21 nisan ehliyet sınavı. yorumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya geçmiş olsun ya üzüldüm benımde sınav kıtapcıklarım eksık geldı o sınır stresle bırsuru yanlıs yaptım sıstem tam rezalet ve dusunebılıyomusun okullara okadar cahıl adamlar yerlestırmıslerkı bazı okullarda sınav gırıs belgelerı kısılerden alınmamıs ve sırf bu yuzden verdıklerı sınavlar gecersız sayılcakmıs..ayrıca yer konusundada cok haklısın bonnıe clıde benım okulda umranıyenın tam tepesındeydı bı gun once gıttımde 2 saat sonunda buldum o gun gıtsem mumkun deıl bulmak...rezıllık ya dırek...

sınav sorularını ne zmn acıklıcaklar bu konuda bılgısı olan warmı ?

arkadasım valla sonuclar 15 mayısa kadar sorularda 9 mayısa kadar beklenıyormus acıklanması olme..... yaz gelsın:mrgreen:

Son düzenleme:
gerçekten kolaydı.. 3.DK da bitmişti motor soruları.geçtim diye düşünüyorum. açılklanma durumuna gelince.. 3 HAFTA GİBİ Bİ ZAMANDA AÇIKLANIYOR.SÜRÜCÜ KURSUNUN DEDİĞİNE GÖRE DE 26 MAYISTA DİREKSİYON SINAVINA GİRECEĞİZ. YANİ İNŞALLAH MAYIS 28-29 GİBİ EHLİYETİMİZ OLACAK.B EHLİYETİM VARDI. A-2 DE GELİYOR.. :)

hadı bakalım hayırlısı direksıyon sınavı sanırım 2 gunde yapılıyor degılmı ee bende gecemezseem eger sınaavı surus egıtımı kar kalıcak yanıma valla gerısı allah kerim:mrgreen:

kirke sadece motordan girmedinmi sende?
eğer öyle ise kalmana imkan yok bence kesin geçersin :)üzülme

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben 1 hafta önceden gidip okulun yerini buldum, bunun için hiç ama hiç uğraşmadım, istanbulun neresinde olursa olsun istanbul büyükşehir belediyesinin internette şehir rehberi var, google earth gibi bir program.
istanbulun her yerini uydudan gösteriyor, yollarida takip ettim hatta km yi bile hesapladım.

http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/rehber/MapForm.aspx?&rw=24C&cl=3FC

hiç sınav günü okul aranırmı ?

asit yağmuru sorusunun cevabı egzost dumanı olacaktı, motorla ilgili sorularınız varsa sorabilirsiniz. cevapları doğruladım

Son düzenleme:
b sınıfı ehliyeti olan a2 için sadece motor çözüyorda niye a2 sınıfı ehliyeti olan b için hem trafik hem motor çözüyor ben de bunu anlamadım ama tüm zorluklara rağmen geçtim heralde =P

hayırlı olsun umarım alırsın ehlıyetınıı alırız ınsallah hepımıss:mrgreen:

b sınıfı ehliyeti olan a2 için sadece motor çözüyorda niye a2 sınıfı ehliyeti olan b için hem trafik hem motor çözüyor ben de bunu anlamadım ama tüm zorluklara rağmen geçtim heralde =P

yanlış düşünüyorsun, sen karayolunda değilde hava veya deniz yolunda mı motosiklet kullanmak için ehliyet alıyorsun, elbette devletimiz isabet etmiştir doğru karar vermiştir.
çünkü sen o ehliyet ve motorla TEM e yani otobana da çıkıcaksın, şehiriçi yollarıda kullanıcaksın ve trafik işaret ve işaretçileride her zamanda ve zeminde mevcut olacak.
bu nedenle trafik işaretlerinin ve kurallarınında yoklaması yapılıyor bu sınavda.
motor sorularının 20 tane olmasının sebebi 1 soru 5 puan demek, 40 soru olunca 2.5 puan oluyor ve geçme şansı daha fazla oluyor, fakat 20 soru olunca en az 15 soru bilmen lazım.

arkadaslar bisey sorucam her bırınden en az kac puan almamız lazım sınavı gecmıs sayılamk ıcın?

şimdi hocam, diyelim sana bir bölümde yani trafik diyelim. Trafikte sana 40 sorumu sordular ? 100 ü 40 a böl. 100/40. ne çıktı ? 2.5.. 100/40=2.5
2.5 x 40 = 100. 40 sorudan 30 tane bildiysen 30 x 2,5 = 75 eder.
bir örnek te ilk yardımdan, 30 soru standart. 100/30= 3,3 çıkıyor, 22 soru bilmen lazım. 3,3 x bildiğin soru
eğer 21 soru bilirsen buda yeterli oluyor.

herbir sınavdan en az 70 alman lazım, toplamdan değerlendirme yapmıyorlar.
ilk yardımdan 21 trafikten 50 soru için 35, 40 soru için 28 soruyu bilmen lazım

motordan 40 soru B ve diğer sınıflar için, A2 için 20 soru var. A2 için en az 14 bilmen lazım, B ve diğer sınıflardan girdiysen, en az 25 soru bilmen lazım ok?

Son düzenleme:
sagol arkadasımm bakalım bıde sonuclar acıklansa hayır sımdı dıyorum kazanamssam ehlıyetsız surerım bı hırsla ama dusunuyorum ıcımde rahat olmıcak ha polıs durdurdu ha bırıne carptım ıcım ıcımı yıcek bı alsakte ehlıyetı..

bende kargoda çalışıyorum işe gidip gelirken her sabah akşam otobanı kullanıyorum, nerde bi operasyon varsa ordan kaçıyorum, bi kere motorlu bi trafik polisi operasyonda gelip arkama yanaştı, dedim eyvah, öyle bi kaçıp ters yöne girdim ki ben nasıl kurtuldum anlamadım, ordan kaçmamla motoru hemen kargo şubemizin önüne çekmem pek sürmedi, polis beni aramadı, zaten çok uğraşmıyorlar.
maltepede genel kontrol vardı e-5 çıkışında, önümdeki lux bmw yi durdurdu bana geç dedi :) ehliyetsiz olarak 40 tane polisin içinden geçtim gittim, ayrıca dünde operasyon varmış, çekirge misali olmayız inşallah.

arkama bi polis yanaştıkca eyvah diyorum ama her seferde kurtuluyorum, soğukkanlı olduğum için belli etmiyorum.

Göztepede denetleme istasyonu vardı, akşama doğru operasyon başlamıştı, bir motosiklet için işlem yapılyormuş yani yakalamışlar paketçi elemanı, sokağa girmemle çıkmam bir oldu :)

ama yağmurdan kaçarken doluya yakalandım, çünkü trafik denetleme istasyonun tam önüne park ettiğimi; operasyona destek için giden polis araçlarının kapıdan çıkışıyla anladım, bana tip tip bakıyorlardı ama onlarıda atlattım. Kadıköy gibi bir yerde ehliyetsizim, elbette suçluyum elbette haksızım özür dilerim ama otobüsler gerçekten çekilmiyor. hem yol uzun sürüyor hemde kucak kucağa yolculuk.

evet orası oyle valla ya bıde sureklı huzursuz oluyo ınsan tadınada varamıyo hıc bısekılde surusun ha durdurdu ha durdurucak evet ya dun koprude denetleme vardı butun sınavdan cıkan ehlıyetsız motorları durdurmuslar ava cıkmıslar yanı:mrgreen: ztn 100 kısı durduysa %10 da ehlıyet var gerısı allahlık uzuldum valla ya tabı dun sınava herkes motorla gelmıss olucagı bu polıslerde dun motor avında:mrgreen:

ya o degilde benim fırsat olmadı calısmaya hanı ilkyardım trafıkten fulle yakındır mantıkla cozuldude motorda bılgı sorusu vardı bıkactane.....
ben tırsıyorum acıkcası motordan ahh keske calıssaydım demek ısterdım ama keskeyı sevmem........

arkadaslar ya bıde ben bısey sorucam ben sımdı beklıorum da sınav soruları acıklansın barı bakıyım dıe ama ben hıc bızaman a2 sorularına rastlamadım ınternette yanı cıkmıs a2 sorularına nedır bu bır bılen varmı yoksa benmı hıc rastlamadım... hep b ye ait cıkmıs sorular var..

Elinde 17 nisandaki sınavın Y soruları olan varmı acaba?

aydinsari com tr ben bu site sayesinde kazandım, başka bişey demiyorum dostum, en iyisi bu !!

3 yıl öncesine kadar çıkmış tüm sorular ve cevaplarda burda, kendinizi test edebilmeniz için en iyisi site,

Ayrıca http://egitek.meb.gov.tr mtsas tıkla sınav arşivi var

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar