21 milyon ehliyet çipliyle değişecek!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AB standardı motosiklete binelim önce. Çipmiş.:p

yaaw misalll :D :D ayrıca senin dediginde diil :D o kız başka kız :D

Ehliyetteki kız Emily De Ravin.
Lost'ta oynayan kız da Emily De Ravin.
O zaman ehliyetteki kız Losttaki hamile kız :D

Bu arada çip mip istemiyorum ben ne çipi ya para koparcaklar yine bizden:salut:

Motosikleti
Hornet
Ehliyetteki kız Emily De Ravin.
Lost'ta oynayan kız da Emily De Ravin.
O zaman ehliyetteki kız Losttaki hamile kız :D

Bu arada çip mip istemiyorum ben ne çipi ya para koparcaklar yine bizden:salut:

Yani Hatun hem lostta oynuyo,hem tır şöförü,hemde hamilemi :cyclopsan

Yakında Yemek yerine kapsülde sallarız :p
10 sene sonra düşünmek istiyorum dünyanın halini ama hayal dahi edemiyorum hergün yeni bi olay yaratıyolar:mrgreen:

yine ranttttttttttttttt yine soygunnnnnnnnnnnnnn durmak yokkkkkkkkkkkk :pr::pr::pr::pr::pr::farao::farao::farao::farao:

Ben Para Vermem Agideş :) Durmadan Para Alıyolar Birazda Ceplerinden Çıksın... Çip Olsa Ne Yazar Kim Nereye Kaç Kere Takıcak Onu Sanki... 6 Ayda 15000 Km Yol Yaptım 1 Kere Çevrilmedim. Sadece Ruhsatlıkta Eskiyicek...

yorum yazayım da ne yazayım.

habire birşeyleri birşeylerle AB normlarına uymak için değiştitiyorlar. nedense bu ab normları da kimlik kartlarına norm oluyor, niye asgari ücret, emekli maaşı gibi teferruatlar ab normlarına uydurulmuyor.

ne bileyim benim aklım mantığım almıyor.

bir ara tc kimlik numarası muhabbeti çıktığında da böyle olmuştu, devletin verdiği kimlikği kabul etmiyorlardı, sırf vatandaşı nüfus müdürlüğüne alıp da yontalım diye. şimdi ne oldu kimlik soran yok söyle kimlik numaranı yeter.

şu fani dünyadan devlet tarafından yontulmaktan başka bir konuda insan yerine konulduğumu göremeden gideceğim galiba.

Sahte ehliyetleri engelliyceklermiş.Önce siz gerçek ehliyeti olupta trafik kurallarını bilmeyenleri toplamda 20dklık bir egitim ve 50 metre süren sınavla ehliyet verenleri düzeltin sonra sahtelerede bişey düşünürsünüz.

Sahte ehliyetleri engelliyceklermiş.Önce siz gerçek ehliyeti olupta trafik kurallarını bilmeyenleri toplamda 20dklık bir egitim ve 50 metre süren sınavla ehliyet verenleri düzeltin sonra sahtelerede bişey düşünürsünüz.

:queen::queen:KENDİ MOTORUMLA GİTMESEM SINAVA GİREMİÇEKTİM BÖLE MANYAK Bİ SİSTEMİMİZ VAR,KURS SINAV YAPACAK BIRAK SINAVI EGİTİM VERECEK MOTORU YOKTU ADAMLARIN:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar