22.02.2008 gece 23:45 de

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
c.tesi sabahı çıkçaktım izmir yolculuğuna fakat başkasiteden arkadaşlarla otururken birden karar verdik hemen yola çıkalım diye ve çıktık yola gece resim çekemedik yoğun sis vardı yolculuk zor geçeti aynı zamandada riskliydi.işte resimler.
yolarkadaşım başkabir motor sitesinden ufukla başladı izmir yolculuğu eşlik ettüği için teşekkürler kendisine umarım oda memnun kalmıştır bu geziden.

ufuğun sitesinden gineş kardeşim aykut ve güneş (pınar) karşıladılar izmirde bizi oyorgunluğun üzerine çok iyi geldi muhteşem bir kahvaltı hazırlamışlar emeklerine sağlık herşey için çok teşekkürler.

işte güneş (pınar) sağol pınar herşey için eksikolma

buda aykut kardeşim onada çok teşekkürler sabah sabah yataktan kalktı geldi bizi karşılamaya görüşmek üzere kawacı kardeşim

gelelim izmirdeki evim mt izmire, geliyorum diye tel ettim cengize(APV41) ulaşabildiğine haber vermiş sağolsun genede bayağı kalabalıktı, izmir mt herşey için çok teşekkürler aranızda uzun kalamadım yolyorgunluğu uykusuzluk ve kuşadasında randevum olduğundan kaklmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın buyüzden,yeni arkadaşları tanıdığm için ve eski dostları tekrar gördüğüm için çok mutlu oldum ayıdığınız zaman için çok teşekkürler.

uglaıd (sercan)kardeşim almanyadaydı özlemiştik kendisini onuda gördüğüm iyi oldu kosova yolculuğumuz olak kendisiyle müsait bir zamanda demi sercan

alp_tunay (alper) ankaradan geldi ama çabuk adepte oldu izmie mt ye halaolsun,onu görmekte çok gizeldi çay için teşekkürler alper ödemeyi ben yapmadım sana bıraktım:p

işte tuncer (forrap)benim motora ykıştı valla izmir mt nin ençok çalışanı herşeyiçin teşekkürler kendisine

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Gordugum kadariyla (gerci yuzyuze tanismisligim yok, siteden asinayim) Izmir MT agirlamis seni. Orasi cok guzel bir sehir ve is guc icin cok geldim gittim. Umarim motorla da gitmek ve Izmir MT uyeleri ile tanismak firsatini bulurum ileride. Manisa'dan gecerken cektiginiz resimlerde kar gordum, yanilmiyorum degil mi? :)

Ummet Agabey, resimleri bizimle paylastigin icin kend, adima tesekkur ederim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet yollarda kar ve buz kenarlarda duruyor kalkmamış henüz dikkatedin arkadaşlar şimdi çıkıyorum otelden dönüş yolculuğu yine manisa akhsar özerinden olcak bandırmadan feribota bicem yenikapıya geçicem

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Iyi yolculuklar diliyorum. Dun Tophane'de bulustuk Istanbul MT ve gozlerimiz seni aradi agabey.

Tekerin duz bassin.

Moderatör (forrap)
Ümmet abi kısa bir süre için de olsa seni görebilmek güzeldi.. :cat:

Özlem gideremedik tam tabi ama bir ay sonra oradayız Allah kısmet ederse..:wiinkk:

Fotoğraflar güzel olmuş,ellerine sağlık :)

Gordugum kadariyla (gerci yuzyuze tanismisligim yok, siteden asinayim) Izmir MT agirlamis seni. Orasi cok guzel bir sehir ve is guc icin cok geldim gittim. Umarim motorla da gitmek ve Izmir MT uyeleri ile tanismak firsatini bulurum ileride. Manisa'dan gecerken cektiginiz resimlerde kar gordum, yanilmiyorum degil mi? :)

Ummet Agabey, resimleri bizimle paylastigin icin kend, adima tesekkur ederim.

Bekleriz :cat: Her zaman bütün dostlara kapımız açık..

Bizde buluşmalar bitmez,gelen arkadaşlar olursa mutlaka haber versinler.

Önümüzdeki ay fuar için İstanbul a geleceğiz bir aksilik çıkmazsa,orada görüşmek üzere..:cat:

Ümmet abi güzel buluşma olmuş tekerine sağlık :)
Yalnız izmir buluşmasında ufuğu göremedim.. Yolda ektin mi coçuğu yoksa :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ümmet abi mondial 125mt ile türkiyeyi gezdiğin gibi motorlada aynını yapıcaksın galiba ALLAH kaza bela vermesin..

ama gezilerin çok güsell devamını bekliyoruss..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
manisa motorsporları derneği ile istanbula dönüşte biraraya geldik hoşsohbetleri ve ikramları için kendilerine çok teşekkür ederim

pic1235oz2.jpg

pic1236hr6.jpg

pic1237fh4.jpg

pic1238sr5.jpg

pic1239ys3.jpg

pic1240tb4.jpg

pic1242ox4.jpg

pic1243cj2.jpg

pic1244do5.jpg

pic1245dz9.jpg

pic1247eu4.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ümmet abi yine süpersin :rendeer:

ümmeti abi geldiğinde yorgunluğun gözlerinden okunuyodu, yorgunluğuna rağmen istirahat edecek bir yer aramadan önce bizi arayıp bulmuşsun :) anladıkki izmir mt yi görmek uykudan bile öncelikli bir tercih senin için :rendeer:
ayağına tekerine sağlık .

ben motorculuktan istifa edeceğim sayende, izmirde çay, kuşadasında köfte, manisada kebap, istanbulda sahlep, içiyorsun aynı gün içinde bizde motorcuyuz diye ortada dolaşıyoruz :queen: :rendeer::rendeer::cat::cat:

Tekerine, yüreğine sağlık ümmet abi yine dolaşıp durmuşsun.:) Bu arada MT çıkartmasının sağ tarafında (gidondan bakınca sol) kavlama var. :rendeer:

ümmet abi sen gazi osman paşadaki zeki ustayı biliyormusun hani moto tay vardı mustafa usta falan ordaki zeki usta ayrıldı ordan gazi osman paşa mass plazanın karşısına açtı yeni dükkan MOTO-R diye bi yer gecen senin konun açıldı seni tanıyormuş zeki usta ben dedim ümmet abi baya geziyo zeki ustada onun gitmediği yer kalmadı dedi :) harbiden kaldımı gitmediğin yer :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ümmet abi herşey güzel görünüyor imrendim sana yine fakat bişey sorucam yolda kaptırdığın zaman cbf yatişebildimi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar