zuhtupasa' Alıntı:ulen arada biz güme gittik yaw...:silent:r:
Sonra "kütük birayı neden bu kadar seviyor" diye sorarlar bana :queen:ashes' Alıntı:ulan varya keserken beni yakalamışsınız kaç sene evvel nerden buldun paşam bu resmi benim takın bir kaç transferden sonra baya iyi oldu arkadaşlar
http://fishki.net/comment.php?id=9323
bu linktekilerde benim takımı destekleyenler bu arada(18+) bakanlar için
vede kalp hastaları uzak dursun
admin amcalar kızmasın![]()
FutureShock' Alıntı:bana hertürlü yol uyar ama hava soğuk veya yağmurlu olursa otobüsle ve ya arabayla gelirim.Kaskımın ön camı kırıldı da biraz fazla rüzgar alıyo içerigözlerimin içi üşüyo yaa
ale:
Kartal23' Alıntı:ashes
dostum bu senin hatunlar gelirse profilo yerinden oynar... bowlingi bırakıp hatunlara korumalık yapmak zorunda kalırız...
Yok Yok ben çok iyi biliyorum o lavukları. öyle sıra sıra dizilip bekliyorlar. Ben de vuramıyorum onları. Hep yandaki dereden akıp gidiyor top. Kolumun gönyesi yok sanırım. :queen:aidikurt' Alıntı:Hocam lavuklarla demişşinr: labut diyecektin herhalde :mrgreen: neyse aranın ıyı olmadıgını soylemıstın daha ısmını bılmıyon
:queen:
Çok acıyor belim kafam. :queen: Slwer bu sefer beni tamir edecek.ashes' Alıntı:bu arada arkadaşlar (sadobey) dün yine boga ile ugraşırken hastanelik olmuş bilginize
![]()
jasmine' Alıntı::salut: ben piknikten kaçmadım bi kere gelemeyişimin nedeni yine motor aşkıydı moto gp seminerine katılmak zorundaydım. zaten artık bensiz zor gidersiniz.bu arada kafamı bozma istersen sevgili soner !!! ben bowlinge gelirken senin ,nicemen in ve araltı nın da sınav giriş belgelerinizi getiricem onsuz sınava giremezsiniz sabahına sınava gireceksin biliyorsun ama sınav kartının başına bişey gelirse giremezsin hani ben söööliiimdeeee :mrgreen:
Arkadaşlar boganın arkasına bir kutu koyduk her bakışınızda 1 metal teklik atıyorsunuz tamam mı?:queen:dostdark' Alıntı::queen: Boga yı duyunca ağzın sulandı dimi kaç ton et çıkar ama sana yedirmezler onu a MT korumasında![]()
Skullhunter' Alıntı:GELENEKSEL 220. MT BOWLİNG ŞENLİĞİ![]()
21 NiSAN CUMA - BOWLiNG'e GiDiYORUZ
BONUS ORG.
Bowling sonrası boğaza karşı çay keyfi çay budur turu.:wiinkk:
Mekan için fikirlerinizi bekliyoruz...
Bowling org. kesin katılacak arkadaşların isimlerini listeye ekleyeceğiz, son duruma göre bowling salonu ile görüşülecek.
Saygılar
Katılımcı Listesi:
- Zuhtupasa
- Skullhunter
- Araltı
- Dostdark
- Serkoner
- Sadobey
- Kartal23
- Antonio
- Jasmine
- Peril
- Ashes
- Cbr100rr
- Slwer
- Cenkmenderes
- Khutuck
- 007
- Metehan
- Nemrut
- cuk_o
- necdet
- TRADER
- serkan79
- zipir
- FutureShock
- Murrat
- ...
- ...
Bowling Hakkında Kısa Bilgiler:
Delikli topu labutlara fırlatmak suretiyle oynanan enfes oyun. bu kadar![]()
Gerekli malzeme bowling ayakkabası , bowling topu
Ama getirmenize gerek yok salon malzemeleri sağlıyor. :cherry:
Bowling Sporu Hakkında Detaylı Bilgi için Clickleyin :mrgreen:
Son duruma göre;:bounce:serkan79' Alıntı:Yağmur Varmi Yağmur