21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Değerli arkadaşlar, 2 senedir İzmir'de yaşadığım için İstanbul ve çevresi rota ve restoranları özledim. Bayramda İstanbul'da olacak olmamdan ötürü 2. gün programı olmayanlar ya da gezmek isteyenler için güzel rotalı, bol köfteli, isteyenler için ciğerli bir program düşünüyorum. Buna göre Çatalca Subaşı Opet'te buluşup ormanlı ve virajlı dağ yollarından Saray-Vize-Pınarhisar-Kırklareli merkez üzerinden Edirne'ye gidip merkezde çarşıda yer alan ve geçmişte deneyimleyip çok sevdiğim Alipaşa köfte ve ciğer'de yemek yiyelim diyorum. Dönüşte de ister aynı rotadan ister Havsa - Uzunköprü- Keşan - Malkara - Tekirdağ üzerinden dönelim diyorum. Haftaya Cumartesi güzergah boyunca hava güneşli gözüküyor. Git gel 500 km'yi geçeriz. Ne dersiniz?

https://maps.app.goo.gl/1ipCJNXx4W1uNKoG8?g_st=aw

Katılım olursa ona göre programı ve mola noktalarını oluşturacağım.

Rota güzel. Gidecek olanlara şimdiden iyi eğlenceler. Ben hafta sonları çalıştığım için malesef katılamıyorum böyle şeylere

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bayram diye kardeşim alecek İstanbul'dan buraya gelecek. Ama yine de ailede yaşlılara ziyaret vb. hepsini ilk ügne planlayıp ikinci günü boşa çıkarmaya çalışacağım. Saray'dan katılırım kafileye.

Motosikleti
KTM RC 390
Bayramda İstanbul da değilim ama bayram sonrası Nisan ya da Mayıs gibi o taraflara tur olursa gelirim bir arkadaşla beraber.

Bir de bu tür uzun yıllara benim motorla çıkılır mı? Hiç uzun yol yapmadım.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Güzel rota, katılmak isterim.

Ama bayramda sağanak, kar, fırtına vs diyor hava durumu.

Motosikleti
Cf moto 250 nk
Yağmur yağmazsa ve 250 nk yı kabul ederseniz gelmek isterim. Motosiklete yeni başladım henüz yağmurluğum ve botum yok 3 haftada 500 kilometreyi şehir içinde anca devirdim

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Valla gelmeye çalışacağım ama, Edirne hariç bendeki uygulama her yeri yağmurlu gösteriyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yağmur yağmazsa ve 250 nk yı kabul ederseniz gelmek isterim. Motosiklete yeni başladım henüz yağmurluğum ve botum yok 3 haftada 500 kilometreyi şehir içinde anca devirdim
Hayırlı olsun, normal şartlarda tabi ki 250 Nk ile gelebilirsiniz. Bizde cc ayrımı yoktur ama henüz çok yeni bir sürücü olmanız hem de ekipmanınızın tam olmamasından kaynaklı böyle uzun ve bol virajlı bir rotanın size risk oluşturacağını düşünüyorum. Allah korusun başınıza gezi sırasında bir problem gelirse en çok biz üzülürüz. Bu nedenle hakkınız bizde baki olsun ama isterseniz bu hakkınızı daha sonraki aylarda yapacağımız gezilerde kullanalım. Ne dersiniz?

Motosikleti
Cf moto 250 nk
Hayırlı olsun, normal şartlarda tabi ki 250 Nk ile gelebilirsiniz. Bizde cc ayrımı yoktur ama henüz çok yeni bir sürücü olmanız hem de ekipmanınızın tam olmamasından kaynaklı böyle uzun ve bol virajlı bir rotanın size risk oluşturacağını düşünüyorum. Allah korusun başınıza gezi sırasında bir problem gelirse en çok biz üzülürüz. Bu nedenle hakkınız bizde baki olsun ama isterseniz bu hakkınızı daha sonraki aylarda yapacağımız gezilerde kullanalım. Ne dersiniz?
Bayramda köye giderim diyordum maksat yol yapmak olsun malkaralıyım sizin çizdiğiniz rotada gözüme hoş geldi. Korumalı mont ve pantolonum var level 2 koruma setlerini dahi aldım ama takdir sizin

Güzel olurmuş ama gün uymayacak gibi duruyor :/
Gün boyu cücük cücük yağmur atıştırır gibi duruyor, fazla bişey yok gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar