valla Adem abi beni pirzolayla kandırdılar. kavurma kadar olmasada sucuk ve pirzolalarda çok süperdi:cherry:ael320' Alıntı:gitsin gitsin içinde gitsin dışında geziden kaçıp otobana inersin dimi sana inat beş katı kavurma yedim oh olsun sana allah bilir o gün açta kalmışındır ha ha ha
Ya dostum makine sen sanırım iyi takip etmiyosun yazılanları.kuvva dostum izmir mt denMakine' Alıntı:kuvva nerdesiniz? ne toplantısı haberim yok ya.
Makine' Alıntı:Meliss, nerde oturuyorsun?
1.5 saat istanbul+1.15 dk adana sonra zorkun yaylasına start.sen gel arkadaşım bundan sonrası bize ait kapımız herkese açık yeterki gelmek istesinMeliss' Alıntı:beenn çoook uzaklarda,, trakyadayım be ya... lüleburgaz :salut:
işte ahhh larımın nedeni :salut: :salut:
kılıçbalığı' Alıntı:1.5 saat istanbul+1.15 dk adana sonra zorkun yaylasına start.sen gel arkadaşım bundan sonrası bize ait kapımız herkese açık yeterki gelmek istesin![]()
Hem gelirsen benim siyah inciyi sana tahsis ederim.beni götürmüyolar geziye zaten motor kullanamıyorum diye:salut: :salut:
Gel sen gel kötüye bişi olmazzzzz.istersen ben gelim sen beni gezdirMeliss' Alıntı:hıımm,, aslında kulağa çok hoş geliyor... hazır sende kullanamıyoken :cherry:
amann şaka ya,, senin elin iyilşesin yeterki.. biz gelmesekte olur...
Oldumu şimdi dostum yaaa.ael320' Alıntı:muhtemelen ben gelemicem arkadaşlar yada sonradan yetişicem pazar günü oğlumun okulunda proğram varmış şimdiden sıkıntı bastı ne yapacaksam
SENİ ARTÇI ALABİLİRİM BABkılıçbalığı' Alıntı:Oldumu şimdi dostum yaaa.
ii bende yokum zaten neyse artık bu haftada böyle geçsin gezi.artık bu haftada biz iç çeker dururuz![]()
gelmeyin baba gelmeyinnnnnnnnnnnwild1600' Alıntı:2 kişi daha gelemeyecek:salut:
Teşekkürler dostum aslında kırık degilmiş ama bilekteki küçük kemikler kırık olsa bile 10 gün sonra ortaya çıkıyomuş o yüzden kartonpiyer yaptılarledo' Alıntı:kılıçbalığı,
elinin kırıldığını biraz önce bu konunun başını okurken öğrendim.
Çok üzüldüm ! ( Gecikmiş te olsa )Geçmiş olsun, kolay gelsin !