21-27 Ağustos'ta Autoshow dergisi alınır... Neden mi ?

"BMW motosikletlermi yoksa BMW otomobillermi daha keyifli" sorusunun cevabı var. Bu nedenle bu hafta Autoshow alınır. Autoshow 21 Ağustos Salı günü bayilerde...

Bu karşılaştırma kaçmaz...

anaresim.jpg

Moderatör (forrap)
"BMW motosikletlermi yoksa BMW otomobillermi daha keyifli" sorusunun cevabı var.

Kime göre ? Neye göre?
Ben şu araba ve motosiklet karşılaştırmalarını pek mantıklı bulmuyorum.İkisinin de yeri farklı.Ben arabalardan hiç hoşlanmayan biriysem bu testte elbetteki motosiklet ilgimi çeker ve oyumu buna kullanırım.Aksi biriysemde arabaya...Keyif olarak bahsedince tabi,performans vs. olarak karşılaştırılabilinir o ayrı.
Hangisi daha keyifli karşılaştırması,yani neye göre bu :) ?
İnsan neyi seviyorsa,ne onu mutlu ediyorsa o onun için daha keyiflidir.Bir jawa 350 yi,son model bir arabaya değişmeyecek adamlar var(arabayı alıp satarım onun parasıyla başka motor alırım gibi düşünceleri katmazsak :) ).
He tamam,nette bir çok böyle araba ve motosiklet yarışlarının videoları var,kapışmalar.Hız,güç vs. karşılaştırmaları.Bunu seve seve izlerim.Ama hangisi keyifli gibi bir soru bence motosiklet ve araba karşılaştırması için çok mantıklı değil(Tabi bu benim fikrim).
Benim için her halikarda motosiklet keyiflidir,öyle olmasa burada olmazdım.Bu testin sonuçlarını da bunun için merak etmiyorum :)

(Yanlış anlama Mustad yazdıklarım sana değil :wiinkk:Genel olarak bu düşünceye. )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Autoshow dergisiyle bir alakan var mı?....

Reklam için koymadınsa biraz daha bilgi vermeni istiyeceğim....

Kime göre ? Neye göre?
Ben şu araba ve motosiklet karşılaştırmalarını pek mantıklı bulmuyorum.İkisinin de yeri farklı.Ben arabalardan hiç hoşlanmayan biriysem bu testte elbetteki motosiklet ilgimi çeker ve oyumu buna kullanırım.Aksi biriysemde arabaya...Keyif olarak bahsedince tabi,performans vs. olarak karşılaştırılabilinir o ayrı.
İnsan neyi seviyorsa,ne onu mutlu ediyorsa o onun için daha keyiflidir.Bir jawa 350 yi,son model bir arabaya değişmeyecek adamlar var(arabayı alıp satarım onun parasıyla başka motor alırım gibi düşünceleri katmazsak :) ).
He tamam,nette bir çok böyle araba ve motosiklet yarışlarının videoları var,kapışmalar.Hız,güç vs. karşılaştırmaları.Bunu seve seve izlerim.Ama hangisi keyifli gibi bir soru bence motosiklet ve araba karşılaştırması için çok mantıklı değil(Tabi bu benim fikrim).
Benim için her halikarda motosiklet keyiflidir,öyle olmasa burada olmazdım.Bu testin sonuçlarını da bunun için merak etmiyorum :)

(Yanlış anlama Mustad yazdıklarım sana değil :wiinkk:Genel olarak bu düşünceye. )

Bu "neye göre" sorusunca kendimce şu cevabı verebilirim, -uzun yıllar otomobilden ve kırkından sonra motora başlamış biri olarak- ilki motorlarda ivmelenme spor otomobillerde bile yok, bu hemen farkedilen zevkli kısmı ikincisi ise motorla yatabiliyor olman ki bunu uzunca bir süre motorla cebelleştikten sonra yaşayabiliyorsun:)

Yazıyı okumadım ama muhtemelen -bir otomobil dergisi olduğundan hareketle- bu tür "keyif farklılıklarından" bahsediyor olmalı.

Kime göre ? Neye göre?

Abicim tamam geçti sakinleşşş ... Kızdırmayın Forrapı uleynn :queen:

Objektif olması için benim bide gs12oo falan sürmem lazımdı ama hiçbir bmw motosikleti sürmedigimden bir yorum yapamıcam(Laf aramıza zati bmw nin arabasınıda sürmedim:p)

Autoshow dergisiyle bir alakan var mı?....

Reklam için koymadınsa biraz daha bilgi vermeni istiyeceğim....

Dergiyle alakam yok...

(PS: NASIL YOK ? Hakkari'ye bile Autoshow göndermemizi isteyen sen değilmiydin 2-3 haftada bir?)

İyide ben öyle demek istemedimki...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tabiki motor sikleti
::pala::

motosikleti demek istedin galiba :)

ve bmv motosiklet kullanmadım ama dayım bmv servisiydi 3,16dan 7,45e tüm modellerini sürdüm nerdeyse
muhteşem biduygu sanıırım arabaları daha keyiflidir :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar