21 NiSAN CUMA - BOWLiNG'e GiDiYORUZ - PROFiLO ALIŞVERiŞ MERKEZi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peril' Alıntı:
ooyoyoyoyoyo neler oluyo burda bakim..maçtan önce psikoloji çökertmek haaa,çökertmeden çıkıcam sizi deviricem ona göre,labuty gibi görüyorumzaten herşey akıllı olun bakim:p

akşam bana yaptıracaklarını ben size yaptırayımda görün bakalımmmmmm:queen:

oooooooooooooo çiğdo buraya yumruk havaya çiğdo buraya :queen: :queen:

ok önce biz sonra sen :queen: :queen: :queen: :queen:

daha bunun akşamı var piskooooo :queen:

muRRat abi ben kask derken makinayı kastetmiştim

İşten 8 gibi çıkacağım inşallah profiloya uğricam bi sorun olmazsa.

geldiğimde küçükçekmece tarafına giden varsa götüre bilirim. bende ki iki teker değil ama

belki ben bırakabilirim ama geç vakit olursa mümkünatı yok erkenden gitmem lazım yoksa ablam almaz beni eve :) olmadı kıslardan birinde misafir ederim ben rahat olsun :)

dostdark' Alıntı:
Arkadaşlar nezihe arkadaşımızı akşam ikitelli ye bırakacak delikanlı aranmaktadır
A RH+

:queen: :queen: :queen: Benim makine 1500 ytl çay ısmarla vereyim:p :p :p

camadan' Alıntı:
İşten 8 gibi çıkacağım inşallah profiloya uğricam bi sorun olmazsa.

geldiğimde küçükçekmece tarafına giden varsa götüre bilirim. bende ki iki teker değil ama
Dostum ikitelli uyarmı nezihe arkadaşımız dönüş için yardım istemişti onu brakadilirsen sevinirim.:cat:

NicemaN' Alıntı:
belki ben bırakabilirim ama geç vakit olursa mümkünatı yok erkenden gitmem lazım yoksa ablam almaz beni eve :) olmadı kıslardan birinde misafir ederim ben rahat olsun :)
ne erkeni ne evi n ablası bak benle dalga geçmiosun dimi abi :pr:

erhan şimdiden ısınmaya başladı, cepten kaydettim sıcak sıcak buyrun bakın

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Nsvnb0tE6M0[/media]

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Bu arada bende gelmek isterdim ancak belimi bir elim hata sonucu incittim ve şuan evde yattığım yerden yazıyorum.Arkadaşlar bir başka organizasyonda görüşmek üzere.:pr:
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

dostdark' Alıntı:
Dostum ikitelli uyarmı nezihe arkadaşımız dönüş için yardım istemişti onu brakadilirsen sevinirim.

Tabiki nedemek. :wiinkk:
İnşallah bi sorun olmazda işlerde :cat:

yaw işlerimi bitirdim sayılır. as kaldı......
18:30 olsunda işten çıkayım diye gözlüyorum.... :flower: ::deliir::

selamlar

bırsey danısıcam anadolu yakasından karsıya gecerken KGS sorununu cozme ımkanımız olurmu. gıden tarafta KGS satısı yapılıyormu.. Bıraz dan cıkıcam arkadaslardan bırı bılgı verırse cok hayar gecer. yoksa kadıkoy subede sıra beklemek zorunda kalıcam
..selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bitti işlerim oh be akşam olmuyo bugün zaman geçermi geçerse ne olur geçmezse ne olur?

geçen gün köprü çıkıştan kgs alacaktım kalmamıştı, bugün işbankasına gittim %30 indirimli 6. grup (motosiklet) kredili KGS gelmemiş henüz, NKGS (Nakit KGS) ise her şubede yok google da arama yap NKGS için, birazda acele et kapanacak bankalar.

7 de işten çıksam havaalanından profiloya tahminiiiiii :silent: 7:15 te ordayım :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar giderken kgs yada ogs sorunu olmaz..
giderken 1. dönerken 2.köprüyü kullanabilirisiniz..

trader
dostum o kadar otobandan gidip geliyom ama bir türlü KGS satış gişesi görmüyorum... hep OGS var.. KGS yi iş bankası veya ziraat bankasından ruhsat fotokopinle alabilirsin...:cat:

FutureShock' Alıntı:
7 de işten çıksam havaalanından profiloya tahminiiiiii :silent: 7:15 te ordayım :cat:

aman baba 15dk içinde profilo diyon yavaş gel sağlam gel...:rendeer:

Son düzenleme:
Skullhunter dostum ben 19:30 dan itibaren orda olucam içerde kartımı takıcam beni görürsün kaskımlada dolaşıcam beni farkedersin görüşelim bi konuşuruz istersen ama sen rahat ol konuşmaya gerekte yok aslında ben orda gereken hertürlü destek yardım ve bilgi vericem sizlere....
Buarada ha buldum bitane rakip galiba CEKO35 idi sanırım senle kapışalım ben bişi demiyorum oyun hali top yuvarlak bilirsin nedesem yalan olur:)
Başka ben iyi skor yaparım iddalıyım kapışırım hertürlü diyen varsa orda grup oluştururken bir adım öne çıksınlar please:wiinkk:
Buakşam çılgın olucak hemde çok çılgın :queen:

Super Moderator
futureshock benide alsana geçerken ben vatan caddesinde akgün otelin yanındayım olur mu:silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar