21 NiSAN CUMA - BOWLiNG'e GiDiYORUZ - PROFiLO ALIŞVERiŞ MERKEZi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
yaparız sana bi yaka kartı dert etme tek eksiğin o olsun:wiinkk:

dostdark' Alıntı:
:p bu saat de bu kadar:p
hem senin benli ve ben bilmem kocam bilir resimlerin nerde:queen:

Erman yollayacaktı.sen yollama ben bişiler de yazıcam dedi.ona sor valla.
bende var :)
züpper olmuş :) tam kakılmış olmuşum...:queen:

Yaka kartı derken

Arkadaşlar yaka kartı mevzuu açılmışken ben verilen yaka kartlarını aşırı basit buluyorum... Hatta üzerindeki yazıların okunmadığı için (eciş bücüş yazılardan) tişörte isim basmakta söz konusu oluyorsa düşünülmeli derim... Aynı zamanda yöneticilerede sözüm, bu kartları ehliyetlerde kullanılan plastik malzemeden ve en azından arka yüzünde üye hakkında daha fazla bilgi içeren şekilde düzenleyemezmiyiz? Allah göstermesin bi kaza filan olduğunda iletişim bilgilerimizinde yer aldığı hatta motorumuzun plakası yada modelininde yazdığı, sudan etkilenmeyen şıkır şıkır bişi olsa diyorum... Naçizane tavsiyemdir...:rendeer:

benide ekleyin listeye
hem gelicem hem oynuycam hem hepinizi yenecem :)
sonrada afiyetle çayımı içicem.
çay için ulus parkı yada bebek olabilir.
bostancı yada kadıköyden artçı alabilecek varsa onunla gelirim yoksa dolmus taxi otobus ne bulursam. motorla gelmek istemiyorum ehliyet olmadıgından bide polis cevirir aksam rezil olur yau. zati ctesi sınava gircem.

yaw bu kakılmış... ta kendisi...
itilmiş nerelerdeydi sankim göremedim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar benide ekleyin listeye.....

D İ K K A T E D E L İ M

Bowling oynamaya gidecek arkadaşlar

bu gün akşam üzeri mecidiyeköy de polis arkadaşlarımız ehliyetsiz farı yanmayan veya kaskı olmayan( büyük bir ihtimalle motosiklet.net uyesi olmayan) bir kaç motoru bağlamışlardı bu konuda lütfen dikkatli davranalım eksiği olan arkadaşlarımızda eksiklerini bi an önce tamamlarsa iyi olur bu yaz her hafta bir organizasyon olucak sanıyorum :queen: :cat:

Ya o yüzdenmi senin sinyallere kadar baktılar hboyraz.Neyseki bi şey bulamadılar arkadaşlar.:cat:

Bu arada bende gelmek isterdim ancak belimi bir elim hata sonucu incittim ve şuan evde yattığım yerden yazıyorum.Arkadaşlar bir başka organizasyonda görüşmek üzere.:pr:

Son düzenleme:
Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Ya o yüzdenmi senin sinyallere kadar baktılar hboyraz.Neyseki bi şey bulamadılar arkadaşlar.:cat:

Bu arada bende gelmek isterdim ancak belimi bir elim hata sonucu incittim ve şuan evde yattığım yerden yazıyorum.Arkadaşlar bir başka organizasyonda görüşmek üzere.:pr:

yok ben sadece onlara bu saatte başka işiniz yokmu diye sordum espiriden anlamıyormuş arkadaş ben ne yapabilirim

hboyraz' Alıntı:
yok ben sadece onlara bu saatte başka işiniz yokmu diye sordum espiriden anlamıyormuş arkadaş ben ne yapabilirim
Sende adama öle ters konuştunki nerdeyse çıkar ehliyetine bakacağım diyecektin.Birde dalga geçer gibi adamın motorunu inceledin o adam senin sinyaline kadar bakmazmı hboyraz...:silent:

yav beyler yarın akşam fb gs maçı varmış...orda izleme şansımız olurmu acaba...topiği takip etmekte bayağı zor yav...26.sayfaya gelmiş...

mete_han' Alıntı:
yav beyler yarın akşam fb gs maçı varmış...orda izleme şansımız olurmu acaba...topiği takip etmekte bayağı zor yav...26.sayfaya gelmiş...

dolma bahçe tam maç için projesiyon cihazından perdeye maçı yansıtıyorlar....
dev ekran yani.... ama 50 kişi civarı olcaz galiba... ekenler falan 30 diyelim yer bulabilirsek iyi olur... osmanlı nargile güzel ve geniş...:cat:

mete_han' Alıntı:

Mac Cumartesı aksamı abıler . Organızasyon cuma aksamı...Selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şeytan Dİyo Birak İŞİ GÜcÜ Sende Gİt :)
Yaw Cuma GÜnÜ Yapilacak İŞmİ Bu En Yogun GÜn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar