- Motosikleti
- Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Eski imamlar bile kendilerini hariç tuttular. Onlar ateşten yanmaz kefen giyecekler.İmam yellenmiş , artık cemaaten her türlü aksiyon beklenebilir![]()
Eski imamlar bile kendilerini hariç tuttular. Onlar ateşten yanmaz kefen giyecekler.İmam yellenmiş , artık cemaaten her türlü aksiyon beklenebilir![]()
Keşke her imam Tommygun gibi olsa. Valla sırtımız yere gelmezdi.İmam yellenmiş , artık cemaaten her türlü aksiyon beklenebilir![]()
Arkadaşlar, hava durumu belirsiz, 1-2 gün daha bekleyip güzergah üzerindeki hava durumunu kontrol edeceğim. Ona göre ya turumuzu yaparız ya da Nisan ayına erteleriz.
11 nisan olmasın ama. Motorun vizesi var. Sonraki haftalar olabilir. Eğer uygunsa tabi.Nisan ayı bana da uyar.![]()
Şu bayram geçsin de senin kulüp evindeki organizasyonu da planlayalım hocam.21 Martta bende Çanakkale de olacağım. Nisan ayına katılmayı çok isterim.
Çok isterim. Yönetim ekibi ile görüşeceğim önce. Bizim klübün hafta sonu yaptığı bir organizasyona denk getirirsek daha sakin olur.Şu bayram geçsin de senin kulüp evindeki organizasyonu da planlayalım hocam.
Bazen uyduyla birilerinin beni izleyip havaya müdahale ettiklerini düşünürüm.Etkinlik ertelendiğine göre, artık yağmur yağmayacaktır, hep öyle olur![]()
Bende de aynı.Bazen uyduyla birilerinin beni izleyip havaya müdahale ettiklerini düşünürüm.
Bir dönem ne hamle yapsam tersi oluyordu![]()