:cat: :rendeer: Budur:rendeer: :cat:NicemaN' Alıntı:giden gider kalan sağlar bizimdir![]()
:cat: Gidiyoruz birşey yok sadece havalar bulutlu olduğundan Paşamın romatizmaları azmış gelemiyor malum yaş 105:queen: Artık onsuz eyleneceğiz oda cumartesi resimlere bakar artıktrenox' Alıntı:valla anlamadım ki nedir herkes bişey demiş :silent:
gidiliyo mu gidiliyo mu? nereye gidliyo ya napıyoruz bi deyin ne kadar kaldı şurda.?
niceman sen de mi gitcen? baştan anlaşalım abi amca geyikleri ile yaşını örtemezsin :mrgreen:
destin sen gel herşey belli akşam 20:30 profilo bowling buluşma sorasına bakılcak ok?destinyofrock' Alıntı:Ben gelmiycem ya hiçbirşey belli değil hep değişiyo kesin değil hiçbişey bide yarına ne kaldı şurda neyse iii eğlenceler size
trenox' Alıntı:valla anlamadım ki nedir herkes bişey demiş :silent:
gidiliyo mu gidiliyo mu? nereye gidliyo ya napıyoruz bi deyin ne kadar kaldı şurda.?
niceman sen de mi gitcen? baştan anlaşalım abi amca geyikleri ile yaşını örtemezsin :mrgreen:
trenox' Alıntı:arkadaşlar piknike ait cd leri dağıtacam gelmeye çalışın ltf.
tabiki olucak saymadım ama olucak yine bayaa bi bayandestinyofrock' Alıntı:Gelİcem O Zaman Profİloysa TamamGelİcem Bİ ArkadaŞimida Getİrsem Olurmu HİÇ Bayan Olucakmi?
:cat: Birçok bayan arkadaşımızda var rahat oldestinyofrock' Alıntı:Gelİcem O Zaman Profİloysa TamamGelİcem Bİ ArkadaŞimida Getİrsem Olurmu HİÇ Bayan Olucakmi?
:queen: ::biggrinn ::biggrinn ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: :rendeer: ::alkiis:: ::alkiis:: :rendeer: cd lermi süperrrrtrenox' Alıntı:arkadaşlar piknike ait cd leri dağıtacam gelmeye çalışın ltf.
destinyofrock' Alıntı:Gelİcem O Zaman Profİloysa TamamGelİcem Bİ ArkadaŞimida Getİrsem Olurmu HİÇ Bayan Olucakmi?
zuhtupasa' Alıntı::queen: ulen yine yırtamadık yaw..:queen:
Nurullah sende CBR 10 RR taklidi yaparsın artıkCBR1000RR' Alıntı:hiç gelmesse alper abi ve Soner abi taklit yapar :queen: