hero X Pulse 200
çok heyecanlandım resimleri görünce assosun iskele kısmını bende kesinlikle öneriyorum çok çok güzeldir :)

süper tur yapmışsın ne diyimki

Cihan, hayallerimdeki geziyi neredeyse yapmışsın... Anlatırsın detayları sonradan. Sıkıntı yaşamadan döndüğüne sevindim.

Görüşürüz!

Utku
Tabiki Utkucum detaylı konuşuruz,sizin gezide eminim enaz bizimkisi kadar güzel geçmiştir.Görüşürz dostum:)
güzel gezi, imrendim valla. ancak tuz gölünden çıkınca umarım motorunuzu basınçlı bol soğuk suyla yıkamışsınızdır :)
Valla sadece zinciri temizleyebildim,ancak bugun tam takım bir temizlik yapabildim,çok tuza girmemiştim sadece kuma fazlaca daldım:)
Muhteşem olmuş imrenerek baktım fotolara , daha nice gezilere, mutluluklar..
ne güzel gezmişsiniz ya canlarım benim...=) selam söyle güzelime benim, ve en yakın zamanda birlikte ayarlayalım keşke birlikte gidebilseydik...ard arda oldu böyle neyse bidahakine=)
Evet beraber ayarlayalım bir sonraki tatili,sağlıklı ve huzurlu olduktan sonra daha çok gezeriz:)
Aynı turu temmuzda ayında 11 gün 3.200 km olarak ben yapmıştım.
geçtiğim yerlerden geçmiş, kaldığım yerlerde kalmışsın, benım uğramadığım yerleride görmüşsün, acayip gezmişsin. seni tebrik ediyorum
O gidilesi yollarda görüşmek üzere.

Rüzgarlar ve dalgalar yetkin gezginlerin herzaman yanındadır...
Senin gezi fotoğraflarından da ilham aldım,bunu da belirtmek isterim.Motosiklet ruhu içinde doğa tutkusunu da içeriyor:)
çok heyecanlandım resimleri görünce assosun iskele kısmını bende kesinlikle öneriyorum çok çok güzeldir :)
süper tur yapmışsın ne diyimki
Çok güzel bir anlatım ve gezi olmuş :) Tekerine sağlık ;)
Yıllar önce (23 yıl kadar) yaptığım rotamın biraz daha teferruatlısını yapmışsınız,hatırıma neler geldi bir bilseniz.Her şey 10 numara,paylaşım harika.
Çok teşekkürler,beğenmenize sevindim.

Hocam öncelikle tebrik ediyorum fotoğraflar ve anlatım süper olmuş:cat:.Bol bol gezmiş büssürü yer görmüşsün ve fotoğraflarla da bizleri oraları gezdirmiş kadar oldun...Daha nice kazasız belasız gezilere...

Süper bi gezi olmuş paylaşım ve anlatım ise ayrıca harika emeğine ve tekerine sağlık :cat:

güzel gezi, tebrik ederim.
yan çantasız 15 km gittiniz yani:)) Allahtan kimse almamış ya da atmamış başka yere:)
Pim çıkması da ilginç geldi, Allahtan kaza yapmamışsınız. kontrol etmemişmiydiniz hiç somunları

Cihanoy çok kıskandım valla :pale:
Beğenmiyecem fotoğraflarını :pl:
Sen beğenme,ama kıskanman geçmeycek,nıhahaa:)
Süper bi gezi olmuş paylaşım ve anlatım ise ayrıca harika emeğine ve tekerine sağlık :cat:
Hocam öncelikle tebrik ediyorum fotoğraflar ve anlatım süper olmuş:cat:.Bol bol gezmiş büssürü yer görmüşsün ve fotoğraflarla da bizleri oraları gezdirmiş kadar oldun...Daha nice kazasız belasız gezilere...
Sağolun beyler,darısı sizlere inşallah.
güzel gezi, tebrik ederim.
yan çantasız 15 km gittiniz yani:)) Allahtan kimse almamış ya da atmamış başka yere:)
Pim çıkması da ilginç geldi, Allahtan kaza yapmamışsınız. kontrol etmemişmiydiniz hiç somunları
Geri döndük bir baktık kamyonun biri sağa çekmiş bizim çantanın içini karıştırıyorlar,''kimlik varmı diye bakıyorduk'' diyorlar dedim verin la çantayı içinde bişey yok,ki gerçekten içinde tabak çanak çaydanlık leş gibi is olmuş tava falan vardı:)
Ön dişli kapalı yerde olduğu için açıkcası kontrol etmemiştim tabi bundan sonra kesin kontrol şart:)

Her şekilde mükemmel bir paylaşım ellerinize kolarınıza tekelerinize sağlık , kazasız belasız bunuda tamamlamanın verdiği hazzı hiç bir şey veremez herhlde.. :)

Adana İl Temsilcisi
süper bir gezi olmuş,paylaşım ve anlatım ise harika emeğine ve tekerine sağlık.ADANA'dan selam olsun.

Koçum sağlıkla gidip selametle geldiniz en önemlisi o. Ön dişli pimi ciddi işti Lakin senin şans torban her zaman doluydu ordan yırttın (bkz. beşiktaş girişi bariyer hadisesi) Güzergahındaki hemen her yere eşimle gitmişliğimiz vardı yıllardır. Hep de inşallah şuraya da uğramıştırlar dediğim yerlerin fotoğraflarını gördüm. Süper gezi olmuş. Ne yalan söyleyeyim ben de Sercan gibi KISKANDIM. Biz artık işten güçden veletlerden fırsat bulup çıkamıyoruz bu tip tatillere ama fotoğraflara bakınca neleri ıskaladığımızı daha iyi fark ediyorum. İlk fırsatta bir imkan yaratıp tekrar gitmek lazım oralara. Yine de motorla zor :) Veletleri de yüklenip arabayla gideriz galiba.

Garaj'da görüşelim. Özledik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar