21 NiSAN CUMA - BOWLiNG'e GiDiYORUZ - PROFiLO ALIŞVERiŞ MERKEZi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaff bende geleyim diyorum ama biraz tırsma durumları var

hiçkimseyi korkutmak veya tadını bozmak istemem ama yaşadığımız kent istanbul...

kısaca kalabalık yerlerde ve toplumun çok fazla ilgi gösterdiği alışveriş merkezlerinde herhan bir patlama olabileceği endişesi beni rahatsız ediyor neden çünkü....

1- kocamustafapaşadaki köprülü pasajının önündeki patlama 100 mt ilerimde gerçekleşti

2-bakırköydeki patlamada ise piknikteydik ancak annemler 5 yaşındaki kızımı gezdirmek amacıyla gittikleri bakırköyde patlamadan 4-5 dakika önce olay yerinden geçmiş olmaları ve kıl payı denebilecek şekilde kurtulmaları beni acayip rahatsız ettii

tekrar söylüyorum amacım kimseyi korkutmak değil

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
OO NELER YAZMIŞINIZ BAKİM GELMEZ GELMEZ DİYEE:bounce:

ben gelimde siz de utanın ozaman:cherry:

bu arada erhancım bana +1 de ekler misin lütfen..

Skullhunter' Alıntı:
sabah sabah güncel liste :)

Katılımcı Listesi:
  1. Zuhtupasa
  2. Skullhunter
  3. Araltı
  4. Dostdark
  5. Serkoner
  6. Sadobey
  7. Kartal23
  8. Antonio
  9. Jasmine
  10. Peril
  11. Ashes
  12. Cbr100rr
  13. Slwer
  14. Cenkmenderes
  15. Khutuck
  16. 007
  17. Metehan
  18. Nemrut
  19. cuk_o
  20. necdet
  21. TRADER
  22. muRRat
  23. ...

liste değişti :)

Anadolu anadolu duy sesimizi :)))
Gelin de avrupa anadolu ya karşı bowling turnuvası yapalım.
Anadolu çocukları gelirse tabi eheheheh :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
metemen' Alıntı:
sen eksik kalma olum yeni düzelmedimi kıç....n ağrıyordu hani

Böledir bu iş..bi kere degmeye görsün..:queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
murrat' Alıntı:

Asıl şimdi değişti :)

Katılımcı Listesi:
  1. Zuhtupasa
  2. Skullhunter
  3. Araltı
  4. Dostdark
  5. Serkoner
  6. Sadobey
  7. Kartal23
  8. Antonio
  9. Jasmine
  10. Peril
  11. Ashes
  12. Cbr100rr
  13. Slwer
  14. Cenkmenderes
  15. Khutuck
  16. 007
  17. Metehan
  18. Nemrut
  19. cuk_o
  20. necdet
  21. TRADER
  22. serkan79
  23. zipir
  24. FutureShock
  25. Murrat
  26. ...
  27. ...

FutureShock' Alıntı:
:cherry: k.çı toparladım abi geziye hazırım.Paşam haklısın bu işin dönüşü yok :cherry:

sen otobüsle git olum senin motor zart 150 olcak sonra bakımı yapılmadan nereye

Skullhunter' Alıntı:
Asıl şimdi değişti :)

Katılımcı Listesi:
  1. Zuhtupasa
  2. Skullhunter
  3. Araltı
  4. Dostdark
  5. Serkoner
  6. Sadobey
  7. Kartal23
  8. Antonio
  9. Jasmine
  10. Peril
  11. Ashes
  12. Cbr100rr
  13. Slwer
  14. Cenkmenderes
  15. Khutuck
  16. 007
  17. Metehan
  18. Nemrut
  19. cuk_o
  20. necdet
  21. TRADER
  22. serkan79
  23. zipir
  24. FutureShock
  25. Murrat
  26. ...
  27. ...

ya abicim benim bir tane sıfır halen yok yaaa :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
alper_tim' Alıntı:
bende gelicem artçı isteyen war mııııı:mrgreen:
Yinemi seeeeeeen:queen: :mrgreen: :mrgreen: yaw su arkadas birinin kadrolu artcısı olsunda bitsin bu iş.:p :queen: :mrgreen:

aaaaaa!! iyiki gördüm bu başlığı!!!:)

:wiinkk: Merhabalar arkadaşlar ben yine bozuyorum suskunluğumu tabiki böyle güzel organizasyonlar oldukça bende elimden geldiğince suskunluğumu bozup yardımcı ve katılımcı olucağım...Piknik gezisi haketen güzel olmuştu onun üzerine bu iyi gider gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz kutlarım...
Şimdi arkadaşlar mecidiyeköyde kimse varmı diyen arkadaşlara ben varım diyorum cep tlf mağazamda profilonun yanında benim en büyük ilgi alanım ne oda bowling, herneyse buarada ben Profilo Timeout bowlingde bir VIP yim eh az çok oynamayıda biliyoruz :cherry: bunu söylerken bowling gayet kolay bir oyun aslında hiç oynamayan insanlar bile kolaylıkla oynayabilir bowling'de ana olarak 2 kural vardır
1) doğru topu seçmek yani parmaklarının rahatça girip çıkabilecek şekilde olması ve topun ağırlığı
2)adımlar ve topu atarken kolun ve elin ve parmakların yönü.
Ben yeni oynayanlara bunu 1 dk içinde orada gösteririm siz yeterki gelin ben orda olucam.
Bununla birlikte Profilo Timeout'ta akşamları belli bir yoğunluk oluyor öyleki, saatlerce beklenildiği oluyor ama siz rahat olun ben işin o kısmını halledebilirim Cuma günü olması gayet iyi bir seçim çünkü düzenli olarak haftanın 4 günü yani pazartesi-salı-çarşamba-perşembe günleri turnuvalar oluyor ve bende bugün 7 de o turnuvalardan birine katılacağım bana şans dileğin vede akşam saatlerinde özellikle yoğun oluyor o yüzden belirttiğim günlerin dışında yani cuma-cumartesi-pazar en uygunu tabiki biraz fiyatlarda haftasonu uygulamsı uygulanıyor ama hiçte öyle önemsenecek kadar bir fark yok.
Cuma günleri turnuva oynatmadıkları için normalde turnuva randevusu almıyorlar
Cuma günü için şöyle bi önerim olacak her line'da max 6 kişi oynayalım zannedersem katılımcı sayısına görede 3 yada 4 line'da oynayabiliriz ama bunun için önceden oraları tutmak gereklidir çünkü 20:00 de en yoğun olduğu saat önceden listeye isim yazma ve yanyana line'ları ayarlama işini bana bırakın.Herneyse orada görüşmek üzere.
Bir önerim daha var son dk ya kadar sorun çıkma olasılığıda olabilir bazen extra turnuvalarda düzenlendiği falan yani ozaman iş yaşa basabilir ama oda önemli deil olmadı korukente basar gideriz orada herdaim sıra ve yoğunluk olmuyor
Bowling ile ve Timeout ile ilgili soracaklarınız olursa ben yardımcı olmaya hazırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
MACGYVER' Alıntı:
:wiinkk: Merhabalar arkadaşlar ben yine bozuyorum suskunluğumu tabiki böyle güzel organizasyonlar oldukça bende elimden geldiğince suskunluğumu bozup yardımcı ve katılımcı olucağım...Piknik gezisi haketen güzel olmuştu onun üzerine bu iyi gider gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz kutlarım...
Şimdi arkadaşlar mecidiyeköyde kimse varmı diyen arkadaşlara ben varım diyorum cep tlf mağazamda profilonun yanında benim en büyük ilgi alanım ne oda bowling, herneyse buarada ben Profilo Timeout bowlingde bir VIP yim eh az çok oynamayıda biliyoruz :cherry: bunu söylerken bowling gayet kolay bir oyun aslında hiç oynamayan insanlar bile kolaylıkla oynayabilir bowling'de ana olarak 2 kural vardır
1) doğru topu seçmek yani parmaklarının rahatça girip çıkabilecek şekilde olması ve topun ağırlığı
Ben yeni oynayanlara bunu 1 dk içinde orada gösteririm siz yeterki gelin ben orda olucam.
Bununla birlikte Profilo Timeout'ta akşamları belli bir yoğunluk oluyor öyleki, saatlerce beklenildiği oluyor ama siz rahat olun ben işin o kısmını halledebilirim Cuma günü olması gayet iyi bir seçim çünkü düzenli olarak haftanın 4 günü yani pazartesi-salı-çarşamba-perşembe günleri turnuvalar oluyor ve bende bugün 7 de o turnuvalardan birine katılacağım bana şans dileğin vede akşam saatlerinde özellikle yoğun oluyor o yüzden belirttiğim günlerin dışında yani cuma-cumartesi-pazar en uygunu tabiki biraz fiyatlarda haftasonu uygulamsı uygulanıyor ama hiçte öyle önemsenecek kadar bir fark yok.
Cuma günü için şöyle bi önerim olacak her line'da max 6 kişi oynayalım zannedersem katılımcı sayısına görede 3 yada 4 line'da oynayabiliriz ama bunun için önceden oraları tutmak gereklidir çünkü 20:00 de en yoğun olduğu saat önceden listeye isim yazma ve yanyana line'ları ayarlama işini bana bırakın.Herneyse orada görüşmek üzere.
Bir önerim daha var son dk ya kadar sorun çıkma olasılığıda olabilir bazen extra turnuvalarda düzenlendiği falan yani ozaman iş yaşa basabilir ama oda önemli deil olmadı korukente basar gideriz orada herdaim sıra ve yoğunluk olmuyor
Bowling ile ve Timeout ile ilgili soracaklarınız olursa ben yardımcı olmaya hazırım.
:queen: Ahanda adamımızı bulduk..:) KArdesim sen simdiden 4 line kapat bence..fazlası gerekir ya neyse..:wiinkk:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
MACGYVER' Alıntı:

Ooo süper bowling için pro. bir üyemiz yardımcı oluyor. Sayımız cumaya kadar aşağı yukar belli olur ona göre ayarlama yaparız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence salonu kapatırız..:) :queen:

:queen: Zaten nereye gitsek kurutuyoruz çekirge sürüsüne döndük:queen:

aman kuruturkene aç kalmayalım... ben kolay kolay doyman... günde 5 öyün aparatif hariç YERİİİİİİMMMM:wiinkk:

zuhtupasa' Alıntı:
bence salonu kapatırız..:) :queen:

eveeeet kapatalım salonu:queen: Gidelim basalım:queen: profiloyu boşaltalım:queen: motorlarla içeri dalalım:queen: asi gençlik olalım :queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar