...21.08.PAZAR F1 EŞLİĞİNDE TANIŞMA GEZİSİ NASILDI...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Skullhunter , keşke sende maltepeye kadar gelipte az ilerde oturmaktansa yanımıza gelseydin de tanışsaydık. sevmedin bizi heralde. aşk olsun!

Aslında Maltepdeki bulusma yerine ilk biz geldik (peril ile) :bounce:
F1 yarısını sıraların işim oldugu icin bulusmaya katılamayacaktım sadece sizler ile tanısmak icin kısa sureliginede olsa Maltepeye geldik. Ben geldigimde ortada kimse yoktu biraz erken geldigimizi dusunup bir yerde oturup kahvaltı yapıyorduk. Hava yagmurlu oldugu icin kimse bulusmaya gelmedi diye dusunurken arkadan bir kac motorcu gectigini gorduk. Hemen birini :cherry: yakayıp işimiz oldugundan gelmeyecegimizi soyleyip gelen herkese ii eglenceler diledik :king: ve ayrıldık

Guzel bir bulusma olmus birdahaki bulusmada gorusmek uzere

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Skullhunter, ben 11:55 te geldim ve geldikten biraz sonra yagmur yagmaya basladi. gelicek arkadaslar da gelince yagmur dinene kadar haciogluna girdik. 12:30 sularinda kartala dogru yola ciktik. haciogluna dogru gelseydin motorlari gorurdun. keske gelseydin de senide bir gorseydik. :rendeer:

latife ediyorum beyler hepinizi gerçekten çok sevdik, çok değerli, samimi,( ağar abi diliyle) güzel insanlarsınız :) ... bu buluşmayı kaçıranlar üzülsün ... artık taş kimlere gidiyorsa bilemem, bu taşlar kask filanda dinlemez kafa yarar.

bosverın arkadaslar kımse elestırmeyın.gelecem deyıpte gelmeyenlere kızalım.erhan hıc olmazsa gelmıs oramızda olup olmaması bızı ılgılendırmez.ama hıc yoktan gelemeyecegını soylemıs..uzatmayalım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
thunderkiller, sende cep telefonuyla fotolar cekmistin. hemde seninkiler baya kaliteliydi. onlarida bekliyoruz. hadi abi :flower:

barış thunderkillerin(önder) çektiği fotoları bana göndermiş,bende sennin maile attım haberin olsun.

mehmet sag olun sız aranızda bakın bak dun gezıyı organıze edıyorsun dıye kalkıslarda gazlamadım.oyle tek rakıbım thy yazma bence sonrasına karısmam :cherry:

ekleyinde görelim resimleri ... millet bu arada bir yeni üyemiz daha oldu CaBRioLeTiYe nicki ..... bilin bakalım kim ???? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
CaBRioLeT, bende bildim bende :mrgreen: abi bir insan bu kadar mi baski kurar esine :p

ExPrEss, aksam eve gidiyim ilk is olarak koyucam resimleri, yanliz aksam isten sonra kadikoye ugramam gerek :pale: biraz gec kalabilirim. su kurs bi gidiyim artik da en azindan sinav sorularini aliyim :cat:

kadirsoyyy' Alıntı:
mehmet sag olun sız aranızda bakın bak dun gezıyı organıze edıyorsun dıye kalkıslarda gazlamadım.oyle tek rakıbım thy yazma bence sonrasına karısmam :cherry:

yaa bide konuşuyorsun kadir abi yapma lütfen kalkışta hayabusa yı geçtim bmv 1100 ü hiç saymıyorum(artçısıyla konuşmaya dalmıştı :p :p :p ) bile 10 tane şahidim vardı arkamda. 150t bide yani sendeki :)

bu arada fotoları baron koyacak ben sildim valla bendekilerin aynısıçünkü :king:

çok kıskandımmm çooookkkk :salut: :salut:
bir dahakine kesin ben de varım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
CaBRioLeT, en kısa zamanda sizleri çift motorsikletli görürüz gibi geliyor bana :) yada baskı yüzünden sen artçı olursun bu gidişle :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
alestevardiya, valla ben agustos basi tamamlamistim da sozde derslere gidicektik, onunden bile gecemedim :cherry:

ChatnoiR, abi baski ters tarafli bence. baksana hanimini kendi nicinin disina bile cikarmamis :p

Arkadaşlar ben iş yerinden 16.15 gibi çıkabildim. Direk bastım leylim-2'ye geldim. Ama kafeyi bulmakta biraz zorluk çektim. Yarım saat oralarda kafe aradım. Vardığımda malesef siz gitmiştiniz. Garsona sorduğumda 20 dakika kadar önce çıktılar abi dedi. Sahil yolundan bostancı yönüne doğru yavaş yavaş ve bakınarak gittim belki sizleri görürüm diye ama o da olmadı. Ben de eve dönmek zorunda kaldım. 40 km. yolu boşa gitmiş oldum :(

Bu arada Skullhunter'ı da aradım ve sizlerden birinin telefonu vs. varmı diye eski mesajlarınız da dahil cok aradım. 118'den kafenin telefonunu da istedim kayıtlı degil dediler. Yani buluşabilmek için çok cebelleştim ama olmadı malesef.. Gelmedi listesinde görünen satIş isimlerden çıkarILmayI taLep ediyorum yani :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, olurmu abicim; yenge kardeşimizi kızlar kapmasın diye özellikle aynı nicki almış. etrafa göz dağı veriyor :bounce:

sınav yerleri vs belli olmuşmu? ben sınav belgemi çarşamba alıcam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar bi sonraki geziyi "darıca hayvanat bahçesine" yapsak mı? maddi olanaksızlıklardan kapanacakmış orası, bari kapanmadan göremeyenler görsün diyorum, nedersiniz? (bende hiç gitmedim bu güne kadar, bende gezmek istiyorum :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, hiimmmmmm bak ben bu acidan bakmamistim hic. genelde bayanlarhep boyle gizli surdururler yonetimlerini :)
Bende bakicam iste sinav yeri belli mi falan diye.bide sorulardan falan isterim.birkacta isim vardi zaten :cat:

cenkmenderes, valla biz 12:00 da bulustuk, sende o saatte gelemiyebilirim gelecek biri telefonunu verebilirmi demedin. talebin RED edildi :king:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar