21 NiSAN CUMA - BOWLiNG'e GiDiYORUZ - PROFiLO ALIŞVERiŞ MERKEZi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kartal23' Alıntı:
aman kuruturkene aç kalmayalım... ben kolay kolay doyman... günde 5 öyün aparatif hariç YERİİİİİİMMMM:wiinkk:
:cat: maşallah sen Slwer ve sado nun bopasınıda yersin söylüyeyimde hayvancağızı alsınlar meydandan sota biryere bağlasınlar:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
FutureShock' Alıntı:
eveeeet kapatalım salonu:queen: Gidelim basalım:queen: profiloyu boşaltalım:queen: motorlarla içeri dalalım:queen: asi gençlik olalım :queen: :queen:
Anaaaa:queen: azdı bunlar azdııııııııı:queen: :queen: millet sezon açıldı savulun MT geliooooooooooooooo:queen: :queen: :queen:

şimdi asya avrupa olayı okudum bowling falan yalandan oyun halı sahada bi asya avrupa yapsak nasıl olur :) bu bowling mevzusundan sonra bi hafta sonu :)

dostdark' Alıntı:
:cat: maşallah sen Slwer ve sado nun bopasınıda yersin söylüyeyimde hayvancağızı alsınlar meydandan sota biryere bağlasınlar:queen:

sota yerde aç kalmazmı hayvancağız:pale:
acıyın birazcık.. hiçmi insafınız kalmadı... :salut:

halısaha bana uyar...
defans oynarım...:cat:

Son düzenleme:
Kartal23' Alıntı:
sota yerde aç kalmazmı hayvancağız:pale:
acıyın birazcık.. hiçmi insafınız kalmadı... :salut:
:queen: Boga yı duyunca ağzın sulandı dimi kaç ton et çıkar ama sana yedirmezler onu a MT korumasında:p

neyse şu bowling olayı bitsinde bir balık rakı fasıllı buluşuruz birde tuzla dodo beach rock pop olur bu geziler uzar gider :)

bowlingi toplarla değil motorlarla oynayalım labutları motorlarla devirelim

heryeri dumana boğalım

mıııı......

dostdark' Alıntı:
:queen: Boga yı duyunca ağzın sulandı dimi kaç ton et çıkar ama sana yedirmezler onu a MT korumasında:p

yaw iyice aç görünümüne büründüm...:p kimse benimle tanışmayacak gibime geliyo yerim falan diyeeee..:cherry:

ama korkmayın bu ilgim sadece yemeklere sizlere zararım dokunmaz... zati oynamayıda bilmiyom kuzu kuzu oturur izlerim sizi.. tabi bu arada ufak ufak atıştırırım olmaz mı...:cat:

(yanlız o etin azıcık mini minnacık tadına baktırmazlarmı aceeepp:queen: )

007

Yaa bu motosiklet kullanma kılavuzu gibi olmuş...::blusssh:

erhan abi leto da gelirse gelirim yoksa beni listeden silin :queen:

ayrıca yazacaksanızda şu sıfırıda ekleyin

CBR1000RR' Alıntı:
erhan abi leto da gelirse gelirim yoksa beni listeden silin :queen:

ayrıca yazacaksanızda şu sıfırıda ekleyin
:queen: Nurulah dostum cu CBR100RR yeni modelimi :queen:

dostdark' Alıntı:
Piknikten kaçanları almıyoruz :p

:salut: ben piknikten kaçmadım bi kere gelemeyişimin nedeni yine motor aşkıydı moto gp seminerine katılmak zorundaydım. zaten artık bensiz zor gidersiniz.bu arada kafamı bozma istersen sevgili soner !!! ben bowlinge gelirken senin ,nicemen in ve araltı nın da sınav giriş belgelerinizi getiricem onsuz sınava giremezsiniz sabahına sınava gireceksin biliyorsun ama sınav kartının başına bişey gelirse giremezsin hani ben söööliiimdeeee :mrgreen:

gelirse falan demeyin....
gelin...
profiloyu cuma akşamına MT ailesi olarak kapatıyoz....:queen:

jasmine' Alıntı:
:salut: ben piknikten kaçmadım bi kere gelemeyişimin nedeni yine motor aşkıydı moto gp seminerine katılmak zorundaydım. zaten artık bensiz zor gidersiniz.bu arada kafamı bozma istersen sevgili soner !!! ben bowlinge gelirken senin ,nicemen in ve araltı nın da sınav giriş belgelerinizi getiricem onsuz sınava giremezsiniz sabahına sınava gireceksin biliyorsun ama sınav kartının başına bişey gelirse giremezsin hani ben söööliiimdeeee :mrgreen:
:rendeer: Şakaydı Yasemin Seni seviyoruz ve sensiz biryere gitmeyiz biliyorsun:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yalan olur bu buluşma cuma günü yağmur vaaaaar..:pr: Hadi bakalım kelebekleeeer:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar