FutureShock' Alıntı:yav kaskını korumalıklarını takıp vantilatör karşısında tv izleyen arakadaş nerde ??
alper abi o gelir birazdan
FutureShock' Alıntı:yav kaskını korumalıklarını takıp vantilatör karşısında tv izleyen arakadaş nerde ??
kardeş ben 1830 da ordayım profilonun ana girişinde sarı hyosungdostdark' Alıntı::cat: Saat 7.15 motorun tepesinde oturuyor olacağım:queen:
Hatta gelebilirsen 7.00 da uyar bana :queen:
Ok gelmeye çalışacağım bende de sarı rs151:cat:zipir' Alıntı:kardeş ben 1830 da ordayım profilonun ana girişinde sarı hyosung

CBR1000RR' Alıntı:alper abi o gelir birazdan![]()
burdayım geldim kardeş profiloya gittim ortama baktım bi şu an boş 1-2 line doluydu o kadar gerisi boş şimdilik akşama bakıcezzFutureShock' Alıntı:yav kaskını korumalıklarını takıp vantilatör karşısında tv izleyen arakadaş nerde ??
:queen: Ne demiştim ama :queen:dostdark' Alıntı:Dostum merak etme bizim artcı bizden önce gider:cat:
Hatta şu anda orada bile olabilir yaka kartını takmış ben MT denim diye dolanıyordur:queen: görevliler dövüp atmazlarsa akşam görürsün
NicemaN' Alıntı:akşama motor la gelmek istersen bana uğra benim motor uda alalım![]()
bİKAÇ atış yapsaydın biz gelene kadar ısınırdın :cat:alper_tim' Alıntı:burdayım geldim kardeş profiloya gittim ortama baktım bi şu an boş 1-2 line doluydu o kadar gerisi boş şimdilik akşama bakıcezz![]()
ben dün akşam galeriada çalıştım walla herkesi yenecemFutureShock' Alıntı:bİKAÇ atış yapsaydın biz gelene kadar ısınırdın :cat:
alper_tim' Alıntı:ben dün akşam galeriada çalıştım walla herkesi yenecem![]()
idmanımı sağlam yaptım:queen:
MACGYVER' Alıntı:Skullhunter kutlarım seni araştıma yapıp her ayrıntıyı gayet net olarak bizlere aktarıyorsun çok hoş diyorum bir admine yakışır hareketler.:cat: Diğer arkadaşlarada burdan söyleyeyim admini takip edin o size gerekli tüm açıklamaları yapıyor....
Birde skoruna kapışma yapalım mı bowling'de umarım dişime göre birilerini bulurumda biraz heyacan olur!:cherry:
Kendine güvenenler Macgyver'ı bulsunlar yeter:wiinkk:
Kikim ben mii KORKU VE BENNNN beni daha tannımamışın sen yahuutrenox' Alıntı:ya peril tamam korkma fazla hızlı gitmiycemşu özelini biraz boşaltman gerekiyomuş.çıkcam şimdi hadiiiii.
akşam buluşalım kardeş sana emanet getircem yeşilköyden haberin var mı:silent:Skullhunter' Alıntı:MACGYVER salonla ilgili son durum nedir. Buluşmada önce gidip konuşursak iyi olacak sanırım. Bence salonda bowling oynayacakları grublara ayıralım grublar kendi aralarında linelara dağıtırız. Büyük ihtimalle grublar aynı anda ve yanyana oynayamayacak ama elimizden geldiğince bir arada tutarız.