baron985, yaw ta Gebze'den o kadar yolu geldiğim için bari kabul edin talebimi.. İşimin saat taa 16.15'e kadar süreceğini tahmin etmiyordum. Telefon numarası istemek aklıma daha önceden gelmemişti. Geldiğinde de çok geçti. Belki yarıştan sora yarım saat bi saat falan daha oturursunuz diye şansımı deniyim dedim geldim yine de. Dediğim gibi sahil yolunda da aradım sizi.
Bir sonraki buluşma Darıca Boğaziçi Hayvanat Bahçesi'ne yapılması fikrine direk katılıyorum. Hem değişiklik olur, hem de kapanmadan önce son bir kez görme fırsatımız olur. Bu hafta sonu bu buluşmanın gerçekleştirilmesini öneriyorum. Hayvanat Bahçesi çıkışı da sizi Eskihisar'a götüreyim. Buralar bizim mekanlar sayılır, ev sahipliği yaparım size
Ayrıca, bildiğim kadarı ile timsah vardI. Yani en son gittiğimde vardı. Can isminde süper bir de kaplan var. KAfese yaklaşanlara çok güzel saldırıyo kendileri. Kurtlar ve ayI da çok güzel. Deveye yaklaşmayın dil atıyor. Hoş uyarırım ben sizi yaklaşmayın diye. Çok pis kokan bir dil izine sahip olmayı istemezsiniz heralde (ben yaşadım biliyorum iğrenç oluyo)