Evet benimde son iki senedir başlangıcını bir bir saydığım bir geziyi tamamladım.Yanımdakini motorumdan çok seviyorumhayatım boyunca yapmayı planladığım bir gezi ama her seferinde bir aksaklık yaşadım.
yanındakinin kıymetini bil.
kazasız belasız nice sürüşler dilerim![]()
Sizde çıkarsınız sadece zaman meselesi maddi tarafı çok düşük çadırda falan kalınca.Umarım daha güzel gezilere eşinle birlikte çıkarsın İlker hocamcihan süper ötesi bir gezi olmuş,kız arkadaşını ve seni tebrik ediyorum..içim gitti ama bakalım biz ne zaman çıkacağız uzun soluklu gezilere..
Tabiki itiraf ediyorum enduro canmış onu anladım,ama cruiser rahatlığını hiç bir şeye değişmem,kamyon gibi yükle allah yükleHocam süper gezi olmuş. Ama itiraf et bazen sen de ulen bu çapırın yerine enduro mu alsam diye düşündün değil mi?
Düşünmüşsün belli girdiğin yollardanPaylaşımın için teşekkür ederim.
Not: Motorun arkasındaki eşya koymak için kullandığınız demiri nerede yaptırdınız? Bana da lazım öle bişey. Eskiden sırt çantamın oturduğu koltuğa artık eşim oturduğundan sırt çantasını başka bir yere almam gerekiyor.
O motor ordan geçerdi de geçiremedik,neyse benim motor olsa daha da eziyet ederdim,nıhahaaCihan tam enduro adamı aslında. En son beraber çadır olayına girdiğimizde benim M800'e epey eziyet etmiştik.l: İkimizede enduromsu bir şey şart.
![]()
Harika, tekere sağlık
Çok güzel gezi olmuş resimlerde çok güzel konaklama hakkındaki bilgiler hepimizin işine yarayacaktır.Tekerin düz bassın.
Güzel bir gezi günlügü daha tşkler paylaşım için tekeriniz düz bassın
tek kelimeyle harika...
Eline sağlık,belli ki güzel ve keyifli bir tatil olmuş,daha güzellerine de gidebilmen dileğiyle.
Çok ÖZENDİM ::ranntign İnsan önce uyarır resimler, gezi falan süper diye
Gercekten güzel olmus, eline saglik![]()
ya arkadaşım valla resimlere bakmaktan yoruldum sen bunları yuklemekten yorulmadınmı yaa ama gercekten de harika bir gezi olmuş tekerine taş gelmesin inşallah darısı bizim başımıza hayırlııs ile
cihan harika bi gezi olmuş.darısı bize diyelim tekerine sağlık..
ellerine tekerine sağlık çok güzel bi gezi olmuş cidden resimlerde mükemmel
Çok teşekkürler beyler,hepimizin tekeri düz bassın (virajlar da hafif yatabilirBir çok motorcu arkadaşı gaza getirecek güzellikte, gerek foto gerekse açıklamalarıyla örnek bir gezi olmuş... Daha nice gezilere kazasız belasız ve artçınızla çıkmanız dileğiyle...
Tabiki Utkucum detaylı konuşuruz,sizin gezide eminim enaz bizimkisi kadar güzel geçmiştir.Görüşürz dostumCihan, hayallerimdeki geziyi neredeyse yapmışsın... Anlatırsın detayları sonradan. Sıkıntı yaşamadan döndüğüne sevindim.
Görüşürüz!
Utku
Valla sadece zinciri temizleyebildim,ancak bugun tam takım bir temizlik yapabildim,çok tuza girmemiştim sadece kuma fazlaca daldımgüzel gezi, imrendim valla. ancak tuz gölünden çıkınca umarım motorunuzu basınçlı bol soğuk suyla yıkamışsınızdır![]()
Muhteşem olmuş imrenerek baktım fotolara , daha nice gezilere, mutluluklar..
Evet beraber ayarlayalım bir sonraki tatili,sağlıklı ve huzurlu olduktan sonra daha çok gezerizne güzel gezmişsiniz ya canlarım benim...=) selam söyle güzelime benim, ve en yakın zamanda birlikte ayarlayalım keşke birlikte gidebilseydik...ard arda oldu böyle neyse bidahakine=)
Senin gezi fotoğraflarından da ilham aldım,bunu da belirtmek isterim.Motosiklet ruhu içinde doğa tutkusunu da içeriyorAynı turu temmuzda ayında 11 gün 3.200 km olarak ben yapmıştım.
geçtiğim yerlerden geçmiş, kaldığım yerlerde kalmışsın, benım uğramadığım yerleride görmüşsün, acayip gezmişsin. seni tebrik ediyorum
O gidilesi yollarda görüşmek üzere.
Rüzgarlar ve dalgalar yetkin gezginlerin herzaman yanındadır...
çok heyecanlandım resimleri görünce assosun iskele kısmını bende kesinlikle öneriyorum çok çok güzeldir
süper tur yapmışsın ne diyimki
Çok güzel bir anlatım ve gezi olmuşTekerine sağlık
![]()
Çok teşekkürler,beğenmenize sevindim.Yıllar önce (23 yıl kadar) yaptığım rotamın biraz daha teferruatlısını yapmışsınız,hatırıma neler geldi bir bilseniz.Her şey 10 numara,paylaşım harika.
Sen beğenme,ama kıskanman geçmeycek,nıhahaaCihanoy çok kıskandım vallaale:
Beğenmiyecem fotoğraflarınıl:
Süper bi gezi olmuş paylaşım ve anlatım ise ayrıca harika emeğine ve tekerine sağlık :cat:
Sağolun beyler,darısı sizlere inşallah.Hocam öncelikle tebrik ediyorum fotoğraflar ve anlatım süper olmuş:cat:.Bol bol gezmiş büssürü yer görmüşsün ve fotoğraflarla da bizleri oraları gezdirmiş kadar oldun...Daha nice kazasız belasız gezilere...
Geri döndük bir baktık kamyonun biri sağa çekmiş bizim çantanın içini karıştırıyorlar,''kimlik varmı diye bakıyorduk'' diyorlar dedim verin la çantayı içinde bişey yok,ki gerçekten içinde tabak çanak çaydanlık leş gibi is olmuş tava falan vardıgüzel gezi, tebrik ederim.
yan çantasız 15 km gittiniz yani) Allahtan kimse almamış ya da atmamış başka yere
Pim çıkması da ilginç geldi, Allahtan kaza yapmamışsınız. kontrol etmemişmiydiniz hiç somunları